Jump to content


Photo

Bargainous bargains: 3G dongles - unlimited data for a fiver!

- - - - -

  • Please log in to reply
59 replies to this topic

#21
rameses

rameses

    Kaiser Chief (not!)

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 416 posts
  • Gender:Male
  • Location:Leeds UK
  • Devices:Samsung Galaxy S3
I see on the 3 site they run a recommend a friend deal, where you get £15 credit for recommending someone and they get £15 too (if you got for mobile broadband or £30 for a phone).

So before I buy myself a dongle, does anyone who's already with 3 want £15?

PM me and I'll send you my details.

  • 0

Goodbye WinMo! Hello Android :o - It's about time I updated this!


#22
Neil5459

Neil5459

    NeilM

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,485 posts
  • Gender:Male
  • Location:Saffron Walden, Essex
  • Devices:HTC Titan, iPad 2 3G
  • Twitter:@Neilmell

3UK switches down to 2G now too.

P


Mine doesn't :( My modem can see the Orange signal when there's no 3 signal, but resolutely fails to connect, either in my XDA Flint, or Advent 4213.

Some people can get 3 PAYG SIMs to use Orange's 2G service in the absence of a 3 signal, others can't, and there doesn't seem to be any rhyme nor reason why!

  • 0
NeilM: Site Moderator and Reviewer on SmartphoneGurus

Posted ImagePosted Image

Windows Mobile Specialist Certification


#23
daldab

daldab

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
Any idea what the rules are on oversea usage ?

Want to use one of these in France.

  • 0

#24
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,254 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien

Mine doesn't :( My modem can see the Orange signal when there's no 3 signal, but resolutely fails to connect, either in my XDA Flint, or Advent 4213.

Some people can get 3 PAYG SIMs to use Orange's 2G service in the absence of a 3 signal, others can't, and there doesn't seem to be any rhyme nor reason why!

How bizarre, I thought they fixed that! Is yours an old SIM or something?

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#25
deadphill

deadphill

    Come on you Horns!

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPip
  • 592 posts
  • Gender:Male
  • Location:Wheathampstead
  • Interests:Football, Gadgets in general, Open to Android, iOS and even Windows Phone these days!
  • Devices:iPhone 4s32GB + Nexus 7 (2013)
  • Twitter:@deadphill
I believe there is a thing called 3 like home.

Check here for details: http://threestoree.t...ome_Pay_Monthly

One thing they do which is far better than all the other networks.... Vodafone has loads of networks in different countries, yet they still charge you more for using them. I applaud 3 for doing this.

Cheers

Phill

  • 0

Windows Mobile Silver Specialist 2011. Because I cant find the fricking gold version to do anywhere!!!


#26
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,254 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien

Any idea what the rules are on oversea usage ?

Want to use one of these in France.

Unless you're on a 3 network abroad, it's gonna be massively expensive. France data is a real pain atm, there are no good options (unlike other countries!)

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#27
pd.ryder

pd.ryder

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,308 posts
  • Gender:Male
  • Location:Gloucestershire, UK
  • Interests:Gadgets, gadgets, gadgets!!! Those aside, riding motorbikes, MotoGP & WSBK, clay pigeon shooting, martial arts - karate, aikido, Enshin Ryu iaido (sword), bo, battons etc, digital photography, Hi-Fi (currently Arcam/Linn setup), home cinema (Oh, and psychiatric nursing - but that's just work!)
  • Devices:HTC One (M8), Galaxy Nexus
  • Twitter:@pdryder
But surely we're all just one big, happy-clappy Euro Zone these days :(

Hmm, when it suits, eh?

  • 0
HTC One (M8), big shiny sword...

"What happens to a politician if you give him Viagra?
He gets taller" - Jesse Duke, Hazzard County

#28
Neil5459

Neil5459

    NeilM

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,485 posts
  • Gender:Male
  • Location:Saffron Walden, Essex
  • Devices:HTC Titan, iPad 2 3G
  • Twitter:@Neilmell

How bizarre, I thought they fixed that! Is yours an old SIM or something?

P


That could be it- mine's about 18 months old :(

  • 0
NeilM: Site Moderator and Reviewer on SmartphoneGurus

Posted ImagePosted Image

Windows Mobile Specialist Certification


#29
Saif

Saif

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 214 posts
  • Location:NW London UK
If anyone is going to go for the '3' deal might you be kind enough to put in my number for the £15 off deal?

Would be much appreciated.

PM me and I'll let you know

Cheers

S

  • 0

#30
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,254 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
Or click link as is to donate referrer bonus to the forum.. :(

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#31
shandy1948

shandy1948

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Devices:Nokia E71, HTC Touch HD
The option to top up with "internet monthly / weekly / daily" seem to have disappeared.

My Three USB stick arrived today (I ordered it yesterday after spotting this thread). I've just registered it, and went to the "Buy Add-Ons" screen, but the crucial options are no longer available.

I tried changing "My mobile" (on the Three site) to a real handset (not usb stick) - hoping that that would open up the "internet monthly" option. But it didn't make any difference.

The only mobile broadband options I've got are Broadband Lite/Plus/Max which start at £10.

Any ideas?

  • 0

#32
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,254 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
I just checked on my3 for 3 different SIMs and all show the required option...

Try logging in to my3, then click this link: https://my3.three.co...?addonId=000066

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#33
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,254 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
Can anyone else confirm?

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#34
Saif

Saif

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 214 posts
  • Location:NW London UK
just to add my tuppence worth. I have the £5/month Internet add on on my mobile bundle. It gives me 1GB / month. Having said that I also have a dongle for £12.50 giving me 7GB a month so not too bad....

HTH

S

  • 0

#35
shandy1948

shandy1948

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Devices:Nokia E71, HTC Touch HD
Screenshots attached - showing that the options are no longer there.

Attached File  Three_USB.png   27.53KB   21 downloads
Attached File  Three_INQ.png   27KB   21 downloads

  • 0

#36
Saif

Saif

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 214 posts
  • Location:NW London UK
Dunno about that...

just went into my account and the £5 option is still there.... at least for me.

See image

S

Attached Files


  • 0

#37
Saif

Saif

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 214 posts
  • Location:NW London UK

Dunno about that...

just went into my account and the £5 option is still there.... at least for me.

See image

S


maybe i'm being daft (nothing new there) in that mine is for my mobile and you guys are after the dongle.... I can't see the dongle add on as I'm on a monthly contract with them...

sorry for misunderstanding & confusion caused....

S

  • 0

#38
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,254 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien

Screenshots attached - showing that the options are no longer there.

<snip>

Looks like your account must be flagged as mobile broadband SIM or something now! Did you try clicking my direct link above?

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#39
captainsensible

captainsensible

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 122 posts

Looks like your account must be flagged as mobile broadband SIM or something now! Did you try clicking my direct link above?

P


I did, and it allowed me to purchase.

  • 0

#40
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,254 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
AWESOME!!!

:(

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users