Jump to content


Photo

MoDaCo Custom r6 discussion archive


  • This topic is locked This topic is locked
1083 replies to this topic

#1
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,177 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
r7 released - view topic. B)

Please continue any discussion in that topic!

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#2
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,177 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
There may be a short wait while the load balancing software determines the best kitchen to serve your ROM. The kitchen should appear below within 20 seconds.


  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#3
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,177 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
Changelog

r6 29/Dec
  • Updated all Google components
  • Migrated touch optimisations from small bar tweak to regular size bar configuration
  • Updated Adobe Flash
  • Added 'terminfo' configuration to boot image (installed via USB Mode app), apps like 'nano' should now be usable
  • Compressed some components with the MCR build system to reduce 'out of memory' problems on install (full optimisation to follow in MCR r7)
  • Added Recovery reboot utility to the kitchen
  • Added USB Mode switch utility to the kitchen
  • Deleted duplicate instance of busybox (saves nearly 2MB)
  • Added distinct multitouch permissions file for Google Maps rotation support
  • Other minor tweaks and fixes
r5 15/Dec
  • Updated to 1.06.5 release base
  • Updated all Google components
  • Now including a 'small bar' prebake option
  • Re-added Flash (which now auto-installs at the start of the add-on install process)
r4 30/Nov
  • Add-On can now be flashed either via the command line or using ClockworkMod recovery
  • Skype and Wallpaper fixes now included
  • Voice Search issue now resolved
  • Device about screen now displays add-on version
29/Nov 21:50
  • Updated Performance Pack to fix recovery reboot issue
28/Nov 15:50
  • Added Skype fix to the kitchen
  • Updated Wallpaper fix
26/Nov 16:00
  • Added Wallpaper fix to the kitchen
26/Nov
  • Added Bluetooth Fix, minor script updates
25/Nov 13:30
  • Added test performance pack to the kitchen
25/Nov
  • Initial Release

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#4
captainsensible

captainsensible

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 122 posts
Need to be in recovery for this?

  • 0

#5
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,177 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien

Need to be in recovery for this?

Just follow the instructions. No need to be in recovery.

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#6
captainsensible

captainsensible

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 122 posts
Hmmm, ok, but which USB driver am I updating?

  • 0

#7
BiggerH

BiggerH

    Regular

  • MoDaCo Silver
  • PipPip
  • 65 posts
Android newbie here

Does one have to 'root' the device first before installing this ROM? (I saw a previous thread of yours showing VISIONary installation)

Many thanks Paul for your hard work - definitely worth a subscription!

  • 0

#8
rimoth

rimoth

    Newbie

  • MoDaCo Silver
  • Pip
  • 42 posts
  • Location:London
  • Devices:htc hero, advent vega

Android newbie here

Does one have to 'root' the device first before installing this ROM? (I saw a previous thread of yours showing VISIONary installation)

Many thanks Paul for your hard work - definitely worth a subscription!


The device is already rooted apparently.

  • 0

#9
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,177 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien

Hmmm, ok, but which USB driver am I updating?

'Android Developer Bridge'.

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#10
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,177 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien

Android newbie here

Does one have to 'root' the device first before installing this ROM? (I saw a previous thread of yours showing VISIONary installation)

Many thanks Paul for your hard work - definitely worth a subscription!

Just follow the instructions. No need to pre root.

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#11
captainsensible

captainsensible

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 122 posts
Hmmm, thats what I thought, but when I point at the driver folder Windows says it cannot find a driver for the device. Am using Windows 7 64 bit if that makes any difference.

  • 0

#12
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,177 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien

Hmmm, thats what I thought, but when I point at the driver folder Windows says it cannot find a driver for the device. Am using Windows 7 64 bit if that makes any difference.

I've only tested on x86 i'm afraid... I thought it should work on x64 tho?

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#13
captainsensible

captainsensible

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 122 posts
Have managed to try and override the installation of the driver but on Windows 64 bit it definitely doesn't work - it says it needs a 64 bit compatible driver!

  • 0

#14
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,177 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
Kitchen online. More goodies to follow. B)

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#15
DrSuave

DrSuave

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 40 posts

Kitchen online. More goodies to follow. B)

P


Fantastic :)

Grrr still waiting for delivery!! Think the warehouse boys might know I am waiting for a package as I go see them every 10 mins!! PMSL

  • 0

#16
matneee

matneee

    Newbie

  • MoDaCo Silver
  • Pip
  • 15 posts

Have managed to try and override the installation of the driver but on Windows 64 bit it definitely doesn't work - it says it needs a 64 bit compatible driver!


Hmm. It worked with Win7 x64 pro for me (Alienware m11x with SU7300 processor).

Once I'd put the vega in debug mode to bring Android Developer Bride up in device manager (i.e. step 1 of the installation instructions), the driver took without complaint (well, apart from the 'Unsigned' report).



Anyway, loving this a lot. Can't thank you enough Paul B)

Edited by matneee, 25 November 2010 - 12:23 PM.

  • 0

#17
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,177 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
Coming up shortly... a test 'Performance Pack' (in the kitchen only initially).

My device feels a lot quicker since applying it...

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#18
5c00ter

5c00ter

    Regular

  • MoDaCo Silver
  • PipPip
  • 90 posts
  • Devices:Advent Vega, ZTE Blade
  • Twitter:@5c00ter
Any impact to applying the 1.04 update (when it's available) after instaling of this custom rom?

  • 0

#19
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,177 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
Yeah, it'll wipe the custom stuff I imagine.

Let's see when it arrives. B)

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#20
x3noc

x3noc

    Newbie

  • MoDaCo Silver
  • Pip
  • 10 posts
  • Interests:http://www.needreminding.com &amp; http://www.motmind.com<br />http://www.stringtin.com<br />These are my companies.
  • Devices: HTC Desire
  • Twitter:@@cowelljason
Hi Paul,
I've had my Vega now for 30 mins :-) I've updated it and now want all the rest of the goodies. As a previous Folio owner i can confirm this looks much better so far...

I've downloaded, unpacked and started to install....
I've got 2 process adb-windows.exe running and this in my command prompt:
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *

I have a small beatle? symbol on my Vega but nothing else happens.... How long should i wait for the reboot?
I've tried to manually run "adb-windows.exe wait-for-device"
but this is just hanging so i'm guessing its a driver problem for adb-windows.exe. I dont see it in device manager listed under anything.
Any ideas where the device driver is added?

Thanks

Jason

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users