Jump to content


Photo

[ROM] [08-08] TripNMiUI "Iris" 1.5.2 & 1.2.4 Gingerbread! - NEW UPDATE FOR ROAD 2

* * * * * 71 votes

  • This topic is locked This topic is locked
3994 replies to this topic

#21
highaltitude

highaltitude

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 257 posts
  • Gender:Male
  • Location:WNC
  • Devices:Samsung Galaxy S II AT&T
Cant get signal with .61 I tried .67 and got one bar, but it pretty much drops off right away.

  • 0

http://extremetruckperformance.com/



"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"...Arthur C. Clark

#22
kr3g3r

kr3g3r

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Gender:Male
  • Location:Thunder Bay
  • Devices:X10

WLOD on wifi avtivate.
wifi error before that!!


i never use wi-fi.......but tested it out.....im gettin an error too
gps not working......cant find me on "maps"

Edited by kr3g3r, 30 May 2011 - 02:30 AM.

  • 0

#23
basti2909

basti2909

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 123 posts
  • Devices:x10i
oO trip u are too fast.. not even got 1.5 to run and now u got GB 0.3.0 online... puuuhhh.. but i wait till Multilanguage... Great work =)

  • 0

#24
lawonga

lawonga

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
Should I install 0.3 or 1.5?? :D

  • 0

#25
ankur7753

ankur7753

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Gender:Male
  • Location:Mumbai
  • Devices:XPERIA x10I
  • Twitter:@freak7753
Dropping signal like every 2 second,on both .61 and .67

  • 0

#26
kr3g3r

kr3g3r

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Gender:Male
  • Location:Thunder Bay
  • Devices:X10

Should I install 0.3 or 1.5?? :D


depends on if you wanna be running froyo or gingerbread

obviously more things working fully or properly on froyo as for any X10 rom

Edited by kr3g3r, 30 May 2011 - 02:33 AM.

  • 0

#27
lawonga

lawonga

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

depends on if you wanna be running froyo or gingerbread

is 0.3 stable enough to be a full time use rom?

  • 0

#28
kr3g3r

kr3g3r

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Gender:Male
  • Location:Thunder Bay
  • Devices:X10

is 0.3 stable enough to be a full time use rom?


ive been running his gingerbread IRISmiui version 1.0.8 since its release........i love it

  • 0

#29
basti2909

basti2909

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 123 posts
  • Devices:x10i

Should I install 0.3 or 1.5?? :D



hm u can install both... make ur settings,back it up and on Monday,Wednesday,Friday an Sunday u use Froyo and on Thusday,Thursday and saturday u use GB *lol*
just kiddin. u can test both.. what u like more u can run it ,)

  • 0

#30
Ben910410

Ben910410

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Devices:X10i
thank Trip! will test it!

  • 0

#31
highaltitude

highaltitude

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 257 posts
  • Gender:Male
  • Location:WNC
  • Devices:Samsung Galaxy S II AT&T
So how long do I wait for radio to stay solid. It shows 3 bars for about 1 second, every 3-4 minutes or so.

  • 0

http://extremetruckperformance.com/



"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"...Arthur C. Clark

#32
TriniWarrior

TriniWarrior

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
hey, nice rom...although i am getting "Error" when i try to config my wifi. i am on bb61

any help?

  • 0

#33
gogogu

gogogu

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 84 posts
  • Devices:X10i
@TriP
Are you regretting going to a different BB yet??
You always said you liked 49 cause there were no problems, Pls go back LOL. 61 sucks

  • 0

#34
iggy2

iggy2

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 88 posts
  • Location:Toronto
  • Devices:Xperia X10

with bb 67 the signal don't stay on more than 1 or 2 seconds...
i will tet with bb61 and return for bugs
thanks trip ;D


Same prob here on bb67, crashed system server in Dev tools and worked fine

  • 0

#35
highaltitude

highaltitude

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 257 posts
  • Gender:Male
  • Location:WNC
  • Devices:Samsung Galaxy S II AT&T

@TriP
Are you regretting going to a different BB yet??
You always said you liked 49 cause there were no problems, Pls go back LOL. 61 sucks


X2 :D

  • 0

http://extremetruckperformance.com/



"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"...Arthur C. Clark

#36
rcachope

rcachope

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:Sony Ericsson Xperia X10
@Trip,

Thanks for continuing the great work. I have been following your ROMs since time ago.

