Jump to content


Photo

Android comes to the home phone!

- - - - -

  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
worcester4x4

worcester4x4

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 91 posts
  • Devices:G2, TyTynII, XDA, Desire HD
http://bit.ly/cA6FTu

Running 1.6.

If it was 2.1 I'd definitely buy one, but not on 1.6.

  • 0
For sale: 1 x 64Gb 3G iPad, 1 x HTC Hero (G2) and 1 x HTC Desire HD. PM me if interested

#2
Colibri

Colibri

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 74 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate running Atomic v2.5

http://bit.ly/cA6FTu

Running 1.6.

If it was 2.1 I'd definitely buy one, but not on 1.6.



To be fair you're still getting an android handset! If I had the money I sure would, I don't use my home phone for things other than calling people. It'd be nice to have an internet browser, app marketplace, texting, etc. in mine!


B) :)

Edited by Colibri, 22 November 2010 - 05:55 PM.

  • 0

#3
vinokirk

vinokirk

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 670 posts
  • Location:UK
  • Devices:DHD, DZ, SF

To be fair you're still getting an android handset! If I had the money I sure would, I don't use my home phone for things other than calling people. It'd be nice to have an internet browser, app marketplace, texting, etc. in mine!
:P :D

I want one!
I never use my land line tho, so cant warranty spending £99 on one. But if I could, this would def be the one i went for! Maybe when they come down in price XD

  • 0

#4
worcester4x4

worcester4x4

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 91 posts
  • Devices:G2, TyTynII, XDA, Desire HD

I want one!
I never use my land line tho, so cant warranty spending £99 on one. But if I could, this would def be the one i went for! Maybe when they come down in price XD


Exactly likewise.

The only reason I have a landline at all is to get broadband.

  • 0
For sale: 1 x 64Gb 3G iPad, 1 x HTC Hero (G2) and 1 x HTC Desire HD. PM me if interested

#5
vinokirk

vinokirk

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 670 posts
  • Location:UK
  • Devices:DHD, DZ, SF
I can't see it for sale anywhere yet two sellers on ebay seem to have got their hands on one...hmmmmm....dodgy? And they are £150+! I have emailed binatone, I'll report back when I get a reply!

  • 0

#6
vinokirk

vinokirk

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 670 posts
  • Location:UK
  • Devices:DHD, DZ, SF
Argos are selling out for £99.99! They call it the iDect iHome Phone :P

  • 0

#7
vinokirk

vinokirk

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 670 posts
  • Location:UK
  • Devices:DHD, DZ, SF
Ok, ive decided to get one for christmas :P what are the chances of rooting this device? I will try the auto rooting apps out there.

  • 0

#8
vinokirk

vinokirk

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 670 posts
  • Location:UK
  • Devices:DHD, DZ, SF
They say you can acces the internet on it but not the market.
I guess you could use the internet to d/l .apk's onto the device. But then how to run them?
The main thing would be to get astro file manager working, then we can browse the file system of the device.

  • 0

#9
vinokirk

vinokirk

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 670 posts
  • Location:UK
  • Devices:DHD, DZ, SF
This is also known as the Motorola HS1001 in north america...
http://www.youtube.c...feature=related

Edited by vinokirk, 02 December 2010 - 08:06 PM.

  • 0

#10
vinokirk

vinokirk

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 670 posts
  • Location:UK
  • Devices:DHD, DZ, SF
Alas I got the Live View instead. Ill wait till this comes down in price a little :(

  • 0

#11
vinokirk

vinokirk

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 670 posts
  • Location:UK
  • Devices:DHD, DZ, SF

Alas I got the Live View instead. Ill wait till this comes down in price a little :D

So anyone get one of these? I got a Liveview instead....boy I wish i got an idect ihome instead :D

  • 0

#12
vinokirk

vinokirk

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 670 posts
  • Location:UK
  • Devices:DHD, DZ, SF
I've started a thread over at XDA Developers for anyone interested:
http://forum.xda-dev...ad.php?t=978780

  • 0

#13
vinokirk

vinokirk

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 670 posts
  • Location:UK
  • Devices:DHD, DZ, SF
Just to confirm, it doesn't have a usb port:
http://www.reghardwa...hone/page2.html

Note: This is also the most recent review Ive found, and they seem to have actually had a go on it. Its got some interesting comments as well.

Edited by vinokirk, 12 March 2011 - 03:15 PM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users