Jump to content


Photo

[CABS][GER] Samsung JC2 Cabs for Lite Roms

* * * * * 1 votes

  • Please log in to reply
33 replies to this topic

#1
Thunder141

Thunder141

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 736 posts
  • Location:Germany
  • Devices:B7610, HTC Leo
As requested by some users a collection of the Samsung Cabs with the german (407) mui files includes, so that they willl work with a german lite rom in their native language.

WWE Cabs here

JC2/JE2 and Armani cabs single links: (mirrors welcome) Updated (2011-03-16)

Audio Notes JC2 Armani
Call Log JC2 Armani
Camera JC2 Armani
Communities JC2 Armani
Connected Home JC2 Armani
Dialer JC2 Armani
Dice JC2 Armani
Digital Frame JC2 Armani
Facebook JC2 Armani
File Manager JC2 Armani
FM Radio JC2 Armani
GPRS Counter JE2
Java JC2
Mode Manager JC2 Armani
Phonebook JC2 Armani
Photo Album JC2 Armani
Player AutoUpdate JC2
Podcast JC2 Armani
Power Calculator JC2 Armani
RSS Reader JC2 Armani
Settings JC2 Armani
Smart Converter JC2 Armani
Smart Memo JC2 Armani
Smart Reader JC2 Armani
Smart Search JC2 Armani
SMS-MMS JC2 Armani
Streaming Player JC2 Armani
Task Switcher JC2 Armani
Today JC2
Touch Calendar JC2 Armani
Touch Clock JE2 Armani
Touch Player (JC2 without Player Autoupdate) Armani
Video Editor JC2 Armani
Volume Control JC2 Armani
WidgetPlus JC2 Armani
XT9 Keypad JC2
YouTube JC2


Windows Live and Marketplace and MyPhone (Available by Microsoft) are not provided by me

Added fixed FMRadio cab for WWE Roms

Mirrors welcome

Attached Files


Edited by Thunder141, 16 March 2011 - 01:24 PM.

  • 0

#2
Thunder141

Thunder141

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 736 posts
  • Location:Germany
  • Devices:B7610, HTC Leo
Two new cabs added by request of some users: Samsung Widget Plus and Samsung Today

  • 0

#3
Thunder141

Thunder141

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 736 posts
  • Location:Germany
  • Devices:B7610, HTC Leo
New version of the WidgetPlus cab added

  • 0

#4
amb123

amb123

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 95 posts
  • Gender:Male
  • Location:San Francisco
  • Devices:Samsung I9100
Hi Thunder141,
I am still on the stock O2 rom from Bell (canada). I'd like to try one of the lite Roms. However I've had a problem finding cabbed versions of all samsung apps. I'd like to preserve some of them. You've done a great job posting them in one place. Thanks for doing it. I have a couple of questions though. Are they for 6.5 or 6.5.x roms, I've read that it makes a difference? Another question, are they going to work in English roms or they are exclusively for German ones. I do need them in English.
Thanks.
P.S. Sorry my mistake just noticed that it is post for omnia pro not I8000. Even though I don't think it is going to make much difference for the majority of the apps, because the screen resolution is the same on both of them.

Edited by amb123, 05 October 2010 - 10:31 PM.

  • 0

#5
Thunder141

Thunder141

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 736 posts
  • Location:Germany
  • Devices:B7610, HTC Leo
Yes for the portability. But half an no for the use with english roms. I have a german stock rom as a base, so my converted cabs have only the 407 mui files inside. If your rom has left the 409 mui files you can use my cabs, otherwise you should try the other cabs from the sticky collection thread

Edit: JC2 Cabs shouldm work with WWE, too

Hi Thunder141,
I am still on the stock O2 rom from Bell (canada). I'd like to try one of the lite Roms. However I've had a problem finding cabbed versions of all samsung apps. I'd like to preserve some of them. You've done a great job posting them in one place. Thanks for doing it. I have a couple of questions though. Are they for 6.5 or 6.5.x roms, I've read that it makes a difference? Another question, are they going to work in English roms or they are exclusively for German ones. I do need them in English.
Thanks.
P.S. Sorry my mistake just noticed that it is post for omnia pro not I8000. Even though I don't think it is going to make much difference for the majority of the apps, because the screen resolution is the same on both of them.