Getting WiFi error when trying to turn it on (BB .61). Other than that, nothing unusual.
Best...!

  • 0

#37
phonedammed

phonedammed

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:X10i
Hi Trip!

Just wanted to say I saw some of what was going on at xda and the deleting of posts and feel for ya.

IMHO I think you should have tools to prune your thread of whatever it is that you feel should not be posted. If people want to bash and side track you then they can create their own thread where a mod can handle whatever is going on there with their heads.

Keep up the great work on your roms. It's good to have someone like you building mods for the X10.

Thanks man!

I installed the gingerbread from the rapidshare link and have no problems with data or phone. I was previously on wolfs sweet rom and used titanium backup to backup all my apps about 180 of em. Went to xrecovery and deleted wiped whatever it let me and then installed your rom. once the phone settled after a few minutes I loaded tbackup and restored missing apps with data which took about 10 minutes or less. I crashed the server in the dev as noted by people and the phone found my service after a minute on bootup or less. Working great and have called people to test phone and surfed the net fine.

Speedtest.net
ping 263 download 2,133kbps upload 752kbps

Wifi
Error - Will not turn on even with the power options panel widget. I don't use WIFI as I have an unlimited calling and internet data plan ($45 tax in).

I love the gingerbread!

I am using bb 58 btw

my phone is the X10i model.

Hope that helps

Hey does anyone know where I can change the lock screen to rotary and change the pic?


@site ops - Please add a thank you button so devs can get an idea of greatful users (Nice place btw)

Edited by phonedammed, 30 May 2011 - 04:34 AM.

  • 0

#38
Xperia84

Xperia84

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Location:Ostergotland, Sweden
  • Devices:Xperia X10i
First thanks Trip for your hard work, everything works fine except wifi.
Will report other issues if I find them :D

For all of you that whining about bb.61 /.67 are you friggin kidding me?
Is whining all you can do?

When it was on bb.49/52 on froyo you was whining about the signal drop! And now also in bb.61/.67
I told you how to make it stable crash the system server 4 times it was proven to help!

First:
Do a factory reset(full wipe) 4 times
Do a wipe cache 4 times
Wipe dalvik cache 4 times
Install the ROM
Let the phone reboot about 1-2 times and directly when you got in the phone
Crash the system server 4 times, and do this even if you got signal..

  • 0

Posted Image


#39
ToasterKing

ToasterKing

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Devices:Sony Ericsson X10a
Using BB 67. Had to crash the system server to get signal.

As others reported, WIFI is not working.

Also, when setting wall papers, dimensions are not kept when resizing. images end up being stretched.

  • 0

#40
gogogu

gogogu

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 84 posts
  • Devices:X10i

First thanks Trip for your hard work, everything works fine except wifi.
Will report other issues if I find them :D

For all of you that whining about bb.61 /.67 are you friggin kidding me?
Is whining all you can do?

When it was on bb.49/52 on froyo you was whining about the signal drop! And now also in bb.61/.67
I told you how to make it stable crash the system server 4 times it was proven to help!

First:
Do a factory reset(full wipe) 4 times
Do a wipe cache 4 times
Wipe dalvik cache 4 times
Install the ROM
Let the phone reboot about 1-2 times and directly when you got in the phone
Crash the system server 4 times, and do this even if you got signal..

Hey champ, show me where I ever said I had signal drop with .49. The way you said to get it to work does'nt work for all!!
I NEVER had a problem with .49 as did many on here!
BTW I crashed the server 4 times, then 6, then.......... nothing.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users