Jump to content


Photo

Slovensko Ceska diskusia

- - - - -

  • Please log in to reply
130 replies to this topic

#41
rybar73

rybar73

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
  • Location:Kopřivnice CZE
  • Devices:Omnia Pro B7610

halo to ma tu naschval kazdi ignoruje alebo nikto nevie odpovedat na moje otazky?

zrdavim nasla bi sa tu aj ceska romka, alebo ak nie tak da sa nejakim sposobom zmenit jazyk po flesnuti?a este ako to je zo zarukou stratim ju ak si prepalim romku?


Multi ROMky jsou bohuzel jen ty ofiko takze zbyle jen s jednim jazykem a neni mozne tam jazyk dostat. Muzes pouzit treba nadstavbu jako Sense nebo SPB Shell a ty uz zase cesky jsou (ale opet ne cely system).
Co se tyce reklamace tak o zaruku neprijdes ale pred reklamaci vrele doporucuju nahrat zpet nejakou ofiko ROMku protoze danou "chybu", kterou reklamujes muzou hodit na neodborne zachazeni. Pochopitelne nahodit i zbyle officialni casti (at treba starsi) myslim tim Phone a CSC.

  • 0

#42
womacka

womacka

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 31 posts
  • Devices:OmniaPRO
Zdravím,
používá tu někdo originál ROM JC2 CZ?
Konečně jsem se odhodlal a chci si zkusit ukuchtit svoji vlastní českou romku. Z toho důvodu hledám někoho, kdo by mi ji dumpnul, abych ji nemusel flashovat a pak zase hned flashovat zpátky stávající.
Pokud někdo bude tak hodný, budu mu nesmírně zavázán.

  • 0

#43
Thunder141

Thunder141

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 736 posts
  • Location:Germany
  • Devices:B7610, HTC Leo
why not self install rom and dump it ?

Zdravím,
používá tu někdo originál ROM JC2 CZ?
Konečně jsem se odhodlal a chci si zkusit ukuchtit svoji vlastní českou romku. Z toho důvodu hledám někoho, kdo by mi ji dumpnul, abych ji nemusel flashovat a pak zase hned flashovat zpátky stávající.
Pokud někdo bude tak hodný, budu mu nesmírně zavázán.


  • 0

#44
womacka

womacka

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 31 posts
  • Devices:OmniaPRO
Because I have to reflash my current tweaked rom, dump it and then flash the old rom again and tweak it again.
Maybe it will be the only option if noone use this original ROM.

  • 0

#45
ego627

ego627

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Location:slovakia
  • Devices:omnia pro b7610

Multi ROMky jsou bohuzel jen ty ofiko takze zbyle jen s jednim jazykem a neni mozne tam jazyk dostat. Muzes pouzit treba nadstavbu jako Sense nebo SPB Shell a ty uz zase cesky jsou (ale opet ne cely system).
Co se tyce reklamace tak o zaruku neprijdes ale pred reklamaci vrele doporucuju nahrat zpet nejakou ofiko ROMku protoze danou "chybu", kterou reklamujes muzou hodit na neodborne zachazeni. Pochopitelne nahodit i zbyle officialni casti (at treba starsi) myslim tim Phone a CSC.

kamo diki moc presne takuto odpoved som cakal no takze hlavne je mat oficialnu romku a bude setko OK inac momentalne mam PDA a CSC: IK6 a PHONE: IK3 hladal som tieto pre ten pripad ze sa neco dodrbe ale nenasel som ,jaj a kedd sa flesne rom ta sa to robi samostatne ?ako ze len napr CSC a tak ?a co sa konkretne zmeni ak flesnem jednu z tych troch veci (sory za to ako sa vyadrujem ale nevem ako to nazvat) B)

  • 0

#46
womacka

womacka

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 31 posts
  • Devices:OmniaPRO

kamo diki moc presne takuto odpoved som cakal no takze hlavne je mat oficialnu romku a bude setko OK inac momentalne mam PDA a CSC: IK6 a PHONE: IK3 hladal som tieto pre ten pripad ze sa neco dodrbe ale nenasel som ,jaj a kedd sa flesne rom ta sa to robi samostatne ?ako ze len napr CSC a tak ?a co sa konkretne zmeni ak flesnem jednu z tych troch veci (sory za to ako sa vyadrujem ale nevem ako to nazvat) :)

