Jump to content


Photo

New B7610 Collection Thread

* * * * * 3 votes

  • Please log in to reply
70 replies to this topic

#21
Thunder141

Thunder141

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 736 posts
  • Location:Germany
  • Devices:B7610, HTC Leo
have you tried the jc2 cab, too?

the SAMSUNG TOUCH PLAYER CAB that was fixed by daskalos for sense roms doesn't install properly, when it's about to complete installation, the phone restarts and the the installation was interrupted, i tried to install it many times, i downloaded from the two file sharing sites given, but still the same thing happens, just before the complete installation (about a bar left on the loading bar) the phone automatically restarts..
does anyone have a solution for this problem? i'm using the Daskalos B7610 Sense 2.5.2019194.0 ROM v7..


  • 0

#22
m0o5

m0o5

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 125 posts
  • Gender:Male
  • Location:Netherlands
The fixed Touch Player CAB is from this page:
http://www.modaco.co...9-rom/page/180/ post #197

And here is the original attachment:
http://www.modaco.co...h...st&id=64219

Edited by m0o5, 30 October 2010 - 10:07 PM.

  • 0

Posted Image


#23
reinPnoy

reinPnoy

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 76 posts
  • Devices:Samsung Omnia Pro B7610
i tried the jc2 cabs for samsung touch player but it plays super fast like skip every 5seconds, eventhough its in normal speed..
i tried the link provided by mo05 and also the link provided in the forum by daskalos, but still i cant install it, my phone automatically restarts just before the installation is complete..

  • 0

#24
daskalos

daskalos

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,297 posts
  • Devices:LG Expo,Samsung Omnia i900
  • Twitter:@E1i077

i tried the jc2 cabs for samsung touch player but it plays super fast like skip every 5seconds, eventhough its in normal speed..
i tried the link provided by mo05 and also the link provided in the forum by daskalos, but still i cant install it, my phone automatically restarts just before the installation is complete..


If it restarts, the problem is corrected:-)

  • 0
Like my ROMs?

There are many ways to say thank you, one way is by clicking below









Posted Image

#25
m0o5

m0o5

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 125 posts
  • Gender:Male
  • Location:Netherlands
I sent PM's about this to Paul and another staffmember but no reply. Who should I send a message to get it pinned/stickied? In the meantime: Please keep bumping this thread from time to time to keep it off page 2 ... lol

PLEASE Make it sticky, cause the old thread is not up to date

And I have some other questions: :)
The GPS fix for i8000 (pinned in Omnia II forum) works on b7610 too? And what about the i8000 pagepool changer?

Also, I would like to complete the list of official ROMs, preferably with CSCs. But where do I start? Someone can provide a list of all official ROMs? Or point me to their locations?

Above all, of course, I'd like to thank y'all for sharing your links, CABs, info etc. so far. Thanks for your support, together we keep the B7610 community alive! :)

  • 0

Posted Image


#26
Thunder141

Thunder141

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 736 posts
  • Location:Germany
  • Devices:B7610, HTC Leo
Here and here are some lists with download options for firmware files. First forum needs registration

I sent PM's about this to Paul and another staffmember but no reply. Who should I send a message to get it pinned/stickied? In the meantime: Please keep bumping this thread from time to time to keep it off page 2 ... lol
And I have some other questions: :)
The GPS fix for i8000 (pinned in Omnia II forum) works on b7610 too? And what about the i8000 pagepool changer?

Also, I would like to complete the list of official ROMs, preferably with CSCs. But where do I start? Someone can provide a list of all official ROMs? Or point me to their locations?

Above all, of course, I'd like to thank y'all for sharing your links, CABs, info etc. so far. Thanks for your support, together we keep the B7610 community alive! :)


Edited by Thunder141, 02 November 2010 - 05:56 PM.

  • 0

#27
El Cazador

El Cazador

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
  • Devices:Samsung Omnia Pro B7610
Hi everybody.

