Jump to content


Photo

Majin`s experimental ROM based on Omnia B7300

* * * * * 4 votes

  • Please log in to reply
253 replies to this topic

#61
Hanusch

Hanusch

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 123 posts
  • Gender:Male
  • Location:ÚL , Czech Republic
  • Devices:HTC Evo 3D

1. there is no rotate screen option.


Omnia Lite have a new G-Senzor but I mean in programs is button/shortcut (on-off) for rotate display ...

  • 0

#62
leap_ahead

leap_ahead

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:limassol
  • Devices:i900

to leap_ahead: Did you try what i wrote about internet setting in #47 post?


the problen on mu omnia is on operator settings when i change to other operator not do anything ..

  • 0

Official i900BDHJ3/BDHJ3 Windows Mobile 6.1 20271 133Mb - i900DXIF1 Radio


#63
skyanuj

skyanuj

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Devices:SAMSUNG OMNIA i900
Could you please post more pictures ROM highlighting the added functionality it have over other win mo 6.5.3 ROMS ?

  • 0

#64
skyanuj

skyanuj

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Devices:SAMSUNG OMNIA i900
Could you please post more pictures ROM highlighting the added functionality it have over other win mo 6.5.3 ROMS ?

  • 0

#65
Barry_Chanlo

Barry_Chanlo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 45 posts
i saw a bug and its kinda big, the samsung keyboard is sluggish and so does other keyboard that i install hmmm...

  • 0

#66
Hanusch

Hanusch

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 123 posts
  • Gender:Male
  • Location:ÚL , Czech Republic
  • Devices:HTC Evo 3D
ooops ...2x :huh:

for more screens and difference DXID1 / XXJA9 you can see this post (in Czech lang./Google.translate)
http://www.i900.cz/v...php?f=14&t=2794
big thanks to Majin !!!

  • 0

#67
b0tin0v

b0tin0v

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 31 posts
  • Gender:Male
  • Location:Skopje
  • Devices:Omnia i900
I use this ROM already one day and for now is a good
I tried some of the cab and they work well
but still I can not do internet and W-Fi to work
I tried to change the operator but can not.
Are there any news about the Internet and Wi-Fi?

Thanks :huh:

  • 0

#68
rendeiro2005

rendeiro2005

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 732 posts
  • Location:Azeitão
  • Devices:Xperia X10

I use this ROM already one day and for now is a good
I tried some of the cab and they work well
but still I can not do internet and W-Fi to work
I tried to change the operator but can not.
Are there any news about the Internet and Wi-Fi?

Thanks :huh:


make two with that issue :blink:

yet, i`ve been using this rom since yesterday and everythis works as it should be. in fact i`ve try to build this same rom but in portuguese but i give up :o , so...what about a portuguese version of this rom chef? :P

  • 0
"if a guy remembers the color of your eyes after your first date, then you know you have small boobs"


Follow me on Posted Image
Follow me on Posted Image
Posted Image
Bela Lugosi`s Dead Rom
Posted Image

If you want to donate Posted Image I promise that i will use your money wisely

#69
majino

majino

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 44 posts
  • Location:Prague, Czech Republic
  • Devices:i900
For all:

plese post screens of error. We can connect to the internet via GPRS, WiFi - when somebody write "internet not working" - i can not reslove the issue, because i dont know if problem is with connection via GPRS or WiFi. Please, describe error and post screens. For ex. WiFi: omnia can not find my network" Becasue there can be 1000 posibilities why it doest work. I will do everything what i can :-)

Try to google your operator setting and set up your internet connection manually, for now.

1. I would like to cook this ROM in other languages, so write me PM wich one you want.

2. Next version of this ROM should be lite - without Widgets, with titanium 94 MB of free memory on main memory and probably 6.5.5 built 23563 (depends on my free time)

3. Program uninstallation - start - settings - memory settings - main storage - there you will see all installed applications. In installed items (advanced setting) are additional setting when you will install for example Srs wow HD.

4. Today screen is black - copy you favorite pictures in main storage - my documents - my pictures - then you select your favorite one for each screen.

