Jump to content


Photo

[ROM] [eclair] Hungarian Hedgehog RLS2 [2010-11-26]

* * * * * 2 votes

  • Please log in to reply
201 replies to this topic

#121
gusthy

gusthy

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,102 posts
  • Location:Budapest
  • Devices:Pulse

Could someone please the attached kernel on hungarian blade. It will swap Red and Blue on my OSF so if it works on a hungarian (lcd) blade then I think I know how to make kernel that will work on both phones.


I installed it.
Colors are correct.

Edit:
Swap work well, too. Hungarian Blade became usable :P

Edited by gusthy, 26 November 2010 - 01:50 PM.

  • 0

#122
kallt_kaffe

kallt_kaffe

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,185 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus 4 + 10 + Asus Fonepad

I installed it.
Colors are correct.

Edit:
Swap work well, too. Hungarian Blade became usable :P


Just one final test. This version should automaticly swap red and blue only on LCD devices so that it will work on both OLED and LCD blades.

Attached Files


  • 0
Blog - App

#123
gusthy

gusthy

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,102 posts
  • Location:Budapest
  • Devices:Pulse

Just one final test. This version should automaticly swap red and blue only on LCD devices so that it will work on both OLED and LCD blades.


Works correctly too.
BTW since it is GPL, you should publish your kernel modifications :P

  • 0

#124
kallt_kaffe

kallt_kaffe

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,185 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus 4 + 10 + Asus Fonepad

Works correctly too.
BTW since it is GPL, you should publish your kernel modifications :P

Hehe... you're absolutely right. I will...

Will start uploading RLS2. No more original kernel, custom one should work for everyone now. Also I think I may have managed to fix the wifi issue.

Edited by kallt_kaffe, 26 November 2010 - 02:06 PM.

  • 0
Blog - App

#125
gusthy

gusthy

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,102 posts
  • Location:Budapest
  • Devices:Pulse

Hehe... you're absolutely right. I will...

Will start uploading RLS2. No more original kernel, custom one should work for everyone now. Also I think I may have managed to fix the wifi issue.


Yiiip

  • 0

#126
kallt_kaffe

kallt_kaffe

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,185 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus 4 + 10 + Asus Fonepad
RLS2 in first post. Let me know if you find any issues with the custom kernel and I'll make an addon with the original one. Also I'd like feedback on if the wifi issue is gone now. It has worked perfectly for me today but I haven't had very much time to test it.

  • 0
Blog - App

#127
paraselene

paraselene

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 63 posts
I really like the overclocking
Even I updated to RLS1b, I use the overclock add-on in RLS1 too
However, seems there are more updates in kernel on RLS2. Could you add it back as addons?

Edited by paraselene, 26 November 2010 - 03:12 PM.

  • 0

#128
kallt_kaffe

kallt_kaffe

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,185 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus 4 + 10 + Asus Fonepad

I really like the overclocking, Could you add it back as addons?

I could but it slows 3D graphics (and perhaps also 2D) down. Propably due to some bus speed mismatch or something when not using one of the built in PLL clocks. What speed did you use?

  • 0
Blog - App

#129
paraselene

paraselene

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 63 posts

I could but it slows 3D graphics (and perhaps also 2D) down. Propably due to some bus speed mismatch or something when not using one of the built in PLL clocks. What speed did you use?

It seems that when I overclock to 691200, My Angry Bird run smoother.
I prefer u offer all 5 overclock addons, I change the kernel from time to time if i think it's not stable. Thanks for your help.
It's really a Good ROM, I use your ROM since French Fries. One of the big reason is that you offer overclock addons :P

  • 0

#130
PeTiNgA

PeTiNgA

    Regular

  • MoDaCo Gold
  • PipPip
  • 69 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
The portuguese version of SF (Optimus San Francisco - 189€) started selling today.

Can some one give me instructions on how to dump the ROM so I can ask someone to dump it? It may have some updated bits :P

Thanks in advance.

