Jump to content


Photo

[Cab] Manila Sense 2.5.20182114.0

* * * * * 1 votes

  • Please log in to reply
51 replies to this topic

#21
redzone321

redzone321

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 428 posts
  • Devices:Omnia 2
WOW YOU ARE THE MAN! (or woman?)

I installed this on my Omnia 2 with a lite 6.1 rom and after a small adjustment in the registry its working amazing!!!

(just need to go to HKLM/software/HTC/Manila?is WM6.5 to 0

I know have 86 mb of free memory with htc phone canvas installed and s2u2!

amazing! now if i could only get rid of rss without installing cookie home tab :huh:

  • 0

#22
joecruz

joecruz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 49 posts
  • Devices:htc wizard

I am using the same with Cookies Home tab 1.8.5 on Daskolas Exp 37 ROM. Also the Samsung dial pad, Samsung Phonebook, Samsung Call log, S2U2 enabled having about 45MB RAM free stable for last 5 hours.


Hi ajeshm, you have samsung dialpad, samsung phonebook and samsung call log installed on experiment 37? Does video calling works? if yes, can you give me the files you used? (dialpad,phonebook and call log)....

  • 0

#23
Speedfrog

Speedfrog

    The Viking

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,014 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norway
  • Interests:football
  • Devices:Omnia II 16 GB
can you post some screenshots redzone321?

  • 0

#24
carsonbaby

carsonbaby

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Devices:B7610
  • Twitter:@none
@ALL

I found some problems in 6.5.5 rom of Chinese:

1. In the Settings tab, the wireless controls can't run normally.

2. In the Settings tab, the personalize can't show correctly.

3. In the Photos tab, the next photo that in bottom shows nothing, need fit cabs?

4. In the Music tab, the cover and music titles can't show correctly.

Any fixes?



Best regards

  • 0

#25
redzone321

redzone321

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 428 posts
  • Devices:Omnia 2

can you post some screenshots redzone321?


I will when I get home. I am still testing some stuff(trying to get messaging tab working and wifi control, I think I can fix these but need to do a hard reset and need my phone during the day)

I do not use the music tab though as I find touch player is better(or other programs) and uses similar amount of ram. I am also going to try and add the documents tab

Edited by redzone321, 24 August 2010 - 05:47 PM.

  • 0

#26
redzone321

redzone321

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 428 posts
  • Devices:Omnia 2
To get sense to work you must change HKLC/software/htc/manila/is mw6.5 to 0
So Couldn't get HTC Messaging or Documents tab to work But i really didn't try that much..(just a few cabs i had)
To change background i used Wpac by Rapid (make a folder with only the background you want then select change now)
To get rid of animated weather on home screen i changed HKCU/software/manila/Home.WallpaperMode to 2
I did get wifi switch to work by installing Shadows HTC ComManager. Screen shots below taken 10 min after boot. lock screen and dialer opened / closed. Still searching for better wm6.1 taskbar theme


Sinan 6.1 Ultra Light(with lots of stuff added back in)
Ajeshm Sence cab
Shadows HTC ComManager
Background4all
HTC Phone Canvas 4.2
Sorgs EzInput 2.1 keyboard
S2U2 with Anastasia mod
Arkswitch
Default wm sms

Attached Files


Edited by redzone321, 25 August 2010 - 05:42 AM.

  • 0

#27
gauravv

gauravv

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 350 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Omnia B7610

To get sense to work you must change HKLC/software/htc/manila/is mw6.5 to 0
So Couldn't get HTC Messaging or Documents tab to work But i really didn't try that much..(just a few cabs i had)
To change background i used Wpac by Rapid (make a folder with only the background you want then select change now)
To get rid of animated weather on home screen i changed HKCU/software/manila/Home.WallpaperMode to 2
I did get wifi switch to work by installing Shadows HTC ComManager. Screen shots below taken 10 min after boot. lock screen and dialer opened / closed. Still searching for better wm6.1 taskbar theme
Sinan 6.1 Ultra Light(with lots of stuff added back in)
Ajeshm Sence cab
Shadows HTC ComManager
Background4all
HTC Phone Canvas 4.2
Sorgs EzInput 2.1 keyboard
S2U2 with Anastasia mod
Arkswitch
Default wm sms







CAN you share the files...specially 6.1 rom!!...

