Jump to content


Photo

Link2sd can't mount ext2 partition


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
RobRobRob

RobRobRob

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:Advent Vega
Hi,

I've partitioned my sd card into a fat32 partition and an ext2 partition and everything seems fine.

BUT when I start link2sd I get the following error:

"auto mount script cannot be created"


What little I can find out about this seems to suggest the partition is in use by another program. Could this be anything to do with the Froyo way of moving apps to the sd card?


Moving apps to the ext2 partition using the Froyo way works fine as the moved apps work perfectly, so the partition is ok, (although I can't check the contents as I'm on windows 7 and it doesn't recognise ext2)

Thanks for any help you can offer,

Rob.

  • 0

#2
Lennyuk

Lennyuk

    Addict

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPip
  • 690 posts
  • Gender:Male
  • Location:Essex, UK
  • Devices:HTC One, Nexus 4, Nexus 7
  • Twitter:@Lennyuk
The froyo way only uses the fat on your sd, not ext.

have you tried rebooting then attempting to use link2sd again?

And also there is a newer link2sd in the market than the one supplied with the rom.

  • 0

#3
RobRobRob

RobRobRob

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:Advent Vega

The froyo way only uses the fat on your sd, not ext.

have you tried rebooting then attempting to use link2sd again?



Well is my face red?!!

Yup, works perfectly after rebooting.


Rob.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users