  • 0

#131
asturel

asturel

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade
rls2 hw ui addon doesnt update build.prop (debug.sf.hw=0)
i just installed the rom, after boot i have only 20-25mb (w/ stock rom ~70) free ram :S and the phone is very sluggish :/ (maybe cause the vm heapsize?)
but the touchscreen driver is good :P

p.s.: i did not do a wipe

Edited by asturel, 26 November 2010 - 05:19 PM.

  • 0

#132
paraselene

paraselene

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 63 posts

The portuguese version of SF (Optimus San Francisco - 189€) started selling today.

Can some one give me instructions on how to dump the ROM so I can ask someone to dump it? It may have some updated bits :P

Thanks in advance.

Hope you find this useful :D
http://android.modac...p...t&p=1422321

  • 0

#133
PeTiNgA

PeTiNgA

    Regular

  • MoDaCo Gold
  • PipPip
  • 69 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal

Hope you find this useful :D
http://android.modac...p...t&p=1422321


Thanks, just asked in a Portuguese forum to see if someone could make a ROM dump :P

I'll keep you posted :D

  • 0

#134
paraselene

paraselene

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 63 posts
In fact, what's the use of Hardware accelerated UI. I only feel different in using Rockplayer to play video using hardware decode. Is there any more place it has certain effect?

  • 0

#135
paraselene

paraselene

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 63 posts
I found that the touch screen could not detect the pressure of touch right now, have you made any change on the kernel of touch screen?

  • 0

#136
kallt_kaffe

kallt_kaffe

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,185 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus 4 + 10 + Asus Fonepad

rls2 hw ui addon doesnt update build.prop (debug.sf.hw=0)


I've updated the addons package with a fixed hardware ui addon, thanks for pointing that out.

i just installed the rom, after boot i have only 20-25mb (w/ stock rom ~70) free ram :S and the phone is very sluggish :/ (maybe cause the vm heapsize?)
but the touchscreen driver is good :P

p.s.: i did not do a wipe

Try changing the vm heapsize back to 24m to see if it makes a difference.

  • 0
Blog - App

#137
kallt_kaffe

kallt_kaffe

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,185 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus 4 + 10 + Asus Fonepad

I found that the touch screen could not detect the pressure of touch right now, have you made any change on the kernel of touch screen?

ZTE gave us a new touchscreen driver with the 23/11 kernel source. It may work a bit different compared to the old one?

  • 0
Blog - App

#138
paraselene

paraselene

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 63 posts

ZTE gave us a new touchscreen driver with the 23/11 kernel source. It may work a bit different compared to the old one?

http://www.the8pen.com/
I use this ime, it has a feature that allow user to switch to upper case characters when user press harder.
in the setting, it allow user to set the pressure threshold. However, after updating to RLS2. I can't set it and it jump to max when i press the screen.

  • 0

#139
cobhc

cobhc

    Diehard

  • MoDaCo Gold
  • PipPipPipPip
  • 395 posts
  • Devices:Jet, San Fran, HD2

I could but it slows 3D graphics (and perhaps also 2D) down. Propably due to some bus speed mismatch or something when not using one of the built in PLL clocks. What speed did you use?


Fancy having a gander at this?

http://forum.xda-dev...ad.php?t=710850

Might shed some light on the overclocking problem.

  • 0

This place is in dire need of separated sections. It's kinda like we're shitting where we dine.


#140
cobhc

cobhc

    Diehard

  • MoDaCo Gold
  • PipPipPipPip
  • 395 posts
  • Devices:Jet, San Fran, HD2

I could but it slows 3D graphics (and perhaps also 2D) down. Propably due to some bus speed mismatch or something when not using one of the built in PLL clocks. What speed did you use?


Fancy having a gander at this?

http://forum.xda-dev...ad.php?t=710850

Might shed some light on the overclocking problem.

  • 0

This place is in dire need of separated sections. It's kinda like we're shitting where we dine.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users