Jump to content


Photo

T-Mobile Vario IV Flashing LEDs

- - - - -

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
Mr_Man

Mr_Man

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 149 posts
  • Location:Salisbury, Wiltshire
  • Interests:Mobile technology
  • Devices:MDA Vario III
Hi all,

I've just got my shiny new T-Mobile MDA Vario IV (or at least shiny until the minute I removed it from the box!) and apart from the horrid T-Mobile customisation I'm pleased with it.

All the other Pocket PCs I have owned including my outgoing Vario III had flashing LEDs near or within the handset earpiece indicating phone reception, bluetooth, GPS use, messages etc. There appears to be an LED placed within the Vario IV's earpiece, but it doesn't flash at all, I only get the indications from the scroll pad.

Can other Vario IV owners confirm that theirs is the same? Or have I got a faulty unit? How about the HTC Touch Pro, is this the same? Maybe it's all to do with the T-Mobile ROM.

Simon

  • 0
SPV 1, E200, C600, M2000, SP5m, M600, M3100, MDA Vario III, MDA Vario IV

#2
Mr_Man

Mr_Man

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 149 posts
  • Location:Salisbury, Wiltshire
  • Interests:Mobile technology
  • Devices:MDA Vario III
Looks like I might have found my own answer....

http://forum.xda-dev...;highlight=LEDs

http://forum.xda-dev...;highlight=LEDs

Simon :)

  • 0
SPV 1, E200, C600, M2000, SP5m, M600, M3100, MDA Vario III, MDA Vario IV




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users