Jump to content


Photo

[ROM][GER/WWE][LITE] WM 6.1 Build 21006 series

* * * * * 1 votes

  • Please log in to reply
60 replies to this topic

#21
m0o5

m0o5

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 125 posts
  • Gender:Male
  • Location:Netherlands
Tell me when I ask too much.... :) I would like the samsung apps left in the rom (setttings, volume) to be Armani style. Can I just overwrite them?

A request: Can you include the a2dp.exe from teksoft (freeware) in your ROMs? (And maybe a .lnk in startmenu) It is very small but very useful imho.
You can find it : HERE - Only a2dp.exe, not the whole software!
Or I can upload the file if you want ...
And the .lnk (a2dp=on) : HERE

moBlue ... ?


Also I like xTask, but i wish it was more like WKTask ... in a way. B)

Edited by m0o5, 18 November 2010 - 11:47 PM.

  • 0

Posted Image


#22
Thunder141

Thunder141

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 736 posts
  • Location:Germany
  • Devices:B7610, HTC Leo
I will do you the favour with your tools ;-) WWE or German or both?
ARMANI cabs, I do not know, if they will work under wm6.1. Try to install one and let me know.



Tell me when I ask too much.... :) I would like the samsung apps left in the rom (setttings, volume) to be Armani style. Can I just overwrite them?

A request: Can you include the a2dp.exe from teksoft (freeware) in your ROMs? (And maybe a .lnk in startmenu) It is very small but very useful imho.
You can find it : HERE - Only a2dp.exe, not the whole software!
Or I can upload the file if you want ...
And the .lnk (a2dp=on) : HERE

moBlue ... ?
Also I like xTask, but i wish it was more like WKTask ... in a way. B)


Edited by Thunder141, 19 November 2010 - 08:13 AM.

  • 0

#23
Thunder141

Thunder141

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 736 posts
  • Location:Germany
  • Devices:B7610, HTC Leo
V2 vailable

  • 0

#24
jensingenbleek

jensingenbleek

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 129 posts
  • Devices:Samsung Omnia Pro GT-B7610

V2 vailable


Mahlzeit Thunder!

lad ich grad runter!
Wird direkt ausprobiert!
Gruß

Jens

  • 0

#25
jensingenbleek

jensingenbleek

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 129 posts
  • Devices:Samsung Omnia Pro GT-B7610
Ich habs drauf gehabt lief auch ganz gut aber du hast mich einfach mit den 6.5.3er roms zu verwöhnt! natürlich ist das 6.1 schneller und man hat viel mehr freien speicher aber das ist alles so klein und deine 6.5.3 er roms laufen einfach spitze und lassen für mich keine wünsche ofen die progs die mir fehlen ist installiere ich eben uc net nach und fertig! und beim 6.1 ist mir alles zu flein mit meine großen fingern treffe das immer nur die hälfte! B) aber trotzem sehrgut arbeit von dir wie immer!!

Gruß

Jens

  • 0

#26
m0o5

m0o5

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 125 posts
  • Gender:Male
  • Location:Netherlands

I will do you the favour with your tools ;-) WWE or German or both?
ARMANI cabs, I do not know, if they will work under wm6.1. Try to install one and let me know.

Armani volume control works ... now wait 20 mins to download settings ...

Edit: I think there's something wrong with your Armani settings .cab, it's 28MB and is called "SZY_pkg2cab Settings" ... ?

Edited by m0o5, 19 November 2010 - 04:36 PM.

  • 0

Posted Image


#27
Thunder141

Thunder141

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 736 posts
  • Location:Germany
  • Devices:B7610, HTC Leo
oh thats cause its build with pkg2cab from an oem package i build from the b7620 rom. Forgot to give it a better name


Armani volume control works ... now wait 20 mins to download settings ...

Edit: I think there's something wrong with your Armani settings .cab, it's 28MB and is called "SZY_pkg2cab Settings" ... ?


  • 0

#28
Alex Crow

Alex Crow

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 52 posts
  • Devices:Omnia Pro
Hi Thunder!
Me again with propose for a new rom. To modify v2 version.
Remove a2dp, moBlue 2.1, sms-mms, Google Maps 4.1.1, Operav Mini 5.1,
Leave sqlcemobile, touchplayer, photoalbum, volume control, some german garbage in Windows in WWE FW, SDK + G-sensor
Samsung settings you can add to Settings, not programs.

