Jump to content


Photo

LG Gt540 rom updates from LG

* * * * * 1 votes

  • Please log in to reply
835 replies to this topic

#201
onlinejobwork

onlinejobwork

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 94 posts
  • Interests:Mobiles, Intertnet, IT Technology, software
  • Devices:Orange SF, Motorola DEFY
  • Twitter:@onlinejobwork

First of the open European firmwares are out http://csmg.lgmobile..._00/V10C_00.kdz

Now where's 2.1?


Have u tryied this? I try O2 10C version from Microsoft VMWARE of Windows XP, at end it give me some arror and I was so tarrified and I thought I bricked my phone but after few minitus everything was fine, which is the proper and safest method and operating system for flashing?

Thanks

Urvish

  • 0

#202
Jedipottsy

Jedipottsy

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
HI,
i cant seem to update my CFW 10A_00 at all, id like to put 10C_00 on, but using KDZ_FW_UPD doesnt work, cant press anything even after using enable window. Also tried using KP500's utility, it extracts the kdz to cab fine, but the utility which flashes compains about the connection to the phone, same as the offical update application. Tried using multiple computers XP AND 7 64bit) installed pc sync and drivers and nothing works.

Thanks

  • 0

#203
onlinejobwork

onlinejobwork

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 94 posts
  • Interests:Mobiles, Intertnet, IT Technology, software
  • Devices:Orange SF, Motorola DEFY
  • Twitter:@onlinejobwork

HI,
i cant seem to update my CFW 10A_00 at all, id like to put 10C_00 on, but using KDZ_FW_UPD doesnt work, cant press anything even after using enable window. Also tried using KP500's utility, it extracts the kdz to cab fine, but the utility which flashes compains about the connection to the phone, same as the offical update application. Tried using multiple computers XP AND 7 64bit) installed pc sync and drivers and nothing works.

Thanks

Hi my one from the cps UK unlocked with 10c and I flash using k500 utility from windows xp of vmware installed from windows 7 64 bit it gave me some kind of error at last but I flashed from vmware-xp from within windows 7 64 bit. Butwhen I try to use the same utility to flash version 10d the link supply by one member it's Europe open rom released by Lg I can't able to flash this time, this time it gave me 2 different kind of error one is saying that some connection problem with pc connection and second error mention that I can't flash using this version of rom, for information I did not select the 'mass storage only mode' during flashing, one strange thing I notice that some time I am not able to access the sd card when I connect the phone to pc doesnot matter I enable or disable USB statage mode, is aneone notice problem accessing memory card ? This all for my flashing experience, let me know the software. Utility Which you are using, another strangh thing I notice when I try to update using Lg software update is saying new software update available for device and it download USB driver every time I connect the phone and after some time is say no software update available for your device ... Write u more later

Urvish

  • 0

#204
Tinderbox (UK)

Tinderbox (UK)

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:LG Optimus GT540 Android 1.6
Install LGPCSuiteIV form the link below, it installs lots of drivers , and has the flash util built in or it downloads it, then download LG-Utils-0.4.2 , and use the KP500-Utils-EN.exe, I command to convert the kdz file to an cab file, then use the J command to flash the cab file to the gt540

It worked fine for me in Windows 7 x64 ,

http://uk.lgairsync....tUseLinkAir.tws

http://www.megaupload.com/?d=LTQS4EF9

Also an new LG GT540 forum in the link below.

http://androidforums...-optimus-gt540/

Have u tryied this? I try O2 10C version from Microsoft VMWARE of Windows XP, at end it give me some arror and I was so tarrified and I thought I bricked my phone but after few minitus everything was fine, which is the proper and safest method and operating system for flashing?

Thanks

Urvish


Edited by Tinderbox (UK), 04 September 2010 - 06:57 PM.

  • 0

#205
TheLostSwede

TheLostSwede

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 139 posts
  • Location:A little green island
  • Devices:LG GT540

HI,
i cant seem to update my CFW 10A_00 at all, id like to put 10C_00 on, but using KDZ_FW_UPD doesnt work, cant press anything even after using enable window. Also tried using KP500's utility, it extracts the kdz to cab fine, but the utility which flashes compains about the connection to the phone, same as the offical update application. Tried using multiple computers XP AND 7 64bit) installed pc sync and drivers and nothing works.