I have been reading this forum for just a couple of weeks, and I decided that today would be the day I flashed my ROM for the first time. Everything has gone OK so far. I Flashed Daskalos's Megalite ROM 21664 6.5.3. (thanks to Daskalos) The I tried to load a couple of the Samsung cabs I would need: camera application, XT9 keypad (and thanks to AncientWinds, Thunder141 and tjeerdos) .

But this is where I've stalled. I copied the cabs to the device and using file explorer, tapped on the cab files in turn to install them, then soft reset the phone. No camera app, no keyboard.

What am I doing wrong with these? Do I actually need to cook them into the ROM? (Not sure I'm ready for that)

Thanks a lot guys.

  • 0

#28
Thunder141

Thunder141

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 736 posts
  • Location:Germany
  • Devices:B7610, HTC Leo
if you tap on the cabs there should be some dialog for installing. When they are installed correctly, they should have shortcuts in start menu.


Hi everybody.

I have been reading this forum for just a couple of weeks, and I decided that today would be the day I flashed my ROM for the first time. Everything has gone OK so far. I Flashed Daskalos's Megalite ROM 21664 6.5.3. (thanks to Daskalos) The I tried to load a couple of the Samsung cabs I would need: camera application, XT9 keypad (and thanks to AncientWinds, Thunder141 and tjeerdos) .

But this is where I've stalled. I copied the cabs to the device and using file explorer, tapped on the cab files in turn to install them, then soft reset the phone. No camera app, no keyboard.

What am I doing wrong with these? Do I actually need to cook them into the ROM? (Not sure I'm ready for that)

Thanks a lot guys.


  • 0

#29
El Cazador

El Cazador

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
  • Devices:Samsung Omnia Pro B7610

if you tap on the cabs there should be some dialog for installing. When they are installed correctly, they should have shortcuts in start menu.


Ohhh OK I think I asked the wrong questions. I'll try agan and see how I get on.

Thanks for helping.

  • 0

#30
El Cazador

El Cazador

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
  • Devices:Samsung Omnia Pro B7610

Ohhh OK I think I asked the wrong questions. I'll try agan and see how I get on.

Thanks for helping.


RIght. I think I'm getting closer. I installed the "fixed" camera cab and that works. I reinstalled the keyboard cab and that works now.

Just a couple of little problems still to resolve:

1. I would prefer to use the Samsung volume control (the circular one) that came with the phone. I installed the Samsung volume control cab a couple of times, but I'm still only seeing the default windows volume slider. The Samsung control appears in the list of programs that can be removed, but not in the program list behind the Windows button.

2. The standard messaging application was on the ROM. I like it and would be happy to use it, except that I can't open any text messages. I can see the list of messages, but tapping on a message doesn't open it. Nothing happens. Do I need to reinstall the Samsung SMS-MMS app to make it work? I hope not, because I always found it really slow and laggy.

3. I am using SPB Mobile Shell. I can't get it to override the Windows start key. I would like to use Daskalos's ingenious tweak to remove CHome and free up the memory, but the windows key is always there, and tapping it accidentally always crashes the phone. Can I make the Windows menu key disappear altogether? Otherwise, can anyone here tell me if they made the tweak work with SPB Mobile Shell, and if so how?

Once again, thanks to all ou kind and knowledgeable people. I'm in awe of your expertise with this stuff. :) Thanks.

El Cazador

  • 0

#31
El Cazador

El Cazador

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
  • Devices:Samsung Omnia Pro B7610
By the way, if you feel I shouldn't post these questions here, let me know and I'll delete them and start a new thread.

  • 0

#32
Thunder141

Thunder141

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 736 posts
  • Location:Germany
  • Devices:B7610, HTC Leo
The issue with sms and volume control is fixed in some other newer rom builds. Which rom do you use? The question with Daskalos tip could perhaps be answered by Daskalos.




