Jump to content


Photo

-------

* * * * * 3 votes

  • Please log in to reply
739 replies to this topic

#41
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,877 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Moto X

Would prefer the keyboard that came with the skate, was that an sndroid or zte keyboard with the ability to input text by sliding finger over keyboard.


link added for the xt9 original keyboard with swipe, just download and install like any other app, then enable it in the the keyboard settings. Posted Image

Edited by tillaz, 22 September 2011 - 09:57 PM.

  • 0

#42
putbinoot

putbinoot

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 481 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300, Jiayu G3.

link added for the xt9 original keyboard with swipe, just download and install like any other app, then enable it in the the keyboard settings. Posted Image

You sir are a star keyboard installed and working a treat, and i see you added how to do a wipe on the first post that will help a lot of people to take the leap to installing a new rom.

  • 0
Posted Image

#43
cyberbit

cyberbit

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 122 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Interests:Everything related with tech
  • Devices:ZTE SKATE
Hi there thankx for this excelent job, is it possible to record hd?

  • 0

#44
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,877 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Moto X

Hi there thankx for this excelent job, is it possible to record hd?


this is actually driving me mad because it is possible for the camera to record rather good 480p HD video.... but it plays back green & all messed up...
thing that really bugs me is that it works fine on froyo on the blade but not gingerbread or the skate lol
its the main thing i am now trying to fix, when i do i will release an update Posted Image

  • 0

#45
cyberbit

cyberbit

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 122 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Interests:Everything related with tech
  • Devices:ZTE SKATE
thankx i must start reading java and linux kernel

  • 0

#46
garym123

garym123

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 53 posts
  • Gender:Male
  • Location:manchester
  • Devices:orange monte carlo
  • Twitter:@steamheadz
ive got setcpu installed on this rom so will it be ok to uninstall no frills cpu control :huh:

  • 0

#47
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,877 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Moto X

ive got setcpu installed on this rom so will it be ok to uninstall no frills cpu control :huh:


yes

  • 0

#48
Johnny Hung

Johnny Hung

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts
Dear tillaz:

It's nice ROM for skate ! very beauty and fast ~
but I meet some trouble in app2sd ! I could running and setting partition (ext3) , install the app also will auto link to sd. (I had to reboot phone after setting). but sometime (random) app2sd error for write sd , when this error occur, the all application that link by add2sd will be lose ,after reset phone .!

PS: I had to remove the app2sd on /system/app and install from market , the situation is the same !
PS: I use the same rule and the same partition working on official ROM with app2sd ,no problem
PS: Before flash this ROM, full wipe !
PS: CPU setting the max 979Mhz , enable the sd improve function and setting 2048KB

Do you have any idea ??

  • 0

#49
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,877 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Moto X

Dear tillaz:

It's nice ROM for skate ! very beauty and fast ~
but I meet some trouble in app2sd ! I could running and setting partition (ext3) , install the app also will auto link to sd. (I had to reboot phone after setting). but sometime (random) app2sd error for write sd , when this error occur, the all application that link by add2sd will be lose ,after reset phone .!

PS: I had to remove the app2sd on /system/app and install from market , the situation is the same !
PS: I use the same rule and the same partition working on official ROM with app2sd ,no problem
PS: Before flash this ROM, full wipe !
PS: CPU setting the max 979Mhz , enable the sd improve function and setting 2048KB

Do you have any idea ??



are you having trouble with link2sd that is on the rom ?
or app2sd from the market ?

check the app has been granted root access
reboot again

also its best to use fat32 for external partition as its supported by all roms

  • 0

#50
Johnny Hung

Johnny Hung

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts
thanks a lot for your reply~
both the link2sd app internal or download from market all the same result!
I think it had full root access, due to install the application with any problem, just sometime occur the write error suddenly~(and then all application lose~)
I will try to create the fat32 to execute the link2sd ! but I suspect the root cause is the sd improve application ??? maybe...
anyway , I will continuous to try different solution ...any information, will be update to you !
Best regards.,


are you having trouble with link2sd that is on the rom ?
or app2sd from the market ?

check the app has been granted root access
reboot again

also its best to use fat32 for external partition as its supported by all roms


  • 0

#51
dadashi

dadashi

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,157 posts
  • Gender:Male
  • Devices:MonteCarlo + HTC EVO 3D
Im having trouble with "Market"...I get alot of "connection timed out" messages and cant download apps...tried reboot but no difference.....Ive done a clean install of Bluemonte with full wipe....