Flashnout jednotlivý části samozřejmě jde, když si stáhneš nějakou romku odtud, tak ta obsahuje jen PDA část. K ní si pak můžeš flashnout ještě CSC, ale pokud ti budou klávesy na HW klávesnici fungovat se stávajícím, tak bych to neflashoval. No a pak je tu část PHONE a EBOOT a ty je dobré nechat na pokoji, protože pokud se něco pokazí v průběhu flashování, tak můžeš telefon v některých případech zahodit.
Jinak to co jsem napsal,je popsáno líp TADY
Doufám,že jsem nenapsal blbost,ještě je brzo ráno B)

  • 0

#47
stahulko

stahulko

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 68 posts
Hmm. Len tak pre zaujimavost. Velakrat som pendloval medzi 6.1 a 6.5tkou. Vzdy som kompletne flashol csc pda eboot aj phone a zatial pohodicka. Ked to flashujes cez notebook tak by nemal nastat problem, ale z pc-cka bez zalozneho zdroja je to ruska ruleta :)

Teraz pouzivam daskalosovu megalite 6.5.3 23144 a musim ho pochvalit za fakt fajnovu romku. Zatial som velmi spoko aj ked ma stve to ring delay B)

Edited by stahulko, 18 November 2010 - 07:43 AM.

  • 0

#48
Vreckam

Vreckam

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:Omnia Pro
ten ring delay je pěkně naprd ... i díky tomu u mě pořád vyhrává Giorgio. Největší průser je vždycky, když mi dovezli pizzu a prozvonili a telefon se ani nerozsvítil ... B)

  • 0

#49
stahulko

stahulko

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 68 posts

ten ring delay je pěkně naprd ... i díky tomu u mě pořád vyhrává Giorgio. Největší průser je vždycky, když mi dovezli pizzu a prozvonili a telefon se ani nerozsvítil ... B)

No u 6.5.3 staci prezvonit a ukaze ti ze niekto volal ale neukaze ti cislo. Nestiha si ho zaznamenat

  • 0

#50
Vreckam

Vreckam

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:Omnia Pro
Tak jsem si přes víkend dal Daskalovu sense ROM a musím říct paráda. Opravdu je skvělá, nemůžu si ji vynachválit, vše funguje jak má, jen mě štve ring delay. Nevíte někdo, zda se s tím dá něco dělat?

  • 0

#51
typoid

typoid

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:Samsung OmniaPro B7610
A jakou verzi jsi si tam dal?

  • 0

#52
petagigi

petagigi

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Gender:Male

Tak jsem si přes víkend dal Daskalovu sense ROM a musím říct paráda. Opravdu je skvělá, nemůžu si ji vynachválit, vše funguje jak má, jen mě štve ring delay. Nevíte někdo, zda se s tím dá něco dělat?


Nemuzu si pomoct, ale zajimalo by me jak se vam (vsem) pracuje s rom 6.5.3, kde jsou predelana tlacitka pro Start/close a dolni lista je vyssi. Osobne velmi rad pouzivam SPB Mobile Shell, kde si mohu cokoliv nastavit na plochu, vcetne rychlych voleb kontaktu apod. Z toho duvodu pouzivam JC2 6.5.1 21889 ci Daskalosovu 21916.

Ring delay je naprd...mam treba i zkusenost, ze pokud mam kontakty pouze na SIM, nemam se zpodenym vyzvanenim problem, ale jakmile nasypu do mobilu 300 kontaktu napr. z Exchange, tak se ring delay zacne projevovat v plne mire. Docela by me zajimalo, jestli je takovejhle problem i u Armaniho.

  • 0

#53
Magorina

Magorina

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:B7610 - Omnia Pro
Chci se zeptat, jestli už někdo zkoušel poslední romku od Thundera ( Tuhle ). Co jsem tak pročítal ten thread, tak tam pořád pár věcí nefunguje jak má, případně vůbec. Ale většinou se problémy týkaly Ultra verze. Nezkoušel už někdo náhodou Full?