RIght. I think I'm getting closer. I installed the "fixed" camera cab and that works. I reinstalled the keyboard cab and that works now.

Just a couple of little problems still to resolve:

1. I would prefer to use the Samsung volume control (the circular one) that came with the phone. I installed the Samsung volume control cab a couple of times, but I'm still only seeing the default windows volume slider. The Samsung control appears in the list of programs that can be removed, but not in the program list behind the Windows button.

2. The standard messaging application was on the ROM. I like it and would be happy to use it, except that I can't open any text messages. I can see the list of messages, but tapping on a message doesn't open it. Nothing happens. Do I need to reinstall the Samsung SMS-MMS app to make it work? I hope not, because I always found it really slow and laggy.

3. I am using SPB Mobile Shell. I can't get it to override the Windows start key. I would like to use Daskalos's ingenious tweak to remove CHome and free up the memory, but the windows key is always there, and tapping it accidentally always crashes the phone. Can I make the Windows menu key disappear altogether? Otherwise, can anyone here tell me if they made the tweak work with SPB Mobile Shell, and if so how?

Once again, thanks to all ou kind and knowledgeable people. I'm in awe of your expertise with this stuff. :) Thanks.

El Cazador


  • 0

#33
El Cazador

El Cazador

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
  • Devices:Samsung Omnia Pro B7610

The issue with sms and volume control is fixed in some other newer rom builds. Which rom do you use? The question with Daskalos tip could perhaps be answered by Daskalos.


Thanks for your help here Thunder141.

I was looking for a 6.5.3 MEGALite ROM and came across Daskalos's build number 21664, which is the one I have been using. Maybe I should use 23144. From the number can I presume it is more recent?

Thanks

El Caz

  • 0

#34
Thunder141

Thunder141

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 736 posts
  • Location:Germany
  • Devices:B7610, HTC Leo
23144, 23145 and 23146 are more recend builds

Thanks for your help here Thunder141.

I was looking for a 6.5.3 MEGALite ROM and came across Daskalos's build number 21664, which is the one I have been using. Maybe I should use 23144. From the number can I presume it is more recent?

Thanks

El Caz


  • 0

#35
El Cazador

El Cazador

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
  • Devices:Samsung Omnia Pro B7610

23144, 23145 and 23146 are more recend builds


Fantastic. I'll go and get them now.

Thanks again Thunder. Your help is really appreciated.

  • 0

#36
Thunder141

Thunder141

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 736 posts
  • Location:Germany
  • Devices:B7610, HTC Leo
you're welcome

Fantastic. I'll go and get them now.

Thanks again Thunder. Your help is really appreciated.


  • 0

#37
madmid

madmid

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
Bumping this great thread by m0o5. Definitely worth sticking-up!

Kind regards.

  • 0
When forever is to be until.

#38
m0o5

m0o5

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 125 posts
  • Gender:Male
  • Location:Netherlands
ROMs update, other minor changes (skins added, dial code corrected)

Please report missing (or double, or dead links, wrong name, any other faults/errors) ROMs. There are so many ... :) Well done chefs! :)

Thanks for the heads-up madmid! B)

Bumping this great thread by m0o5. Definitely worth sticking-up!


  • 0

Posted Image


#39
Thunder141

Thunder141

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 736 posts
  • Location:Germany
  • Devices:B7610, HTC Leo
missing my english armani rom and netcf messages in german, if you find it

  • 0

#40
m0o5

m0o5

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 125 posts
  • Gender:Male
  • Location:Netherlands

missing my english armani rom and netcf messages in german, if you find it

Found NETCFv35.Messages.DE.cab on pocketpc.ch and the link to NETCFv35.Messages.EN.cab was dead; both attached.

You mean "English B7610 Armani Lite ROM based on 28244" ? It's already there ...

Attached Files


Edited by m0o5, 19 November 2010 - 03:12 PM.

  • 0

Posted Image





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users