Jump to content


Photo

K1's Windows Mobile 6.5.3 Roms for Omnia i900 v1.7.2 (LZX, XPR)

* * * * * 2 votes

  • Please log in to reply
193 replies to this topic

#81
avarrous

avarrous

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 67 posts
  • Gender:Male
  • Location:Front My PC
  • Devices:i900
hello Keivan it nice rom, great :P any plan to cook with com 2 ?

  • 0

#82
a5545ka

a5545ka

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 104 posts
  • Gender:Male
  • Location:bulgaria
  • Devices:samsung omnia i900/omnia 7

hello Keivan it nice rom, great :P any plan to cook with com 2 ?

+1

  • 0
Posted Image

#83
Keivan Moradi

Keivan Moradi

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 122 posts
  • Gender:Male
  • Devices:i900 Omnia

hello Keivan it nice rom, great :P any plan to cook with com 2 ?

it is last updated in August 06, 2010. I Use 2011 Builds now.
What is better or special in com 2?

Edited by Keivan Moradi, 23 May 2011 - 07:12 PM.

  • 0

#84
agoesatoeb

agoesatoeb

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 38 posts
  • Devices:samsung Omnia
my experience about wifi router.. (i use version 1.2)
it can be found from PC windows 7 and connected sucsessfully, my omnia doesn't go to standby mode, so it's perfect.
from my nokia phone (x3-02) and samsung with android froyo, i can't found wifi from omnia router.

what is the differences between wifi signal produced from this wifi router and from regular wifi source?
thanks.

  • 0

#85
Keivan Moradi

Keivan Moradi

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 122 posts
  • Gender:Male
  • Devices:i900 Omnia

my experience about wifi router.. (i use version 1.2)
it can be found from PC windows 7 and connected sucsessfully, my omnia doesn't go to standby mode, so it's perfect.
from my nokia phone (x3-02) and samsung with android froyo, i can't found wifi from omnia router.

what is the differences between wifi signal produced from this wifi router and from regular wifi source?
thanks.

This wifi router creates a adhoc network but regular wifi outers create hotspot. the difference is in the network protocols used. did you test wmwifirouter program I uploaded for you in previous page?

Edited by Keivan Moradi, 24 May 2011 - 07:46 AM.

  • 0

#86
sunnyrio

sunnyrio

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Gender:Male
  • Devices:samsung omnia pro b7610
Hy. I don't know how to set the Touch Input as my default. I have to set it again after every restart. Can someone help me please? I'm using the 1.3 version.

  • 0

#87
gpoka35

gpoka35

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
hi~Keivan Moradi

thanks for your rom , it is very good

but i get one problem, that is i can not key in Chinese Traditional

although i install another support CHT keyboard still not work~THK :P

  • 0

#88
Keivan Moradi

Keivan Moradi

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 122 posts
  • Gender:Male
  • Devices:i900 Omnia

Hy. I don't know how to set the Touch Input as my default. I have to set it again after every restart. Can someone help me please? I'm using the 1.3 version.

use "sip change" located in the tools menu. set the delay to 50 - 60

but i get one problem, that is i can not key in Chinese Traditional

I don't understand what you mean. do you mean you can't change your keyboard? if so try "sip change" program. If not try to explain your problem the way I can understand.

Edited by Keivan Moradi, 25 May 2011 - 01:43 AM.

  • 0

#89
oldbook

oldbook

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
Thankyou ... It's OK.

  • 0

#90
lewserkim

lewserkim

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:i900
hi sir. my phone had pr :(o blems with your rom. it was perfectly fine about couple of days after i installed your rom. then out of nowhere my phone ran out of battery and so i wasnt able to charge it right away because i was out of town. then when i came back to fully charged it (turned off) and started opening my phone it wouldnt open anymore. its stock on the color orange wall paper with Windows in front of it. I tried accessing it through active sync so i can try to reflash it but its saying that my phone is locked and needs to be unlocked. I even tried taking off the SIM and see if that would actually bring me to the prompt where i could reset my file but to no avail it wouldnt. Is there anyway I can have this going again.


*** never mind this. i resolved it already by doing another reset on the phone. pressing call+end while turning it on will actually format the phone. i almost died i thought my phone is dead already.

