Jump to content


Photo

03/Mar Gr26 - NO SENSE: MoDaCo Custom ROM for HTC Desire with Online Kitchen (2.3.3 / GRI54)


  • Please log in to reply
336 replies to this topic

#81
DragosP

DragosP

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 122 posts
  • Gender:Male
  • Location:Braila
  • Devices:HTC Desire
Dear all: wipe, wipe and wipe again!

  • 0

#82
chucky.egg

chucky.egg

    Did I say that out loud?

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4,724 posts
  • Location:Kent, England
  • Interests:Sleeping
  • Devices:Desire S
  • Twitter:@chucky_egg

Dear all: wipe, wipe and wipe again!


I know that I and one other person with the same issue have wiped, before and after flashing. It suggests to me it's a handset issue, rather than a market issue, but it's not a solution

[Edit] I've also tried Clear Data for the Market app, using
Wifi or 2g, trying immediately after a boot,
Any other ideas?

[Edit 2]
I'm using the "No Modaco additions, With A2SD" version, so I'll try the "With Modaco additions, With A2SD" version, but what is everyone else using?

  • 0

#83
Hund

Hund

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
Goggles don't work,

"Goggles won't work in you non-standard system configuration "kernel is missing IPv6 support""

I think ipv6 is disabled, in the other kitchen t is possible to enable/disable it, but here ... pls gimmi a workaround!


(I kike the ROM very much, fast, clean and small)

  • 0

#84
aluxzen

aluxzen

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
Hello All and thanks to Paul for is always nice Job

can someone let me know how to activate the APP2SD support ? is there something to write in a shell ?! I'm lost

If someone could help me

Thanks
Alex

  • 0

#85
bpivk

bpivk

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,022 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovenia
  • Devices:HTC Desire (SLCD)

can someone let me know how to activate the APP2SD support ?

Could you explain what you want? Because there are many A2SD, A2SD+, DATA2SD and native Froyo APPS2SD implementations.

Just for the reference:
A2SD = Moves /data to SD leaves /data/data alone. The phone will use less internal storage because you'll install the apps on your SD card. It still consumes some internal memory.
A2SD+ = Same as A2SD but also moves Dalvik cache.
DATA2SD = Makes a second partition (formatted ext2 or ext3) mounted to /system/sd with /system/sd/data then mounted over /data. Basically all the /data is moved and you get more internal storage because the phone uses the new internal storage on SD.
APPS2DS = Native implementation that moves apps to SD but only works on apps that have it implemented.

So what do you want?

  • 0
★ Device 1: Samsung Galaxy S2 ☆ Android Version: 2.3 ★
★ Device 2: ACER Iconia A500 tablet PC ☆ Android Version: 3.1 ☆ OS: My personal HC rom based on Stock 3.1 HC ★

#86
DavidTJCXP

DavidTJCXP

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
Anyone else getting Vsync issues? There's noticeable vertical tearing about 1/3 of the screen from the left for me.

Did a full wipe before flashing (w/ additions, no A2SD).

Edited by DavidTJCXP, 03 December 2010 - 03:36 PM.

  • 0

#87
aluxzen

aluxzen

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts

Could you explain what you want? Because there are many A2SD, A2SD+, DATA2SD and native Froyo APPS2SD implementations.

Just for the reference:
A2SD = Moves /data to SD leaves /data/data alone. The phone will use less internal storage because you'll install the apps on your SD card. It still consumes some internal memory.
A2SD+ = Same as A2SD but also moves Dalvik cache.
DATA2SD = Makes a second partition (formatted ext2 or ext3) mounted to /system/sd with /system/sd/data then mounted over /data. Basically all the /data is moved and you get more internal storage because the phone uses the new internal storage on SD.
APPS2DS = Native implementation that moves apps to SD but only works on apps that have it implemented.

So what do you want?


hello bpivk

I just want to use the A2SD present in the rom I backed. Can you help me ? (I already have a EXT3 partition on my SD)

Thanks
Alex

Edited by aluxzen, 03 December 2010 - 06:23 PM.

  • 0

#88
ShirazS

ShirazS

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 49 posts
  • Devices:HTC Desire
Is it possible to have the FM Radio option added to the Online Kitchen for this Rom or can I add it manually?