  • 0

#28
Speedfrog

Speedfrog

    The Viking

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,014 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norway
  • Interests:football
  • Devices:Omnia II 16 GB

CAN you share the files...specially 6.1 rom!!...

the 6.1 rom is only for I8000 users

  • 0

#29
ajeshm

ajeshm

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 73 posts
  • Devices:B7610

WOW YOU ARE THE MAN! (or woman?)

I installed this on my Omnia 2 with a lite 6.1 rom and after a small adjustment in the registry its working amazing!!!

(just need to go to HKLM/software/HTC/Manila?is WM6.5 to 0

I know have 86 mb of free memory with htc phone canvas installed and s2u2!

amazing! now if i could only get rid of rss without installing cookie home tab :huh:


Thanks! Got a way to get rid of RSS Feed from Home tab and enable the Top Curtain. Operator Logo still not seen at Top Left Corner. Attached the Cab.

Attached File  bigboss_Remove_RSS_Feed_HT.cab   106.58KB   242 downloads

Attached File  Manila_2.5_2018.jpg   84.14KB   78 downloads

1. Disable Sense.
2. Install the cab.
3. Enable Sense. See the difference.

Edited by ajeshm, 25 August 2010 - 07:12 PM.

  • 0

#30
MC_Mac_B

MC_Mac_B

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
GREAT cab!
Does somebody know how to enable the facebook tab?!
THX

  • 0

#31
Speedfrog

Speedfrog

    The Viking

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,014 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norway
  • Interests:football
  • Devices:Omnia II 16 GB

  • 0

#32
F0rrest

F0rrest

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Devices:Omnia Pro
I've tried installing this a couple of times and get the message "bigboss Maila 2.5 2018 full" cannot be installed.

It asks me to choose a different location: (space needed 90762KB):
Device (93840KB available)
\My storage (1441152KB available)
\Storage Card (401216KB available)

I've installed the 2 other cab files previously mentioned.

Any suggestions welcomed!

Thanks!

Edit - I should probably say that I'm running the CAB file off my SD card as there's not enough room on the device for the CAB file and Sense!

Edited by F0rrest, 28 August 2010 - 07:25 PM.

  • 0

#33
darthveda

darthveda

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 125 posts
  • Location:Bangalore, India
  • Devices:B7610
I am pretty sure you need to have a bit more space on your device. Make sure you are using one of the lite roms and not on the official samsung ROMS

  • 0

#34
Princeagarwal

Princeagarwal

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 146 posts
can u provide the link for phone canvas

  • 0

#35
drago1

drago1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:TG01
hello
is this cab dedicated to omnia?
I have TG01 and after install i don`t have any icons. Only text.

  • 0

#36
imblfmstr

imblfmstr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
  • Gender:Male
  • Location:New Delhi, India
  • Devices:Omnia B7610
I am not able to change my wallpaper....any body help
It just gives dull shaded wallpaper with concentric circles

  • 0

#37
Thor2605

Thor2605

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:B7620
Hi,

I wanted to install the cab on my B7620... But the installation failed!

I wanted to install it in the "internal storage", but do I have to install on "Device"?

Or where is the problem?

Thank you alot!

  • 0

#38
ajeshm

ajeshm

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 73 posts
  • Devices:B7610

Hi,

I wanted to install the cab on my B7620... But the installation failed!

I wanted to install it in the "internal storage", but do I have to install on "Device"?

Or where is the problem?

Thank you alot!


You have to install it on your device. The device should have minimum of 90mb free space available.

  • 0

#39
Thor2605

Thor2605

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:B7620
OK, so how do I get more space :huh: ?

Thank you very much!

  • 0

#40
Klimto

Klimto

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 212 posts
  • Gender:Male
  • Location:Heemskerk
  • Devices:Samsung Omnia B7610

OK, so how do I get more space :huh: ?

Thank you very much!


Uninstall programs you have got installed there ;) Or just flash a light rom

  • 0
B7610
PDA: B7610NXXJE2 (Daskalos Sense 2019, wm 6.5)
CSC: B7610NXENIL4
Phone: B7610XXJC1
Eboot: B7610NXXJC2




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users