  • 0
MonteCarlo + HTC EVO 3D

#52
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,877 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Moto X

Im having trouble with "Market"...I get alot of "connection timed out" messages and cant download apps...tried reboot but no difference.....Ive done a clean install of Bluemonte with full wipe....


yes, i had the same trouble last night, this is because they have updated the android market again to 3.1.5.. it should automatically update if you are signed in to your account.

you will know when it has because the market will be back to the green icon.

will be releasing an update soon with the new market in it to match the theme and hopefull the option to record in 480p Posted Image

Edited by tillaz, 23 September 2011 - 03:44 PM.

  • 0

#53
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,877 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Moto X

Dear tillaz:

It's nice ROM for skate ! very beauty and fast ~
but I meet some trouble in app2sd ! I could running and setting partition (ext3) , install the app also will auto link to sd. (I had to reboot phone after setting). but sometime (random) app2sd error for write sd , when this error occur, the all application that link by add2sd will be lose ,after reset phone .!

PS: I had to remove the app2sd on /system/app and install from market , the situation is the same !
PS: I use the same rule and the same partition working on official ROM with app2sd ,no problem
PS: Before flash this ROM, full wipe !
PS: CPU setting the max 979Mhz , enable the sd improve function and setting 2048KB

Do you have any idea ??


hey, i just noticed that when you do a full wipe in clockworkmod recovery it formats the second partition to ext3 (regardless of wot is woz before)

  • 0

#54
Monte_Jonte_Carlo

Monte_Jonte_Carlo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:OMC
Good I was looking for info on improving the camera. HD recording will be very nice, be it 480p or 720p. Also I notice in the Skate manual from ZTE there is a function in the original Rom for a call recorder. Would be handy but Orange seem not to have bothered with it.

  • 0

#55
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,877 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Moto X

Good I was looking for info on improving the camera. HD recording will be very nice, be it 480p or 720p. Also I notice in the Skate manual from ZTE there is a function in the original Rom for a call recorder. Would be handy but Orange seem not to have bothered with it.


when you make a call press the menu button and the option to record will pop up.

  • 0

#56
wrtease

wrtease

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,456 posts
  • Gender:Male
  • Location:SCOTLAND
  • Interests:TESTING ANDROID MOBILES TO THE LIMIT
    ALWAYS READY TO TRY OUT ANY ROM AND MOBILE TO THE LIMIT
  • Devices:SAMSUNG GALAXY TAB2 & S1 8GB
  • Twitter:@none
have tested the bumblebee mcsf -blade theme on your rom and works fine ,so far the rom is very stable and good. will test it more with more on it.
thanks
tillaz

  • 0

#57
cyberbit

cyberbit

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 122 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Interests:Everything related with tech
  • Devices:ZTE SKATE
I am having a problem i cant import phone numbers from sim.
Any help?


(SOLVED)

Edited by cyberbit, 24 September 2011 - 10:44 AM.

  • 0

#58
garym123

garym123

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 53 posts
  • Gender:Male
  • Location:manchester
  • Devices:orange monte carlo
  • Twitter:@steamheadz
the only problem on this rom im getting is when i go into gallery is sometimes reboots the phone and i dont know why.:blink:

  • 0

#59
h1975641209

h1975641209

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
could you pls the download link of the Chinese xt9 keyboard ,
tks

  • 0

#60
philmein

philmein

    Diehard

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPip
  • 330 posts
  • Gender:Male
  • Location:Proud Lancastrian
  • Interests:E-Cigs
    expensive hobby
  • Devices:Orange Monte Carlo zte blade

the only problem on this rom im getting is when i go into gallery is sometimes reboots the phone and i dont know why.:blink:


same issue here otherwise a great rom

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users