Edited by lewserkim, 25 May 2011 - 05:36 AM.

  • 0

#91
Keivan Moradi

Keivan Moradi

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 122 posts
  • Gender:Male
  • Devices:i900 Omnia

hi sir. my phone had pr :(o blems with your rom. it was perfectly fine about couple of days after i installed your rom. then out of nowhere my phone ran out of battery and so i wasnt able to charge it right away because i was out of town. then when i came back to fully charged it (turned off) and started opening my phone it wouldnt open anymore. its stock on the color orange wall paper with Windows in front of it. I tried accessing it through active sync so i can try to reflash it but its saying that my phone is locked and needs to be unlocked. I even tried taking off the SIM and see if that would actually bring me to the prompt where i could reset my file but to no avail it wouldnt. Is there anyway I can have this going again.
*** never mind this. i resolved it already by doing another reset on the phone. pressing call+end while turning it on will actually format the phone. i almost died i thought my phone is dead already.

I'm glade your phone is OK. use my latest version 1.4 its an important bug fix release.

  • 0

#92
gpoka35

gpoka35

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

I don't understand what you mean. do you mean you can't change your keyboard? if so try "sip change" program. If not try to explain your problem the way I can understand.


thanks for your response~

The problem that is my phone install chinese keyboard , but can't type chinese word ,

even though your rom (V1.4) support Traditional Chinese language.

as you see this link :

http://farm3.static....c700ae2ea_b.jpg

the keyboard just only can type number and english word ~

  • 0

#93
Keivan Moradi

Keivan Moradi

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 122 posts
  • Gender:Male
  • Devices:i900 Omnia

thanks for your response~

The problem that is my phone install chinese keyboard , but can't type chinese word ,

even though your rom (V1.4) support Traditional Chinese language.

as you see this link :

http://farm3.static....c700ae2ea_b.jpg

the keyboard just only can type number and english word ~

I'm not sure. I'm not familiar with Chinese language. My rom is an official English rom only with Chinese keyboard support.
Maybe You can find your answer here
If you want my idea: it seems you need a Chinese Font. For example Why you don't ask your question in Chinese forums.

  • 0

#94
lewserkim

lewserkim

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:i900

I'm glade your phone is OK. use my latest version 1.4 its an important bug fix release.


i will sir. i like your cooked rom cause its not only beautiful but it has all the functionalities i need. thanks a lot for creating this rom.

  • 0

#95
gpoka35

gpoka35

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

I'm not sure. I'm not familiar with Chinese language. My rom is an official English rom only with Chinese keyboard support.
Maybe You can find your answer here
If you want my idea: it seems you need a Chinese Font. For example Why you don't ask your question in Chinese forums.


Very thanks for your answer and help

i will try~

  • 0

#96
sunnyrio

sunnyrio

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Gender:Male
  • Devices:samsung omnia pro b7610

use "sip change" located in the tools menu. set the delay to 50 - 60

I don't understand what you mean. do you mean you can't change your keyboard? if so try "sip change" program. If not try to explain your problem the way I can understand.


Thank you.

  • 0

#97
adhip

adhip

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 183 posts
  • Devices:Samsung Omnia SGH i-900
It's been a while I didn't visit this forum. Just did it for updating my thread and then I find yours :P
These look pretty & solid Roms to me. Welcome to Chef Club :rolleyes:

  • 0

#98
Keivan Moradi

Keivan Moradi

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 122 posts
  • Gender:Male
  • Devices:i900 Omnia

It's been a while I didn't visit this forum. Just did it for updating my thread and then I find yours :P
These look pretty & solid Roms to me. Welcome to Chef Club :rolleyes:

Thank you my friend <_< . I hope people find our work useful.

  • 0

#99
agoesatoeb

agoesatoeb

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 38 posts
  • Devices:samsung Omnia
chef, and other people..

how can i add appointment shown in home screen?
the default only show one appointment, i want to show 2 or 3 appointment, but i don't know how?
thanks b4..

  • 0

#100
shaikhfaisal13

shaikhfaisal13

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:omnia
not the best rom!!!!

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users