Jump to content


Photo

Manila 2D Omnia Lite B7300

- - - - -

  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1
rusek666

rusek666

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poznan
  • Devices:Samsung Omnia Lite GT-B7300
Hi.




Does anyone tried to install and use M2D on GT-B7300 device? Any suggestions how to get it working?




Thanks for any help.

  • 0

#2
chrille133

chrille133

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:samsung omnia
  • Twitter:@non

Hi.




Does anyone tried to install and use M2D on GT-B7300 device? Any suggestions how to get it working?




Thanks for any help.


i have. but it don´t work well. i have get almost everything working , byt still i have´nt got audio manger to work.
sorry for my bad english :)

Edited by chrille133, 17 January 2010 - 02:07 PM.

  • 0

#3
golfhaha

golfhaha

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
i was install
everything well except weather cannot update on home

  • 0

#4
djmebass

djmebass

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
I´ve installed 19b all in one and installed correctly but i have no weather, music,messages or emails on screen when select that icons. Only empty screen with a large simbol indicates where i am.

I have to install any additional cabs?

  • 0

#5
keith chanz

keith chanz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

i was install
everything well except weather cannot update on home


Infact i can successfully update the weather in the home page, however i cant make the album work(it said there are some error when running), so any fix for it? or there are another version which make the album work in b7300?:P

--------------------------------------------------------------------------------
problem solved now:D

Edited by keith chanz, 29 March 2010 - 03:34 PM.

  • 0

#6
vales

vales

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
where did u find manila 2d?

  • 0

#7
keith chanz

keith chanz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

where did u find manila 2d?


here it is :huh: :
http://www.modaco.co...uild-1919-1432/

Belows is my phone's screenshot wif m2d v2.0 running
Posted Image

the solution fix for running the album and audio manager is listed in page28(should between 27-29, i forget the exact page), everything goes smooth, but the only problem is that htc setting and some setting pages(e.g gps, weather) don't work coz they are htc certificated.(i'm not quite sure, but seems like the only solution is to flash a rom, otherwise ya wont get it work).

  • 0

#8
vales

vales

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
thanks..i found it and installed it.What did u use to get those rectangles where u can add shortcuts?

  • 0

#9
keith chanz

keith chanz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

thanks..i found it and installed it.What did u use to get those rectangles where u can add shortcuts?


the rectangles are juz part of the image of the clock background, in other word, it's fake :P.
i hv attached .png and .xml file(replaced the part wif yrs since some of the paddings hv changed) wif tiz post n ya may download it if ya want.
Posted Image
also the .xml file:
http://blog-imgs-32....omeSettings.xml

for the shortcut, i find a solution here:
http://www.modaco.co...-page-plug-ins/
unfortunately, it doenst work on my b7300. Even it works, i guess it may be a little bit complicated to make the shortcut fit for the rectangles.(The size of each rectangles are all 62x62pixels) :huh:

Edited by keith chanz, 03 May 2010 - 02:51 PM.

  • 0

#10
vales

vales

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
i thought it worked like the new version of manila that has this kind of shortcut.I managed to put the shortcut mentioned in that link with m2d and easy today launcher.
Another question. How did u change the icons.I noticed that sms and message icons are different than mine.

  • 0

#11
keith chanz

keith chanz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

i thought it worked like the new version of manila that has this kind of shortcut.I managed to put the shortcut mentioned in that link with m2d and easy today launcher.
Another question. How did u change the icons.I noticed that sms and message icons are different than mine.


do u mean the slider icons? it's juz extracted from the official htc leo rom, n' i've resized it to fit for my wqvga theme.
If u want it, i can send it to u.(An alternative is to dl cfc_gui to extract img file from the dumped htc rom)

  • 0

#12
vales

vales

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
Send them please.How do u replace them?Plain copy paste or u need a software to do it?

  • 0

#13
keith chanz

keith chanz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Send them please.How do u replace them?Plain copy paste or u need a software to do it?


They are .bmp/.png file only. If u check yr windows file via file explorer, u can see ample of img files titled hh_xxxxxxx(for example,hh_fw_tabbg_setting.png). The only thg u need do is to replace the original img file wif mine(or u can make it yrself).It's recommended to use tools like resco explorer rather than the wm default file explorer :P
I hv juz included the slider icons, also the big icons), dl it here:
slider icons.rar

Dun forget to turn off touchflo b4 replacing the icons, otherwise u wont get it work :D

  • 0

#14
vales

vales

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
Thanks a lot.One last question.Do u know how i can change which application will be opened if i click on calendar or on clock?I want to open the samsung apps for clock and schedule.

  • 0

#15
keith chanz

keith chanz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Thanks a lot.One last question.Do u know how i can change which application will be opened if i click on calendar or on clock?I want to open the samsung apps for clock and schedule.

not sure but i guess ya cant change it :P

  • 0

#16
pm96mm

pm96mm

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:Samsung B7300

not sure but i guess ya cant change it :P


It would be great if anyone found that trick, because the original wm agenda, messaging, contacts forms and calling screens are just horrible...

  • 0

#17
vales

vales

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
Anyone was able to enable tvwidget or footprint tab?whenever i am trying to do it manila crashes.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users