Jump to content


Photo

[ROM] CyanogenMod Plus

* * * * * 2 votes

  • Please log in to reply
292 replies to this topic

#21
romea

romea

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 41 posts
plase help ....
application load.
Reset the phone is taking a self-installing application

  • 0

#22
CarpetDiem

CarpetDiem

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts
Good job ,looks really nice.Is it the cm6 final?And can anyone tell me how to enable swap without a2sd?

  • 0

#23
UTOPY

UTOPY

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 50 posts
  • Devices:HUAWEI U8230
Hello and thank you for your work.

Problem phone reboot after installing random.

Thank you for your reply.

  • 1

#24
Filos69

Filos69

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:Huawei U8230

Hello and thank you for your work.

Problem phone reboot after installing random.

Thank you for your reply.


I have the same problem. When installing from market, phone reboot in random mode (not always).

I have U8230 too ..... can to be this the problem ??

  • 0

#25
megadiva

megadiva

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Location:Omsk
  • Devices:T-Mobile Pulse
restarts when overclocking. Try to set SetСPU and reduce the maximum acceleration to 633

question about firmware: DroidWall to this firmware works fine?

Edited by megadiva, 09 March 2011 - 09:59 AM.

  • 0

#26
niko1986

niko1986

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 226 posts
  • Devices:T-Mobile Pulse
Think its possible to get wifi tether working? I need it or else gonna have to get a 3g equiped IPAD 2 :(

  • 0

#27
albicelestial

albicelestial

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:Huawei u8230
Is it possible to create one flashable .zip with following fixes?

Added sysctl settings to improve performance;
Added anti-DroidDream file;
Added SoundRecorder fix;
New OpenGL ES lib (65537);
Added libsurfaceflinger_client.so to fix some video players;

Thanks

  • 0

#28
UTOPY

UTOPY

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 50 posts
  • Devices:HUAWEI U8230

Hello and thank you for your work.

Problem phone reboot after installing random.

Thank you for your reply.

Edit

I solved the problem by formatting my card with A2SD be found in menu GUI applications. I then spent my applications on the SD card and the cache. initiation of the swap and more problems.

It's cool

  • 0

#29
AntonioPT

AntonioPT

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 645 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei U8230 (aka TMN a1)
If you phone reboots while trying to install something from the market, please give me a logcat so I can see what is going on.
In the meantime, you can start using DT A2SD. Your problem will be solved.

  • 0

#30
jonnybird

jonnybird

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
Very nice Rom Antonio :(
Bom trabalho

  • 0

#31
Filos69

Filos69

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:Huawei U8230

If you phone reboots while trying to install something from the market, please give me a logcat so I can see what is going on.
In the meantime, you can start using DT A2SD. Your problem will be solved.



Ok, thank's at all. But ................. what's logcat :( ? I think is a log file.... where i find it ?

And another question; in which menu i find SetCPU to reduce overcloccking ?

Thank's so much for your fine work ! (..and sorry to my english :( )

P.S:

With the CM6.1-Pulse0.40 version 0.30 / 0.32 , the problem of reboot ( when install from the market) don't exist.

Edited by Filos69, 09 March 2011 - 05:50 PM.

  • 0

#32
totiadrenalin

totiadrenalin

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 805 posts
  • Location:Sveti Nikole
  • Devices:Pulse

This is a ROM based on Tom G's CyanogenMod 0.40, with most of twrock's f0.3.2 fixes and with some tweaks and additions of my own.
This can be considered an "evolution" of twrock's Basic ROM.
.......
Changelog:
.........
v0.9 (2011-03-08) - Built on top of Tom G's 0.40 ROM:[list]
[*]691MHz kernel with totiadrenalin's lowmem numbers;
[*]Tweaked build.prop settings;
[*]New OpenGL ES lib (65537);
[*]Front buttons no longer wake the device (thanks twrock);
[*]Added libsurfaceflinger_client.so to fix some video players;
[*]Updated Superuser (apk and su);
[*]Updated OI File Manager;
[*]Added SoundRecorder fix;
[*]Removed CMWallpapers;
[*]Added TouchPal keyboard;
[*]Improved update script;
[*]Removed unnecessary scripts and files;
[*]Added patched Camera.apk (thanks anegin), fixing the FC upon multiple 3mp shots;
[*]Android Scribble boot animation instead of CM's;
[*]Changed GPS NTP server to Europe (faster GPS fix);
[*]Added sysctl settings to improve performance;
[*]Added anti-DroidDream file;
[*]Included Blade Wifi Fix and Wifi Status;
[*]Gapps are fully updated as of release day;
[*]DT A2SD 2.5.7.2-1 with anegin's A2SD GUI. ....
..........