Edited by ShirazS, 03 December 2010 - 06:32 PM.

  • 0

#89
bpivk

bpivk

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,022 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovenia
  • Devices:HTC Desire (SLCD)

I just want to use the A2SD present in the rom I backed. Can you help me ? (I already have a EXT3 partition on my SD)

Then it should work. You can check by using quick system info or the latest titanium backup. It should show you the free and used space of a2sd.

  • 0
★ Device 1: Samsung Galaxy S2 ☆ Android Version: 2.3 ★
★ Device 2: ACER Iconia A500 tablet PC ☆ Android Version: 3.1 ☆ OS: My personal HC rom based on Stock 3.1 HC ★

#90
aluxzen

aluxzen

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts

Then it should work. You can check by using quick system info or the latest titanium backup. It should show you the free and used space of a2sd.


ohh you are right it works fine ;) thanks for your help!

Alex

  • 0

#91
snowpepsi

snowpepsi

    Newbie

  • MoDaCo Silver
  • Pip
  • 3 posts
  • Gender:Male
  • Location:Basingstoke, UK
  • Devices:HTC Desire
I .. err.. can't find the phone application!! how do i make calls..

  • 0

#92
chucky.egg

chucky.egg

    Did I say that out loud?

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4,724 posts
  • Location:Kent, England
  • Interests:Sleeping
  • Devices:Desire S
  • Twitter:@chucky_egg

I .. err.. can't find the phone application!! how do i make calls..


I had that problem, you have to wipe and re-flash

  • 0

#93
chucky.egg

chucky.egg

    Did I say that out loud?

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4,724 posts
  • Location:Kent, England
  • Interests:Sleeping
  • Devices:Desire S
  • Twitter:@chucky_egg
Update on the "market won't download" issue...
I've tried ...
with the With and Without MoDaCo Additions ROMs
Re-flashing without a wipe
Running the ASE market speed up script
Clearing market data
Wifi, 3G, 2G


I can download from other sources, including apk files

  • 0

#94
crowstar

crowstar

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
Amazing rom! I have been trying to build android from source, and this is basically the same but more stable etc.
I thought your roms hadn't been updated for ages, I came over here for the lols basically, and I love your rom! Thanks paul

  • 0

#95
Asselberghs

Asselberghs

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 308 posts
  • Gender:Male
  • Location:Denmark
  • Devices:HTC Desire
  • Twitter:@Asselberghs
Somebody mentioned Google Goggles not working so I tried and it force closes, bummer, tried to delete via market cannot be done. How do I delete it? can I delete it via root explorer? where does it reside? I´ve never really used it and don´t need it.

Edited by Asselberghs, 04 December 2010 - 09:06 PM.

  • 0
Device: HTC Desire Rom: ReflexTSense HD V 1.5 Android version: 2.2 - Froyo HBoot: 0.80 Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 Recovery Image: Psfreedom 0.9.7.2 based on Clockworkmod

Join Dropbox 2GB online/sync hard disk drive, access files anywhere also on Android, get 250MB extra through this link

#96
bpivk

bpivk

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,022 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovenia
  • Devices:HTC Desire (SLCD)

Can I delete it via root explorer? where does it reside?

You can delete it with root explorer if you have s-off or under recovery using adb if you don't have s-off.
If you can't delete it means that it's probably under /system/app

  • 0
★ Device 1: Samsung Galaxy S2 ☆ Android Version: 2.3 ★
★ Device 2: ACER Iconia A500 tablet PC ☆ Android Version: 3.1 ☆ OS: My personal HC rom based on Stock 3.1 HC ★

#97
A380

A380

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
  • Devices:Desire
Not getting any empty battery warning. Only when it's too late to avoid shut-down.

  • 0

#98
p-d

p-d

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Devices:HTC Desire
I just switched from r9 with sense to r24 without sense.
wipe was not necessary. my first impression -> seems faster now.

@Paul: please can you add the sub501 modules?

  • 0

#99
DragosP

DragosP

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 122 posts
  • Gender:Male
  • Location:Braila
  • Devices:HTC Desire
It's easier to install you the sub501's kernel!

  • 0

#100
rseahole

rseahole

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:Desire

Not getting any empty battery warning. Only when it's too late to avoid shut-down.

Mine just died half way through the day with no warning.... very odd

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users