Jump to content


Photo

MDA Vario V CANCELLED

- - - - -

  • Please log in to reply
25 replies to this topic

#1
Loconinja

Loconinja

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 238 posts
  • Location:Chiddingfold
  • Interests:Author of Mobile Signal Widget.
  • Devices:Samsung Galaxy S2, Omnia 7
  • Twitter:@alexroebuck
I just spoke to a T-Mobile business operator who stated that T-Mobile had CANCELLED the MDA Vario V. Has anyone else heard the same?

However, she did say that the MDA Compact V would be available from tomorrow (10th June).

  • 0

#2
Mr.Clark

Mr.Clark

    Ninja

  • MoDaCo Gold
  • PipPipPipPip
  • 336 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:Nexus 4, Nexus 7 2013
Well given that the Compact V isn't on their site today, I'd take it with a pinch of salt.


I really hope she's wrong. Mobilephonesdirect have a great price for it, but I'd rather deal directly with the operator if possible...

Edited by Mr.Clark, 11 June 2009 - 08:25 PM.

  • 0

#3
stunno

stunno

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 83 posts
  • Location:PRoT
  • Devices:MDA Compact III

Well given that the Compact V isn't on their site today, I'd take it with a pinch of salt.
I really hope she's wrong. Mobilephonesdirect have a great price for it, but I'd rather deal directly with the operator if possible...


Vodafone business have them in stock, but not on their website. I got a free one (well will have today) for £30+vat pm 500 mobile minutes, unlimited landline minutes, 250 texts and unlimited internet

Oh, and I am not a business

  • 0

#4
sjwk

sjwk

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:Nokia N73

Vodafone business have them in stock, but not on their website. I got a free one (well will have today) for £30+vat pm 500 mobile minutes, unlimited landline minutes, 250 texts and unlimited internet

Oh, and I am not a business


That's pretty good - what did you have to do to get that price? I'm on a business contract already and am paying 30 a month (well out of contract) but when I was thinking of upgrading a while back was told that since I'm paying virtually nothing over my monthly rate, I'd get virtually nothing off the phone, so the original Diamond would have still cost me ~150-200 to upgrade. I didn't bother going via customer services/retentions so still looking around.

Steve.

  • 0

#5
Mr.Clark

Mr.Clark

    Ninja

  • MoDaCo Gold
  • PipPipPipPip
  • 336 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:Nexus 4, Nexus 7 2013
I spoke to T-Mobile today who just said that they didn't have them and they weren't in the system.

Got my PAC. Maybe I'll try an upgrade from mobilephonesdirect. I don't fancy Vodafone much. I'll phone about their upgrades, or port to an Orange PAYG then start a new T-Mob contract and port back.

Any idea how long I have to be on Orange PAYG before they'll let me port off it?

  • 0

#6
mozster

mozster

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:ZTE Blade

I spoke to T-Mobile today who just said that they didn't have them and they weren't in the system.

Got my PAC. Maybe I'll try an upgrade from mobilephonesdirect. I don't fancy Vodafone much. I'll phone about their upgrades, or port to an Orange PAYG then start a new T-Mob contract and port back.

Any idea how long I have to be on Orange PAYG before they'll let me port off it?


I'm toying with the idea of doing the exact same thing, although maybe porting to O2 PAYG - does anyone recommend an operator that's good for allowing you to port out quickly?

  • 0

#7
GordonTGopher

GordonTGopher

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 154 posts
  • Location:West London / Cambridge
  • Devices:Rhodium (TP2)
  • Twitter:@GordonTGopher

I spoke to T-Mobile today who just said that they didn't have them and they weren't in the system.

T-Mob retentions just called me (I got my PAC on Saturday) and he confirmed that they were only offering the Diamond2 and were not going to offer the TP2.


Gordon
(edit to correct typo)

Edited by GordonTGopher, 16 June 2009 - 12:45 PM.

  • 0

#8
sicone

sicone

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Devices:MDA Compact
Just got a call from T-Mobile today as well saying that the Vario V has been removed from their system for unknown reasons and that they do not think it will be going back on :D

  • 0

#9
Mr.Clark

Mr.Clark

    Ninja

  • MoDaCo Gold
  • PipPipPipPip
  • 336 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:Nexus 4, Nexus 7 2013
I spoke to someone today (they phoned me to ask what it would take to keep me) and she claimed that the Vario V would be out on the 8th July and cost "significantly less" than the IV.

That said, I'm not 100% convinced that she wasn't thinking about the Compact V, but my PAC is valid until the 12th July, so will wait and see.

  • 0

#10
Loconinja

Loconinja

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 238 posts
  • Location:Chiddingfold
  • Interests:Author of Mobile Signal Widget.
  • Devices:Samsung Galaxy S2, Omnia 7
  • Twitter:@alexroebuck
Someone at T-Mobile must follow Modaco. Please, can we have a definitive answer? Is T-Mobile getting the Touch Pro 2/Vario V or not? If yes, when?

Edited to add: I just had a "live chat" on the T-Mobile site. The agent stated that the Vario V was coming "at the end of summer", but if I needed more detail I should phone.

Edited by Loconinja, 17 June 2009 - 08:32 AM.

  • 0

#11
Loconinja

Loconinja

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 238 posts
  • Location:Chiddingfold
  • Interests:Author of Mobile Signal Widget.
  • Devices:Samsung Galaxy S2, Omnia 7
  • Twitter:@alexroebuck
I just listened to a message left by T-Mobile stating that the COMPACT V would be available on 8th July. No mention of Vario V.

