Jump to content


Photo

[2/Nov/11] Android 2.3.7 Gingerbread (Swiftdroid) CM 7.1 For LG GT540 [New Method]

- - - - -

  • Please log in to reply
123 replies to this topic

#101
serafimov

serafimov

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:LG GT540
can not put my widgets

  • 0

#102
gaabe

gaabe

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:I900 Omnia
3g not working.

  • 0

#103
arvind97

arvind97

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:lg gt540
hey man links not working could you please add it again it would be better if you add from megauopload(just my upinion)

  • 0

#104
CyberBOG

CyberBOG

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
Hi to all
just installed New Version 02/November: Android 2.3.7 Gingerbread SwiftDroid v2
but now i have problems with Bleutooth conection on Handsfree
dont work have no adio on hans freee
pls help

  • 0

#105
nazimg4

nazimg4

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:LG GT540
Hi to all...B)...
Just installed the New Version 02/November: Android 2.3.7 Gingerbread SwiftDroid v2
A HUGE Thank you to OP for all the instructions :D - my phone now works; an initial reboot got me the MARKET link and after a couple times switching the phone on/off bluetooth and other functionality are working 100%

- My advise to anybody wanting to try this on their GT540 is please make sure you have downloaded all the files first from the various links identified by the OP before you start. Also my PC is WinXP so after installing fast boot I downloaded the XP drivers so my PC could recognise my phone.

  • 0

#106
Efess

Efess

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
Hi,


Downloads not available... is there any other place to get them?

Thanks.

  • 0

#107
laurens1234

laurens1234

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
I did step 8 but when i turn on my phone it constantly says that every program stopped unexpected. And now i cant open any app. Please help!

  • 0

#108
laurens1234

laurens1234

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
Okay my phone had already usb debugging on so i installed fastboot and it worked. I can now boot in to fastboot. But my phone wont connect to my pc with vista 64 bit. it says its installing the drivers every time and then it says i need to insert the disk that came with my phone. So i choose i have no disk but i dont have the drivers. And why is the installer of 2.3.7 in Spanish.

  • 0

#109
ch1zra

ch1zra

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:LG GT540
Hai, I've got a question.
First of all, I gotta say that cyanogen is great, I am loving it!
But I have a problem. My phone ringtones/sms tones are really quiet. I've tried to amp them up using Audacity software, but that just sounds too trashy for my likings. I've read somewhere that there is something called Audiohack, and that it involves messing with audio drivers that are accessed via 3845#*540# hidden menu. The only problem is that I can not access my hidden menu using this code. DSPManager is ok up to some point, but since I work as an engineer and am often in the production, that phone really needs some audio boost for me to hear it ringing.
Is there any way, or application or anything that I can use on 540 to amp the sounds ?

thanx in advance.

  • 0

#110
peeam

peeam

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:LG GT450
Upgrade and flashing went well and now I have Android version 2.3.7. But I do have a coupe of problems:
- wifi is not connecting- unable to obtain IP address
- cannot see Market in the apps

I would also appreciate i some one can describe steps to roll back to stock ROM if these cannot be solved.

Thanks
Peeam

  • 0

#111
Pemisaro

Pemisaro

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
I've got the latest cyanogen rom and I'm having trouble with bluetooth. Calls. My headunit in my car can stream audio fine from my phone but when I recive a call the phone doesn't send the call to the headunit is that a known issue?

  • 0

#112
costachico

costachico

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:GT540f
Theme Chooser won´t change the home screen theme ! It´s a issue ?

Edited by costachico, 12 March 2012 - 05:08 AM.

  • 0

#113
Pipo927

Pipo927

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
On 13 step, I can't go to the fastboot. I've tried to press camera button and the power and nothing. Just appear de LG logo and nothing else.
Some help please.

  • 0

#114
Ssnaked

Ssnaked

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy
  • Devices:Samsung I8000
First unofficial rom installed on my device. No problem at all. Good job.
Thank you!

Edited by Ssnaked, 07 April 2012 - 08:50 PM.

  • 0
Samsung I8000 - Samsung Galaxy Next - LG GT540

#115
Kempes MArio

Kempes MArio

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

hy all. i have a little problem. i'm using 2.3.5 RC3 now and when i try to search other mobile operators it says: " error while searching for networks" . any idea?


I have same problem on just installed Android 2.3.7 Gingerbread SwiftDroid v2. I live in the border area and mostly i'm in roaming because that problem.

  • 0

#116
earthShaker2012

earthShaker2012

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Devices:LG gt540 optimus
How long is the entire proces?

  • 0

#117
luciabs

luciabs

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
Several files have been deleted, can you upload again, please?

  • 0

#118
professionalnoob

professionalnoob

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Devices:lg gt540
hi it would be really nice if you can make a 1 click installer or update for this because i and a lot of other people are new to this and we would be really grateful for it

  • 0

#119
professionalnoob

professionalnoob

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Devices:lg gt540
done it to my phone after 2 weekd everything force closing and i rebooted my phone but it got stuck on a boot loop anyone help please

  • 0

#120
earthShaker2012

earthShaker2012

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Devices:LG gt540 optimus

done it to my phone after 2 weekd everything force closing and i rebooted my phone but it got stuck on a boot loop anyone help please


repeat the entire process carefully..

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users