Thanks


You need to run an enable Windows Enabler or KDZ_FW_UPD doesn't work

  • 0

#206
Drift_TM

Drift_TM

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
  • Location:UAE
  • Devices:LG Optimus GT540
hi got my lg optimus here in dubai and got no android app preinstalled, if i update my firmware to v10a(uk open) will i get the preinstalled market?

  • 0

#207
Ev1lM0nk3y

Ev1lM0nk3y

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 111 posts

hi got my lg optimus here in dubai and got no android app preinstalled, if i update my firmware to v10a(uk open) will i get the preinstalled market?



Use this Open Europe firmware http://csmg.lgmobile..._00/V10C_00.kdz

You should get Android Market when you update

  • 0

Posted Image


#208
Drift_TM

Drift_TM

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
  • Location:UAE
  • Devices:LG Optimus GT540

Use this Open Europe firmware http://csmg.lgmobile..._00/V10C_00.kdz

You should get Android Market when you update

thanks i will try
which is better one to use for this firmware the LG_utils_4.4.2 or the KDZ_FW_UPD?

  • 0

#209
viable

viable

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Hi. I'm DarkField, from Germany.

I have the LG GT540 Optimus.. Android 1.6 (Donut) -.-
BUMP?




want to have 2.2 or higher.
I found this topic, but i don't know how to update.
Can anyone explain it?

I don't understand this:
http://www.lg-phones...d-download.html
# Extract the kdz file which you’ve download on this site
- How? Which program? ...

# Choose "I – Extract files from a KDZ file".
- If i type "I" this error will appear:
Choice: I
Error during the loading DLL

Why?...
Thank you!


  • 0

#210
Ev1lM0nk3y

Ev1lM0nk3y

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 111 posts

thanks i will try
which is better one to use for this firmware the LG_utils_4.4.2 or the KDZ_FW_UPD?


Either one try both as on may not work

  • 0

Posted Image


#211
Drift_TM

Drift_TM

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
  • Location:UAE
  • Devices:LG Optimus GT540

Either one try both as on may not work



I tried the LG Util but at 4% it says problem communicating with mu phone, any remedy with this?

  • 0

#212
doubletakeit

doubletakeit

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male
  • Devices:LG GT540

  • 0

#213
ilovelg

ilovelg

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 264 posts
  • Location:Lithuania
  • Devices:LG GT540

Poland V10d 2010-09-15
http://csmg.lgmobile..._00/V10D_00.kdz


Is it Android 2.1 ?

  • 0
Using: CyanogenMod7 (2.3.5) @ GT540 Swiftdroid2 RC3 by Mur4ik.

#214
Smille123

Smille123

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 86 posts
  • Location:Germany
  • Devices:Samsung i8000, LG gt540
I guess v10 is 1.6

  • 0

#215
doubletakeit

doubletakeit

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male
  • Devices:LG GT540
Australia Vodafone V10a 2010-09-16
http://csmg.lgmobile..._00/V10A_00.kdz

Australia Hutchison V10a 2010-09-16
http://csmg.lgmobile..._00/V10A_00.kdz

Ireland O2 V10a 2010-09-16
http://csmg.lgmobile..._00/V10A_00.kdz

  • 0

#216
Drift_TM

Drift_TM

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
  • Location:UAE
  • Devices:LG Optimus GT540

Either one try both as on may not work


Woohooo!!! I got the App Market now i used V10C_00 thanks mate

  • 0

#217
Iodak

Iodak

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
  • Devices:LG GT540

  • 0

#218
ilovelg

ilovelg

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 264 posts
  • Location:Lithuania
  • Devices:LG GT540

  • 0
Using: CyanogenMod7 (2.3.5) @ GT540 Swiftdroid2 RC3 by Mur4ik.

#219
aaa801

aaa801

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 86 posts
  • Devices:lg gt540
o nice now all we need is that freking file

  • 0

#220
qwerta369

qwerta369

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 54 posts

http://csmg.lgmobile...h...1&curPage=1

look at this

:lol:


Firefox just keeps saying:

The connection has timed out


The server at csmg.lgmobile.com is taking too long to respond.


* The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
moments.

* If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.

* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.


IE is the same. :)

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users