  • 0

#12
DJ_Enigma

DJ_Enigma

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 93 posts
  • Devices:XDA Mini S

Vodafone business have them in stock, but not on their website. I got a free one (well will have today) for £30+vat pm 500 mobile minutes, unlimited landline minutes, 250 texts and unlimited internet

Oh, and I am not a business


The only tarrif I've seen on Vodafone says unlimited internet but then says they mean 500mb a month. That's half what I currently get :D

I REALLY want this phone, but T-Mobile confirmed to me today when I went into their store that they won't be getting it. They also said the window for them getting new windows mobile phones has now closed and they won't get any new ones until probably January next year. The compact V is there, in their monthy catalogue.

I am looking for the best deal on the Rhodium with unlimited internet now, as I've held one today and it's much nicer than my Vario III ;)

Edited by DJ_Enigma, 04 July 2009 - 03:04 PM.

  • 0

#13
stunno

stunno

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 83 posts
  • Location:PRoT
  • Devices:MDA Compact III

The only tarrif I've seen on Vodafone says unlimited internet but then says they mean 500mb a month. That's half what I currently get :D

I REALLY want this phone, but T-Mobile confirmed to me today when I went into their store that they won't be getting it. They also said the window for them getting new windows mobile phones has now closed and they won't get any new ones until probably January next year. The compact V is there, in their monthy catalogue.

I am looking for the best deal on the Rhodium with unlimited internet now, as I've held one today and it's much nicer than my Vario III ;)



I suppose it depends if you need your full 1GB each month. The only other alternative that I can think of is somewhere like mobilephonesdirect who sell the HTC version of the phone on a Tmobile contract with WnW

  • 0

#14
Mr.Clark

Mr.Clark

    Ninja

  • MoDaCo Gold
  • PipPipPipPip
  • 336 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:Nexus 4, Nexus 7 2013

I spoke to someone today (they phoned me to ask what it would take to keep me) and she claimed that the Vario V would be out on the 8th July and cost "significantly less" than the IV.

That said, I'm not 100% convinced that she wasn't thinking about the Compact V, but my PAC is valid until the 12th July, so will wait and see.

Spoke to a guy yesterday, confirmed that T-Mobile UK are not getting the Vario V.

He said he wasn't sure why, but it might have been due to lack of interest (do they CHECK the forums?? :/)

Mobilephonesdirect it is then. Can't be doing with waiting for the Hero.

  • 0

#15
gazzman

gazzman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:ZTE Blade, T-Mobile Vario II

  • 0

#16
Monkeyturnip

Monkeyturnip

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Devices:HTC TyTn II

Spoke to a guy yesterday, confirmed that T-Mobile UK are not getting the Vario V.

He said he wasn't sure why, but it might have been due to lack of interest (do they CHECK the forums?? :/)

Mobilephonesdirect it is then. Can't be doing with waiting for the Hero.


  • 0

#17
strzelecki

strzelecki

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

I'm toying with the idea of doing the exact same thing, although maybe porting to O2 PAYG - does anyone recommend an operator that's good for allowing you to port out quickly?

I ported my number from T-Mobile to O2 PAYG and requested my PAC from O2 about 3 days after the number had ported in. They gave it to me straight away over the phone and a letter also arrived the next day. Already ordered mine with MobilePhonesDirect going back to T-Mobile.

  • 0

#18
En_croute

En_croute

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 140 posts
  • Location:London, UK
  • Devices:HTC Touch Pro 2 on T-Mobile

I ported my number from T-Mobile to O2 PAYG and requested my PAC from O2 about 3 days after the number had ported in. They gave it to me straight away over the phone and a letter also arrived the next day. Already ordered mine with MobilePhonesDirect going back to T-Mobile.


Virgin PAYG is good for this, as it's the same network, so Virgin Sims work on locked TMob handsets, while you are waiting to transfer back.

  • 0
Space Corps Directive 592: In an emergency situation involving 2 or more officers of equal rank, seniority will be granted to whichever officer can program a VCR.
___________________________________________
One2Oneflip, Startac Royale, 3210, 8210, 6210, 7650, 6600, MDA Compact, T-Mobile Vario [Stolen], Nokia E70, MDA Vario III
17 Years, 11 Phones, 3 Networks, Only one number

#19
Kausor

Kausor

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sheffield
  • Devices:HTC Touch Pro 2
Hello,

Sadly I have been told by the Upgrades Team today (August 17th 2009) that the Vario V has been "withdrawn from the range" - when asked to explain what this means, he stated the Vario V will not be on T-Mobile UK, and no reasons are given as to why.

Very sad news, it means I'll probably leave T-Mobile after many years . . .

  • 0

#20
En_croute

En_croute

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 140 posts
  • Location:London, UK
  • Devices:HTC Touch Pro 2 on T-Mobile

Hello,

Sadly I have been told by the Upgrades Team today (August 17th 2009) that the Vario V has been "withdrawn from the range" - when asked to explain what this means, he stated the Vario V will not be on T-Mobile UK, and no reasons are given as to why.

Very sad news, it means I'll probably leave T-Mobile after many years . . .


You can upgrade via mobilephonesdirect.com
And you get an unbranded TP2, so no waiting for T-Mobile to issue 6.5 when it arrives!

  • 0
Space Corps Directive 592: In an emergency situation involving 2 or more officers of equal rank, seniority will be granted to whichever officer can program a VCR.
___________________________________________
One2Oneflip, Startac Royale, 3210, 8210, 6210, 7650, 6600, MDA Compact, T-Mobile Vario [Stolen], Nokia E70, MDA Vario III
17 Years, 11 Phones, 3 Networks, Only one number




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users