Jump to content


Photo

[LEAK] Liquid MT Gingerbread

- - - - -

  • Please log in to reply
165 replies to this topic

#21
dieghito

dieghito

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 148 posts
  • Devices:acer liquid
  • Twitter:@none
ok now i downloaded the archive.

i use windows xp, I launch setup, it installa driver and when ask me to connect the liquid i made it.

THe progam wants 20 mb of free memory of liquid and 300 mb on sd.

I flashed metalhoney now so I've got 134 mg of free space and 1,5 gb in sd, but progam tell me that there aren't 20 mb of free space in my phone

  • 0

#22
Glory.0

Glory.0

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts

43fps

Test quadrant please :D and wait screenshots B)


Quadrant result : 1098

I can't send screenshot cause i don't have root acces :/

  • 0

#23
davidevinavil

davidevinavil

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,005 posts
  • Gender:Male
  • Location:Crevoladossola (VB)
  • Devices:Acer Liquid Metal
@Vache
Hi, AmonRa recovery works whit this leak?

  • 0
If you like my work, offer me a beer

#24
Transomanyak

Transomanyak

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Devices:Acer Liquid Metal

Quadrant result : 1098

I can't send screenshot cause i don't have root acces :/

Maybe take a screenshot on the camera ?.... if you have a camera. :D
Any errors climbs after flashing?

  • 0

#25
olaph2k

olaph2k

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:Acer Liquid MT

ok now i downloaded the archive.

i use windows xp, I launch setup, it installa driver and when ask me to connect the liquid i made it.

THe progam wants 20 mb of free memory of liquid and 300 mb on sd.

I flashed metalhoney now so I've got 134 mg of free space and 1,5 gb in sd, but progam tell me that there aren't 20 mb of free space in my phone


I had that issue, I fixed it by flashing http://vache-android...N1_01.02.02.zip first and then flashing Gingerbread.

@Vache
Hi, AmonRa recovery works whit this leak?


Amonra will install, but freezes at the acer logo when trying to boot into recovery.

Edited by olaph2k, 05 April 2011 - 11:49 AM.

  • 0

#26
vache

vache

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,038 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer CloudMobile
  • Twitter:@vachounet

Can someone make a dump ?
Thanks :D


http://localhostr.co...A_GEN1_dump.zip

I've included boot.img too.

Edited by vache, 05 April 2011 - 11:55 AM.

  • 0

#27
vache

vache

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,038 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer CloudMobile
  • Twitter:@vachounet

@Vache
Hi, AmonRa recovery works whit this leak?


Nop, i'm looking at it.

  • 0

#28
Dario93

Dario93

    Hardcore

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,191 posts
  • Gender:Male
  • Location:Albenga, Italy
  • Interests:Music,Android,Developing,Photography
  • Devices:Galaxy S 3 Mini, Asus TF101
  • Twitter:@Dario993

http://localhostr.co...A_GEN1_dump.zip

I've included boot.img too.


Thanks vache! :D Does it require 2G vmsplit ?

  • 0
Device: Galaxy S3 Mini - ROM: DMod v2N
Device: Asus Transfomer TF101 - ROM: Stock ICS


Requests? Just PM me! :)

If you like my work, Offer me a Beer!

Posted Image


#29
vache

vache

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,038 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer CloudMobile
  • Twitter:@vachounet

Thanks vache! :D Does it require 2G vmsplit ?


Didn't try, i think it's 3G, like the Iconia Smart.

  • 0

#30
blaaack

blaaack

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Quadrant result : 1098


This only CPU ?

  • 0

#31
Glory.0

Glory.0

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts

Maybe take a screenshot on the camera ?.... if you have a camera. :D
Any errors climbs after flashing?


Here they are !
(i had to walk up & down 4 floors for you !! :3)

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

  • 0

#32
Transomanyak

Transomanyak

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Devices:Acer Liquid Metal
Vache, and you're going to flash the new firmware? :D

  • 0

#33
vache

vache

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,038 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer CloudMobile
  • Twitter:@vachounet

Vache, and you're going to flash the new firmware? :D


Already done.

  • 0

#34
Transomanyak

Transomanyak

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Devices:Acer Liquid Metal
Glory.0, :D Excellent, thanks. B)

Edited by Transomanyak, 05 April 2011 - 12:08 PM.

  • 0

#35
Auxx

Auxx

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 217 posts
Acer UI is definitely getting better! Way to go Acer! Now just make a high end device with physical keyboard and I know to which device I will upgrade! Liquid MT with todays hardware and keyboard - this is my dream!

  • 0

#36
Glory.0

Glory.0

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts

This only CPU ?


No, It's the whole test (I just have free version )

  • 0

#37
Transomanyak

Transomanyak

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Devices:Acer Liquid Metal

Already done.

What's new? It removes the camera? Quickly whether wakes up? Faster if the interface? :D

  • 0

#38
dieghito

dieghito

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 148 posts
  • Devices:acer liquid
  • Twitter:@none

http://localhostr.co...A_GEN1_dump.zip

I've included boot.img too.


what is that???

  • 0

#39
vache

vache

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,038 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer CloudMobile
  • Twitter:@vachounet

what is that???


It's a system dump for Dario93.

  • 0

#40
dieghito

dieghito

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 148 posts
  • Devices:acer liquid
  • Twitter:@none
ok, so we don't need that file or not????

is normal that after flash 1.100 offiial, phone and contacts are missing???

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users