Jump to content


Photo

NETFLIX WORKING ON STREAK


  • Please log in to reply
22 replies to this topic

#1
somebody9

somebody9

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 45 posts
  • Devices:Dell Streak
That's right Netflix is working on the Streak's beautiful 5" screen. The following APK from XDA works :
http://forum.xda-dev...p;postcount=138

The videos stream, however there's a slight problem I'm hoping somebody here can help fix : All the videos play faster than 1x, that is - it looks and sounds like you're watching everything in fast forward mode (on a VCR, if any of you kids know what that is)

Steve, Fards? Help?

  • 0

#2
FunkeeC

FunkeeC

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

That's right Netflix is working on the Streak's beautiful 5" screen. The following APK from XDA works :
http://forum.xda-dev...p;postcount=138

The videos stream, however there's a slight problem I'm hoping somebody here can help fix : All the videos play faster than 1x, that is - it looks and sounds like you're watching everything in fast forward mode (on a VCR, if any of you kids know what that is)

Steve, Fards? Help?



I get the same issue.

  • 0

#3
Kohawk

Kohawk

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 74 posts
  • Devices:Dell Streak
http://forum.pocketa...read.php?t=9794

not working yet for me... streaks being a pita. but there's vid evidence for you on there as well.

  • 0

#4
Kohawk

Kohawk

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 74 posts
  • Devices:Dell Streak

http://forum.pocketa...read.php?t=9794

not working yet for me... streaks being a pita. but there's vid evidence for you on there as well.

these build.prop mods worked

ro.product.model=HTC Vision
ro.product.manufacturer=HTC

  • 0

#5
somebody9

somebody9

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 45 posts
  • Devices:Dell Streak

these build.prop mods worked

ro.product.model=HTC Vision
ro.product.manufacturer=HTC


I changed those values but I'm still getting a playback rate that's too fast.

  • 0

#6
Kohawk

Kohawk

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 74 posts
  • Devices:Dell Streak

I changed those values but I'm still getting a playback rate that's too fast.

U reboot after the change?

  • 0

#7
rockymtnbri

rockymtnbri

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 82 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Dell Streak 5 & 7
  • Twitter:@rockymtnbri
Just edited my build.prop with those mods - crossing my fingers.

IT WORKS!!!!! I powered off my Streak and when I re-started it, I kicked off Netflix and the audio was the right speed.

Edited by rockymtnbri, 13 May 2011 - 02:26 AM.

  • 0

#8
somebody9

somebody9

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 45 posts
  • Devices:Dell Streak
@Kohawk : Could you please upload your build.prop file for me?

  • 0

#9
Roperband

Roperband

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 101 posts
  • Location:Brooklyn, New York
  • Devices:Dell Streak
Will this work on a stock rom? And can you do it without messing with the ADB stuff? :unsure:

  • 0

#10
dwnhllfreak

dwnhllfreak

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Gender:Male
  • Location:48855
  • Devices:Dell Streak

these build.prop mods worked

ro.product.model=HTC Vision
ro.product.manufacturer=HTC



Build prop edit worked for me too. Thanks.

  • 0

#11
Azurren

Azurren

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,964 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cornwall
  • Devices:Dell Streak
  • Twitter:@Azurren

Will this work on a stock rom? And can you do it without messing with the ADB stuff? :unsure:

If you've got root access then yes
Also you don't have to use ADB, you can use a file manager (with root permissions) like "root explorer" (paid) or "super manager" (free)

  • 0

#12
Roperband

Roperband

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 101 posts
  • Location:Brooklyn, New York
  • Devices:Dell Streak

If you've got root access then yes
Also you don't have to use ADB, you can use a file manager (with root permissions) like "root explorer" (paid) or "super manager" (free)


I have root explorer but I still couldn't get it to work. I just make the changes and then just save and exit?

  • 0

#13
Azurren

Azurren

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,964 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cornwall
  • Devices:Dell Streak
  • Twitter:@Azurren
Backup the original (Copy / Paste with a different name :))
Edit the file original
Reboot
Should work :unsure:

  • 0

#14
Roperband

Roperband

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 101 posts
  • Location:Brooklyn, New York
  • Devices:Dell Streak

Backup the original (Copy / Paste with a different name :))
Edit the file original
Reboot
Should work :unsure:


It will only play for about one second before stopping the video. I'm not sure why it's not working (I'm on 345).

Edited by Roperband, 13 May 2011 - 04:21 PM.

  • 0

#15
JOBooth

JOBooth

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 61 posts

It will only play for about one second before stopping the video. I'm not sure why it's not working (I'm on 345).


Same here. Acts like it's going to play, brings up the screen in landscape with the slider along the bottom, then immediately take me back. Tried adjusting:
ro.product.model, brand and rebooting. Even tried ro.product.name, device to no avail. I'm on 351 rooted.

If it works on Steve's 1.9 that might be reason enough for me to move over.

  • 0

#16
Roperband

Roperband

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 101 posts
  • Location:Brooklyn, New York
  • Devices:Dell Streak

Same here. Acts like it's going to play, brings up the screen in landscape with the slider along the bottom, then immediately take me back. Tried adjusting:
ro.product.model, brand and rebooting. Even tried ro.product.name, device to no avail. I'm on 351 rooted.

If it works on Steve's 1.9 that might be reason enough for me to move over.


Yeah, doesn't look like anyone on a stock Rom has it working yet.

  • 0

#17
haynesteve

haynesteve

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 60 posts
  • Location:Sheffield
  • Devices:Dell Streak ; HTC Desire HD
  • Twitter:@haynesteve
I'll never know - yet another USA only app !!! :unsure:

  • 0
Streak (DJ Steve 1.9.0) ; Desire HD (Unity 2.3.5) : Galaxy S 2 (Criskelo v15)

#18
jackgt

jackgt

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Devices:Dell Streak
Here's a link to a Netflix build with the device-checker disabled:

http://forum.xda-dev....php?p=13730649

It works fine on my DJ Steve 1.9 Streak. I haven't tried it on a stock load.

  • 0

#19
AndroidClone

AndroidClone

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:Dell Streak

Here's a link to a Netflix build with the device-checker disabled:

http://forum.xda-dev....php?p=13730649

It works fine on my DJ Steve 1.9 Streak. I haven't tried it on a stock load.



Does not work with stock 2.2.2 tried the device checker disabled version and edited build prop, the app loads but when the video is about to stream it goes back to the listings.

  • 0

#20
Texasjlc

Texasjlc

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:Dell Steak - StreakDroid 1.9

Here's a link to a Netflix build with the device-checker disabled:

http://forum.xda-dev....php?p=13730649

It works fine on my DJ Steve 1.9 Streak. I haven't tried it on a stock load.



Did you have to modify the build prop? or just load the apk?

Why would the edit change the video speed?

I loaded the first link from xda - but it plays back at chipmunk speed. it loads and logins.

I am on 1.9 as well..

Edited by Texasjlc, 14 June 2011 - 06:44 PM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users