5. Some settings are hidden, but are still in - for old settings - change registry value:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Security\Shell\StartInfo]
"HideSettings"=dword:00000001

6. Please givefeed back if additional cabs are working.

to Barry_Chanlo: Rom works sometimes slowly, because i900 doesnt support 3D hardware (for ex. when writing 1. line of new message) - but it is not so terrible

to deltaztek: cab file for SMS can not be providet due to incompatibility with other ROM based od DXID1, DZIA1 etc...

to melburnian: weather widget was removed - but you can download new version - with more widgets application on widgetscreen

That`s all for a while ...

Thank you very much for your support :-)

  • 0
For custom ROM in other languages, send me PM :-)





Posted Image

#70
PayAndCry

PayAndCry

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 211 posts
  • Devices:Samsung I900 Omnia
Wow really great ROM :huh:! Internet is working for me no probs since flashing. can´t wait for liter version :P

  • 0

#71
b0tin0v

b0tin0v

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 31 posts
  • Gender:Male
  • Location:Skopje
  • Devices:Omnia i900
The problem with Internet and Wi-Fi was when i connect to Wi-Fi show that I'm connected but when i open Opera or Google Maps showed that there was no Internet. It was same when i connect via USB cable to the Internet. but after manually put operator settings - GPRS & MMS all come to normal, then the internet works :huh:

  • 0

#72
azoo

azoo

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 54 posts
  • Devices:Omnia I900
Very nice rom, a little slow but very nice. Is it possible to bring the start button down?

  • 0

#73
Lunchbox77

Lunchbox77

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 281 posts
  • Devices:i900
2. Next version of this ROM should be lite - without Widgets, with titanium 94 MB of free memory on main memory and probably 6.5.5 built 23563 (depends on my free time)

waiting for it man,

by the way the main menu works?

  • 0

#74
leap_ahead

leap_ahead

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:limassol
  • Devices:i900

but still I can not do internet and W-Fi to work
I tried to change the operator but can not.
Are there any news about the Internet and Wi-Fi?

Thanks :huh:



i have this problem too ..

and i cant set up manualy settings..

  • 0

Official i900BDHJ3/BDHJ3 Windows Mobile 6.1 20271 133Mb - i900DXIF1 Radio


#75
leap_ahead

leap_ahead

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:limassol
  • Devices:i900

by the way the main menu works?


in this rom yes ... i try it to other rom and not work ..

  • 0

Official i900BDHJ3/BDHJ3 Windows Mobile 6.1 20271 133Mb - i900DXIF1 Radio


#76
PayAndCry

PayAndCry

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 211 posts
  • Devices:Samsung I900 Omnia
Is it just me or is the battery consumption very high?

Edit: Okay solved the problem. The CPU usage was set on high. By setting it to Auto everything is allright :huh:

Edited by PayAndCry, 30 April 2010 - 10:19 AM.

  • 0

#77
francisac3

francisac3

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 23 posts
  • Devices:qtek 7070
love your rom.. can u make a new rom same with it but no issues

  • 0

#78
xxull_l

xxull_l

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
hi there! its a perfect rom thanks but i have a problem with email receiving. an error message prompts me telling that it cannot connect to the internet. i cannot select a different operator from the operator settings and btw i cannot select cpu performance to auto it is always selected as high perf and operator setting is always set to the first network. any ideas? btw the classical settings menu doesnot have operator settings.

  • 0

#79
PayAndCry

PayAndCry

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 211 posts
  • Devices:Samsung I900 Omnia

hi there! its a perfect rom thanks but i have a problem with email receiving. an error message prompts me telling that it cannot connect to the internet. i cannot select a different operator from the operator settings and btw i cannot select cpu performance to auto it is always selected as high perf and operator setting is always set to the first network. any ideas? btw the classical settings menu doesnot have operator settings.


Oww :S I thought that it had changed the cpu setting but it was still on high :huh:

  • 0

#80
majino

majino

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 44 posts
  • Location:Prague, Czech Republic
  • Devices:i900
Hi all,

For those who have internet issue, try if you can recieve MMS ... post feedback, i am trying to resolve it

To the selecting CPU performace: this possibility is disabled, because i900 doesnt`t support it. So CPU is runnig still at the same frequency. More battery consuption may be caused by missing 3D hardware.. Software rendering have to substitute 3D.

  • 0
For custom ROM in other languages, send me PM :-)





Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users