Then I can make full test of it and help you to solve existing problems.

Edited by Alex Crow, 19 November 2010 - 10:20 PM.

  • 0

#29
m0o5

m0o5

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 125 posts
  • Gender:Male
  • Location:Netherlands

oh thats cause its build with pkg2cab from an oem package i build from the b7620 rom. Forgot to give it a better name

1. The file is way too big; 28 MB (the IL2 Settings is 4,6 MB)
2. It won't install. B)

moBlue wasn't a very good idea... The program A2DP Toggle can be removed too, i only use the file a2dp.exe (and a .lnk). I attached it for you.

And i agree with Alex about removing sms-mms, Google Maps 4.1.1 and Opera Mini 5.1.

Attached Files

  • Attached File  a2dp.exe   24.5KB   32 downloads

  • 0

Posted Image


#30
Alex Crow

Alex Crow

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 52 posts
  • Devices:Omnia Pro
wkTask + .Net3.5 is super. Do not remove it)
If you can do V2RENEWED or V3 with this - I will immediately test it)

Also I can purpose few utilities:

1. FexploreExtensions (advanced features for file explorer)
2. File Dialog Changer (corect dialog for file select)
3. HC4 Inbox (Obex Inbox) (works with BT)

Attached Files


Edited by Alex Crow, 20 November 2010 - 10:25 AM.

  • 0

#31
Alex Crow

Alex Crow

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 52 posts
  • Devices:Omnia Pro

removed samsung apps: all, except camera, sms-mms, settings, xt9, clock


I find there:

Audionotes
File Manager
Fm-radio
Samsung JAVA
SMS/MMS
Samsung Menu
Cube
LockScreen
xT9
SAmsung Settings
Samsung clocl
Volume Control
Adobe Reader

But thay have no shortcuts in start menu)

Can you remove:

Audionotes
File Manager
Samsung today
Samsung Widgets
SMS/MMS
Adobe Reader

alsO:

Opera mini
Google Maps
moBlue
AE Buttons Plus (most people use AE Keyboard Mapper)

Add(if most wants):

StreamPlayer
PhotoAlbum
TouchPlayer
sqlcemobile

Also there is some garbage, like languages non English for some software. It can be removed also I think.
I didn't find .Net Framework 3.5 there o_0

At all I like this firmware. Its good and fast B)

Edited by Alex Crow, 20 November 2010 - 09:53 PM.

  • 0

#32
bfree2run

bfree2run

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Devices:Omnia 7610 Pro
Hey guys..I've just upgrade my B7610 Omnia Pro, but i experience some issues, the ''?'' button changed function on the hardware keyboard with the ''< , " one.. how do i switch it back..anyone has any ideea?

  • 0

#33
Alex Crow

Alex Crow

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 52 posts
  • Devices:Omnia Pro
You can try AE Keyboard mapper and make your own keyboard layot for hadware keybord. Even up to 4 different layots!

  • 0

#34
Thunder141

Thunder141

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 736 posts
  • Location:Germany
  • Devices:B7610, HTC Leo
v3 german coming soon

  • 0

#35
dhawal3320

dhawal3320

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 62 posts
  • Devices:Samsung B7610 OmniaPRO

v3 german coming soon


v3 English one too...

  • 0

#36
Thunder141

Thunder141

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 736 posts
  • Location:Germany
  • Devices:B7610, HTC Leo

v3 English one too...


yes, afterwards it'll come, too. ;)

Edited by Thunder141, 15 January 2011 - 09:27 AM.

  • 0

#37
Thunder141

Thunder141

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 736 posts
  • Location:Germany
  • Devices:B7610, HTC Leo
UPLOADING GERMAN V3

  • 0

#38
Thunder141

Thunder141

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 736 posts
  • Location:Germany
  • Devices:B7610, HTC Leo
WWE V3 available

  • 0

#39
abbeysumit

abbeysumit

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 40 posts
  • Devices:GT-B7610
Is there any ring delay in 6.1 V3 ROM ??

  • 0

#40
Thunder141

Thunder141

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 736 posts
  • Location:Germany
  • Devices:B7610, HTC Leo

Is there any ring delay in 6.1 V3 ROM ??


can be cause samsung dialer is disabled

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users