  • 0

#54
petagigi

petagigi

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Gender:Male

Chci se zeptat, jestli už někdo zkoušel poslední romku od Thundera ( Tuhle ). Co jsem tak pročítal ten thread, tak tam pořád pár věcí nefunguje jak má, případně vůbec. Ale většinou se problémy týkaly Ultra verze. Nezkoušel už někdo náhodou Full?



Ano mel jsem ji asi 20 minut, nevsiml jsem si, ze by mi neco nefungovalo. Ten seznam byl pouze na osekanou verzi.

  • 0

#55
Magorina

Magorina

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:B7610 - Omnia Pro

Ano mel jsem ji asi 20 minut, nevsiml jsem si, ze by mi neco nefungovalo. Ten seznam byl pouze na osekanou verzi.


Měl a už nemáš? (A případně proč?) Jak byla rychlá, co problémy s vyzváněním, budíkem a další...?

  • 0

#56
petagigi

petagigi

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Gender:Male

Měl a už nemáš? (A případně proč?) Jak byla rychlá, co problémy s vyzváněním, budíkem a další...?


Jak jsem psal uz vyse, na 6.5.3 si proste nemuzu zvyknout. Chvili jsem se s tim pral, ale marne.

  • 0

#57
Hammermuller

Hammermuller

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:SAMSUNG b7610
Ahoj. Těm co nejde na Armani ROMce odesílaní přes bluetooth, tak si zkuste nainstalovat ovladače z WM 6.1. Já sem si na WM6.1 nainstaloval
ovladače kamery z Armani a natáčí mi video 720x480 tak proč by to nemohlo jít opačne třeba s bluetooth :o

EDIT: Nevíte jak si zahrát flash hry ve formatu .swf pře ten Flash Lite 3.1 mi to nešlo :mellow:

Edited by Hammermuller, 02 May 2011 - 01:11 PM.

  • 0

#58
ludviktom

ludviktom

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Samsung B7610 Omnia PRO
Ahoj všem Čechům a Slovákům :unsure:
Mám problém - nahrál jsem do své Omnie Pro Daskalovu ROM Giorgio Armani V3 se kterou jsem velmi spokojený, jenže má i svoje mouchy. A to konkrétně problém s hardware klávesnicí. Je namapována nějak jinak - př.když stisknu ":" (dvojtečku), tak se napíše ";" (středník)
Našel jsem tady na fóru vlákno, kde se něco podobného řeší, ale jsem lama a nerozumím tomu.
Problémy s hardware klávesnicí

Dokázal by mi někdo poradit? :)

  • 0

#59
rybar73

rybar73

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
  • Location:Kopřivnice CZE
  • Devices:Omnia Pro B7610
Pokud jsi "lama" jak rikas tak pohledej na ceskem foru Smartmanie tam se to na 100% resilo taky.
Je to problem ze mas nahrany spatny CSC urcite ho tam najdes nekde na stahnuti.

  • 0

#60
womacka

womacka

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 31 posts
  • Devices:OmniaPRO
Zdravím pánové, žije tu ještě vůbec někdo?
No nic, chci se zeptat, jestli tu někdo nezkouší podle Daskalosova návodu ukuchtit Romku? Musím se přiznat, že se mi zatím povedlo ukuchtit romku s 355MB volnou interní pamětí a asi 97MB volné RAM po spuštění, která neobsahu žádné soubory z OEMapps, pouze ovladače a soubory od foťáku. Zatím mi skoro všechno funguje báječně, jen mě štve ring delay.
Tak se chci zeptat,jestli někdo neví jak to vyřešit? V Daskalosově GA v3 je ring-delay o hodně kratší, ale nevím jak je toho dosaženo. Ovladače mi příjdou stejné jako z JC2. Psal jsem i Daskalosovi, ale neodepisuje mi.

Měl by případně někdo zájem o moji romku? Samozřejmě po úplném odladění.

Edit:
Pro ludviktom: Já ji používám taky a problém s HW klávesnicí nemám. Zkus si flashnout tenhle CSC soubor: Attached File  B7610NXENJC2.rar   647.52KB   15 downloads
Používám ho taky a žádný problémy nemám. Vím jen, že s českým byly problémy.

Edited by womacka, 15 May 2011 - 03:48 PM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users