Edited by Thunder141, 15 October 2010 - 02:12 PM.

  • 0

#6
Thunder141

Thunder141

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 736 posts
  • Location:Germany
  • Devices:B7610, HTC Leo
added fixed GPRSCounter

  • 0

#7
amb123

amb123

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 95 posts
  • Gender:Male
  • Location:San Francisco
  • Devices:Samsung I9100

added fixed GPRSCounter

Thank you

  • 0

#8
Daemon_necis

Daemon_necis

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 39 posts
  • Devices:Samsung B7610
thank u very much, that was what i was waiting for before flashing a lite rom... finaly i can do it now... :-)

  • 0

#9
Thunder141

Thunder141

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 736 posts
  • Location:Germany
  • Devices:B7610, HTC Leo
You're welcome.

Added mirrors

thank u very much, that was what i was waiting for before flashing a lite rom... finaly i can do it now... :-)


  • 0

#10
Thunder141

Thunder141

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 736 posts
  • Location:Germany
  • Devices:B7610, HTC Leo
added Armani cabs (WWE and German mui fles included)

  • 0

#11
Thunder141

Thunder141

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 736 posts
  • Location:Germany
  • Devices:B7610, HTC Leo
Cabs updated and YouTube Cab added

  • 0

#12
Billbates

Billbates

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 29 posts
  • Devices:B7610
Thank you very much for this, I guess everyone was looking for this updated ones!

  • 0

#13
Thunder141

Thunder141

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 736 posts
  • Location:Germany
  • Devices:B7610, HTC Leo
updated cabs upload completed

  • 0

#14
mlatti

mlatti

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Devices:Samsung B7610
can i install this cabs on my wm6.1 b7610?

  • 0

#15
20x

20x

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 301 posts
Downloaded a few armani ones.
My findings:

On english rom, the soft buttons of contacts and also the right one change language to German one.

Settings cab of armani couldn't be installed due to certificate error.

@mlatti
Yes you can install these cabs for 6.1.

  • 0

#16
Thunder141

Thunder141

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 736 posts
  • Location:Germany
  • Devices:B7610, HTC Leo
Armani Settings is old settings, jc2 is settings fixed for lite roms.
Of course, not all 409 mui files are included cause i didn't get them yet.

But most of the new uploaded jc2 cabs should work with wwe roms


Downloaded a few armani ones.
My findings:

On english rom, the soft buttons of contacts and also the right one change language to German one.

Settings cab of armani couldn't be installed due to certificate error.

@mlatti
Yes you can install these cabs for 6.1.


  • 0

#17
stahulko

stahulko

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 68 posts
Please mirrors

  • 0

#18
Maddys

Maddys

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
Hi Thunder,

thanks for the cabs. Can i use Connected Home (JC2) with english rom dakolas 6.5.3 megalite build 23135 ?

  • 0

#19
Thunder141

Thunder141

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 736 posts
  • Location:Germany
  • Devices:B7610, HTC Leo
You can, perhaps you must remove the 0407 mui files after installation with resco file explorer or something similiar, because this files can make the ui language german. (AddIn.exe.0407.mui and DMC.exe.0407.mui)

Hi Thunder,

thanks for the cabs. Can i use Connected Home (JC2) with english rom dakolas 6.5.3 megalite build 23135 ?


  • 0

#20
Maddys

Maddys

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

You can, perhaps you must remove the 0407 mui files after installation with resco file explorer or something similiar, because this files can make the ui language german. (AddIn.exe.0407.mui and DMC.exe.0407.mui)


thanks a lot for the response. got it installed, but the program icon is not appearing in start menu. i searched for the installed files using 'File Explorer' but couldnt find the folder either. tried combinations of soft resets, unistilall, install, installing main memory/storage card etc.

do i need to use resco explorer specifically ? any hints to make it work ?

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users