Jump to content


Photo

Help!My MT can NOT boot normal

- - - - -

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
Mr_K

Mr_K

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
I just tried to download Acer_LiquidMT_3.026.01_EMEA-GEN1_03.26.02.bin file to my LMT with ADT. After a reboot, it halted and left the message below:

==============================
| SD Download mode |
==============================
OSBL version SSS=A4-03.08.04 #0 #0 #0 #0
SD Image Download Procedure...Failed!IMAGE_DIR_NOT_FOUND


And it vibrated continuously.

I'v tried the key combos to boot from the USB AMSS Download Mode, Bootloader Mode or Recovery Mode, but it didn't work.
Can anybody give me some tips?

Maybe I can copy some boot files to my SD card and let it work?
Then how should I make the SD card?

Edited by Mr_K, 22 July 2011 - 09:36 PM.

  • 0

#2
Mr_K

Mr_K

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
Solved!I just forget to copy all the bin files and directories to the SD cardPosted Image

  • 0

#3
merou09

merou09

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 48 posts
  • Gender:Male
  • Location:FRANCE
  • Devices:CloudMobile+Liquid MT+S100-A1

Solved!I just forget to copy all the bin files and directories to the SD cardPosted Image


Cool :)

  • 0
CloudMobile + MT Gingerounay + A1 S100 LCR-F2.0

#4
köttflöjten

köttflöjten

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
  • Devices:Acer Liquid Metal

Solved!I just forget to copy all the bin files and directories to the SD cardPosted Image


Hello, I have the exact same problem, and I'm just wondering what you mean by directories. Did you put the "acer_ug" directory on a clean formatted sd card? Beacause that's what I do, and it still gives me the error message!

Edit: Solved. Its was a corrupt sd card.

Edited by köttflöjten, 03 August 2011 - 03:01 PM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users