Jump to content


Photo

need help, phone wont start after pmClean installed

- - - - -

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
Lancez

Lancez

    Hardcore

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,093 posts
  • Gender:Male
  • Location:Los Angeles, California, U.S.A
  • Interests:My Devices:
    Galaxy Nexus
    Samsung I9100
    Samsung S8600 Bada
    Samsung I8000
    Samsung I900
    Sony Ericsson X10a
a big mistake, was using Cleartemp, great app. thought pmClean would be better, but NOOOOOOOOO.........my phone wont start after i installed pmClean 1.07, when turned on my phone, it shows the omnia logo and samsung logo, even the green WM 6.1 screen. but after that, my phone just shuts down and try to re-start again and again. tried 3 button hard reset, but wont work. dose anyone know how to fix this? thanks a lot. firmware version DXHG4.

Edited by Lancez, 17 September 2008 - 05:02 AM.

  • 0

#2
phillipxenxciel

phillipxenxciel

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 62 posts
flashing ur phone should fix it~~H3 recommenced

Edited by phillipxenxciel, 17 September 2008 - 05:24 AM.

  • 0

#3
Lancez

Lancez

    Hardcore

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,093 posts
  • Gender:Male
  • Location:Los Angeles, California, U.S.A
  • Interests:My Devices:
    Galaxy Nexus
    Samsung I9100
    Samsung S8600 Bada
    Samsung I8000
    Samsung I900
    Sony Ericsson X10a

flashing ur phone should fix it~~H3 recommenced



i thought about that and tried, but couldnt connect with windows Activsync and the official DXHG4 ROM updater wont even start "device is not connected"...... the phone has to be ON in oder to flash it, dose it? any ideas? thanks a lot.

  • 0

#4
Top_Cat

Top_Cat

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
  • Devices:Samsung Omnia

i thought about that and tried, but couldnt connect with windows Activsync and the official DXHG4 ROM updater wont even start "device is not connected"...... the phone has to be ON in oder to flash it, dose it? any ideas? thanks a lot.


It doesn't need to be properly on i dont think. Makesure you have the samsung modem driver installed and are running xp. Then start the exe updater for DXHH3 plug USB cable into phone and computer turn the phone on it should stop at the samsung screen and the updater will detect it.

In theory this method should work. But i would wait for someone more experienced than myself (only updated once) to give some feedback.

Richard

  • 0

#5
blackhorse

blackhorse

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 427 posts
  • Location:Harrogate
  • Devices:HTC Hero, HTC Touch HD

It doesn't need to be properly on i dont think. Makesure you have the samsung modem driver installed and are running xp. Then start the exe updater for DXHH3 plug USB cable into phone and computer turn the phone on it should stop at the samsung screen and the updater will detect it.

In theory this method should work. But i would wait for someone more experienced than myself (only updated once) to give some feedback.

Richard


Yes should work as it doesnt boot up on the flash, just asks you to swotch phone on, it detects it and starts the flash in boot mode.
May be wrong on in your case, but i hope not.
Other alternative is grandprix is it? This is a more developers tool but with the correct reading up im sure would be quite easy

  • 0

#6
Lancez

Lancez

    Hardcore

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,093 posts
  • Gender:Male
  • Location:Los Angeles, California, U.S.A
  • Interests:My Devices:
    Galaxy Nexus
    Samsung I9100
    Samsung S8600 Bada
    Samsung I8000
    Samsung I900
    Sony Ericsson X10a

Yes should work as it doesnt boot up on the flash, just asks you to swotch phone on, it detects it and starts the flash in boot mode.
May be wrong on in your case, but i hope not.
Other alternative is grandprix is it? This is a more developers tool but with the correct reading up im sure would be quite easy



thanks a lot, guys!!!! i was playing with my phone last night after i posted thread, hoping to find a way to get my phone started. and after 45 re-starts and 3 button hard resets ( yeah, i know, ridiculous ), but finally i got my phone back on. i have no idea what went wrong. uninstalled pmClean 1.07 and reset again, now my phone is up and running. i really appreciate all of ur helps.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users