Jump to content


Photo

JJ RLS8 & phone freezes at startup

- - - - -

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Juhanimi

Juhanimi

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Devices:ZTE Blade
Hello, i did install Japanese Jellyfish RLS8 a day ago , and now, today when i did take my phone from my pocket and tried to wake it up, nothing happened. Then, i had to take battery away. Trying reboot, phone just freezes at startup at saunalahti-logo or android animation. Now, when i was going to reflash JJ, and tried to wipe data, i got error:

E:Can't mount /dev/block/mmcblk0p1 (or /dev/block/mmcblk0)
(No such file or directory)
E:Can't mount /sdcard

Any ideas what to do?

Thanks

  • 0

#2
csholmq

csholmq

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 58 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Sony Xperia P
  • Twitter:@csholmq

Hello, i did install Japanese Jellyfish RLS8 a day ago , and now, today when i did take my phone from my pocket and tried to wake it up, nothing happened. Then, i had to take battery away. Trying reboot, phone just freezes at startup at saunalahti-logo or android animation. Now, when i was going to reflash JJ, and tried to wipe data, i got error:

E:Can't mount /dev/block/mmcblk0p1 (or /dev/block/mmcblk0)
(No such file or directory)
E:Can't mount /sdcard

Any ideas what to do?

Thanks

Try removing the sd card and try to re-flash again. Are you using the .img or the .zip?

  • 0

#3
Juhanimi

Juhanimi

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Devices:ZTE Blade

Try removing the sd card and try to re-flash again. Are you using the .img or the .zip?

Still same error. I'm using .zip.

  • 0

#4
Juhanimi

Juhanimi

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Devices:ZTE Blade
Ok.....so, i tried to change sd card to another, Kingston 512mb from my old phone. Now phone boots just fine and works. But, what happened to my Sandisk 2gt wich came with my phone? It's no more working with blade. Weird....

  • 0

#5
benmcd

benmcd

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
I think I had similar problem when I first flashed custom firmware onto phone back in october, was stuck with green android screen, and nothing will read that sd card anymore, must have fried it?

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users