Jump to content


Photo

Bugs found in the last update

- - - - -

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
gmx333

gmx333

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Devices:toshiba tg01
Hi,
so far I found that with the new ROM I can connect the bluetooth headset but I cannot hear people (while they can hear me).
Did anyone experienced the same problem?

  • 0

#2
muffolo

muffolo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:Toshiba TG01
I have a Jebra bluetooth headset and it works fine, I'm not finding your problem.
I have the new Italian ROM...updated yesterday

  • 0

#3
Garfy Squirrell

Garfy Squirrell

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Devices:Toshiba TG01

Hi,
so far I found that with the new ROM I can connect the bluetooth headset but I cannot hear people (while they can hear me).
Did anyone experienced the same problem?


I have also had a little difficulty with the Bluetooth.
I had trouble getting it to connect to my car's system, it would say it hadn't conneccted but then would be connected????

I then left the car and it didn't disconnect,
I was shopping and made a call and the headset icon appeared on the phone and I realised I couldn't talk or hear anyone!

Anyone experieced anything similar?

Garfy

  • 0

#4
forestred

forestred

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:tg01
yea i have a bug,same one as before,call quality as not improved one bit for me

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users