Jump to content


Photo

No notification when USB plugged in?

- - - - -

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
ZTE

ZTE

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 123 posts
  • Location:The Shires
  • Devices:ZTE Blade / OSF
Hi,

I've tried a few of the Froyo ROMS and they all seem to have the same problem on my SF.

Quite often when I plug in the USB cable from my PC I get no notification at all, nothing, although it starts to charge OK.

I've searched the forum and found a few other people have this issue, but no real cures for it. All works fine on 2.1 BTW, so not cable/PC etc.

Anybody got a fix for this, please? It's driving me nuts!

Cheers... :lol:

  • 0

#2
hecatae

hecatae

    Hardcore

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,224 posts
  • Gender:Male
  • Location:northampton
  • Devices:Samsung i9305
  • Twitter:@meritez
on froyo I untick USB debugging in applications, development to get usb to mount

  • 0

#3
Frankish

Frankish

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,535 posts
  • Gender:Male
  • Devices:iPhone 4S Xiaocai X9 THL W200
I have no idea what you mean? You don't even get the ticker text at the top and then you pulldown to select mass storage?

  • 0

#4
ZTE

ZTE

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 123 posts
  • Location:The Shires
  • Devices:ZTE Blade / OSF

I have no idea what you mean? You don't even get the ticker text at the top and then you pulldown to select mass storage?

Nope, no response at all. It's as if the phone is not recognising that a USB cable has been plugged in, although it does start charging in USB mode.


on froyo I untick USB debugging in applications, development to get usb to mount

I'll try this next time it happens, thanks.

  • 0

#5
Coldbird

Coldbird

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Devices:ZTE Blade

on froyo I untick USB debugging in applications, development to get usb to mount

You are my hero. This should be stickied somewhere as many people suffer from this problem!
Finally USB Support again - awesome.

  • 0

#6
Phoenix Silver

Phoenix Silver

    Hardcore

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,839 posts
  • Gender:Female
  • Location:Strasbourg.
  • Devices:ZTE Blade Orange France
  • Twitter:@phoenixbjp

on froyo I untick USB debugging in applications, development to get usb to mount

but you need this to use adb :lol:

  • 0
Si le corps est mortel, l’âme elle est éternelle.

#7
hecatae

hecatae

    Hardcore

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,224 posts
  • Gender:Male
  • Location:northampton
  • Devices:Samsung i9305
  • Twitter:@meritez

but you need this to use adb :lol:


got to be honest, I've yet to HAVE to use adb.

TPT image replaces fastboot

and I can create a recovery zip for any on-the-fly modifications

ADB is installed, I just dont need it yet

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users