And especially the camera fix will make me to try your work AntonioTP!
:(
I'm Using Heavy tweaked by me 2.1 UK.
But the original UI.
:(
And you won't belive me if I tell you that I get 28.3FPS in neocore with this rom!
Overclocked of corse!
The Fible's 691MHZ kernel
But I will try your rom!
:)

  • 0

#33
totiadrenalin

totiadrenalin

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 805 posts
  • Location:Sveti Nikole
  • Devices:Pulse

I have the same problem. When installing from market, phone reboot in random mode (not always).

I have U8230 too ..... can to be this the problem ??

delete the market data!
You will solve the problem in seconds!
If that doesn't work, perform FIX PERMISSIONS from the Rom Manager.

Edited by totiadrenalin, 09 March 2011 - 06:06 PM.

  • 0

#34
ganker

ganker

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 47 posts
  • Gender:Male

emergency assistance when installing the application throws the phone reset


i did 3 things to solve that on my phone with this rom. (good rom btw)
1 ) run the a2sd gui and move cache to sd card
2) disable cyanogenmod a2sd setting for save apps to sd card. (should be off pr. default but thats what i did here)

3) run romanager -> fix permissions
reboot

now i can install without reboots :( experiment it could just be step 3 that solves the problem

  • 0

#35
Tajel

Tajel

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Gender:Male
  • Location:Vilnius
  • Devices:ZTE Blade (OMNITEL)
  • Twitter:@Jonaskaimynas

*****
And you won't belive me if I tell you that I get 28.3FPS in neocore with this rom!
Overclocked of corse!
The Fible's 691MHZ kernel
But I will try your rom!
:(


I did the same to new UK2.1 update. ran it on Kitchen. this CM6 feels lagy aftre that. :(

Edited by Tajel, 09 March 2011 - 07:03 PM.

  • 0

#36
piretia

piretia

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 45 posts
  • Devices:Huawei U8230

Um tem que dar para desinstalar, quase de certeza...
A framework do toti, estive a ver, e é esta: http://android.modac...for-cm6-1-v0-4/
Se tens o Root Explorer (ou usas adb confortavelmente), podes editar o valor em /system/build.prop. Se não, eu amanhã posto um zip para mudar para os 140.



Good job.
The room is functioning perfectly and with the framework of the toti.
It only remains to put the density to 140
Sorry for the bad english

  • 0

#37
rulerofkaos

rulerofkaos

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 289 posts

Think its possible to get wifi tether working? I need it or else gonna have to get a 3g equiped IPAD 2 :(


I would try, but I can't unpack the system image from this Rom where the Wifi teather is working

http://android.modac...6-1-0-40-based/

So if anybody knows how to...

  • 0

#38
randor48

randor48

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Devices:T-mobile Pulse
I haven't a settings app, is there a fix ?
Fix it :(

Edited by randor48, 09 March 2011 - 09:05 PM.

  • 0

#39
AntonioPT

AntonioPT

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 645 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei U8230 (aka TMN a1)

restarts when overclocking. Try to set SetСPU and reduce the maximum acceleration to 633

question about firmware: DroidWall to this firmware works fine?

To use droidwall, you must flash my custom kernel: http://www.mediafire...ati4doahrmh4l3f
It is overclocked to 710MHz, so you may have to use SetCPU (http://www.mediafire...0d55mhv53hx8f5t) to decrease the max cpu frequency.

Think its possible to get wifi tether working? I need it or else gonna have to get a 3g equiped IPAD 2 :D

Use "Barnacle Wifi Tether" from the market. Then open settings and check "Skip wpa_supplicant". Then you can share your connection with your new ipad ;)
I will possibly include it in the next version of the rom.

And especially the camera fix will make me to try your work AntonioTP!
:(
I'm Using Heavy tweaked by me 2.1 UK.
But the original UI.
:(
And you won't belive me if I tell you that I get 28.3FPS in neocore with this rom!
Overclocked of corse!
The Fible's 691MHZ kernel
But I will try your rom!
:)

WOW! That is very good!
How is the speed compared with CM6 ROMs?
You have just tempted me to go back to 2.1 ;)

Edited by AntonioPT, 09 March 2011 - 09:05 PM.

  • 0

#40
gocegi

gocegi

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts
  • Devices:pulse
AntonioPT how about including the MAC adress bug fix in your rom
Set MAC adress
It says here that it is compatible with u8220/u8230

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users