Jump to content


Photo

Toshiba TG01 WiFi Problem

- - - - -

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
justj

justj

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 61 posts
  • Devices:toshiba tg01
  • Twitter:@no
Does anybody have problem log onto WiFi on your TG01?
My one can see the wifi channel but cannot log onto it (with correct password of course).
My other devices have no problem at all, but this tg01 just won't work (neither did GPS) :)
Anyone knows how to solve this problem??
Cheers!

  • 0

#2
Malt_Vinegar

Malt_Vinegar

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 49 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK

Does anybody have problem log onto WiFi on your TG01?
My one can see the wifi channel but cannot log onto it (with correct password of course).
My other devices have no problem at all, but this tg01 just won't work (neither did GPS) :)
Anyone knows how to solve this problem??
Cheers!


No problems of this nature on my device I am afraid. Perhaps change the encryption used on the network, and see if this helps?

  • 0

#3
justj

justj

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 61 posts
  • Devices:toshiba tg01
  • Twitter:@no
it will work only "ONCE", after I change the WEP setting.
If I disconnect the wifi and try to reconnect again it fails.
Even if I disable the WEP it still won't let me connect. It doesn't even let me know what the problem is. :)

  • 0

#4
leeston2379

leeston2379

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 85 posts
  • Devices:TG01
I used to have this problem with my diamond on an orange livebox. I found that changing the channel on the router and changing the security to WEP instead of WPA etc worked for me. Hope this helps
BTW i have no problems with my TG01 and a BT homehub2 using channel 11 and WEP with numeric code only.

  • 0

#5
justj

justj

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 61 posts
  • Devices:toshiba tg01
  • Twitter:@no

I used to have this problem with my diamond on an orange livebox. I found that changing the channel on the router and changing the security to WEP instead of WPA etc worked for me. Hope this helps
BTW i have no problems with my TG01 and a BT homehub2 using channel 11 and WEP with numeric code only.



thx leeston2379!
somehow my tg01 's wep code won't get recognised by my router.
the only way i can get the wifi working on the phone is to disable wep all together and setting the security using mac instead.
very strange but at least i got it working.

  • 0

#6
Dogmann55

Dogmann55

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 226 posts
  • Location:London
  • Interests:Dobermann's, Mobile Data, F1
  • Devices:Streak 32GB Setve's Froyo
Hi all,

No problems here either in fact i have to say I'm finding the TG01 to be quite amazing at getting a good signal and locking onto Networks it sees more than my laptop does and in one of the parks i take my dog for his run even finds Networks from the houses across the road much to my amazement especially as some of them are even open networks.

Marc

  • 0
Dell Streak 32GB Unlocked
Froyo V1.6.1 By DJ_Steve

The only problem with common sense is it's just not that common




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users