Jump to content


Photo

CyanogenMod-7.1-LiquidMt

* * * * * 6 votes

  • Please log in to reply
975 replies to this topic

#921
Lens_flare

Lens_flare

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,504 posts

after i install darktremor script and now it freeze at acer dmd image on boot.
any solution please?

should be cm-specific script, not mere DT.

acer dmd image

cm 7.24? o_O

  • 0

#922
pigio92

pigio92

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 87 posts
  • Gender:Male
  • Location:Treviso
  • Devices:Liquid Metal

should be cm-specific script, not mere DT.

cm 7.24? o_O

YES WHY?? o.O AND NOW WIFI DON'T WORKS XD

  • 0

#923
Lens_flare

Lens_flare

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,504 posts

YES WHY??

dmd is a davidevinavil sign :P

NOW WIFI DON'T WORKS XD

my version' bootimage is not compatible with davidevinavil one, that's it.

  • 0

#924
pigio92

pigio92

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 87 posts
  • Gender:Male
  • Location:Treviso
  • Devices:Liquid Metal

dmd is a davidevinavil sign :P

my version' bootimage is not compatible with davidevinavil one, that's it.

can you reupload you're version plese??

I find a bug about cpu governor.
If i set Smoothass or anotherone governor the phone sometimes when it goes on standby, if i try to unlock the phone it show me unlock display after 1 second the display turn off and after 1 second i see the unlock image and i can use the phone...the problem is the governor,

  • 0

#925
Lens_flare

Lens_flare

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,504 posts

can you reupload you're version plese??

I don't have any of those.

I find a bug about cpu governor.
If i set Smoothass or anotherone governor the phone sometimes when it goes on standby, if i try to unlock the phone it show me unlock display after 1 second the display turn off and after 1 second i see the unlock image and i can use the phone...the problem is the governor,

the problem is I have ported some features from techno kernel and never reverted any of those. You should perfectly know a techno 1.3 problems :/

  • 0

#926
pigio92

pigio92

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 87 posts
  • Gender:Male
  • Location:Treviso
  • Devices:Liquid Metal

I don't have any of those.


the problem is I have ported some features from techno kernel and never reverted any of those. You should perfectly know a techno 1.3 problems :/

you know something that have cm.24?

  • 0

#927
davidevinavil

davidevinavil

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,005 posts
  • Gender:Male
  • Location:Crevoladossola (VB)
  • Devices:Acer Liquid Metal

  • 0
If you like my work, offer me a beer

#928
Unbr8kbal

Unbr8kbal

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 34 posts
  • Devices:Acer Liquid Metal

cm7.29 link
https://docs.google....VlZ2MFAtSS1FMnc


Thank you so much!
What's the change log like?

  • 0

#929
davidevinavil

davidevinavil

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,005 posts
  • Gender:Male
  • Location:Crevoladossola (VB)
  • Devices:Acer Liquid Metal
don't remember but it's my definitely cm7 since some months

  • 0
If you like my work, offer me a beer

#930
pigio92

pigio92

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 87 posts
  • Gender:Male
  • Location:Treviso
  • Devices:Liquid Metal
can i follow this link to install darktremor script?
http://androidforums...s-a2sd-cm7.html

  • 0

#931
davidevinavil

davidevinavil

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,005 posts
  • Gender:Male
  • Location:Crevoladossola (VB)
  • Devices:Acer Liquid Metal

can i follow this link to install darktremor script?
http://androidforums...s-a2sd-cm7.html


I don't know but personally I use Link2sd without problem

  • 0
If you like my work, offer me a beer

#932
pigio92

pigio92

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 87 posts
  • Gender:Male
  • Location:Treviso
  • Devices:Liquid Metal

I don't know but personally I use Link2sd without problem

I used link2sd for 1 years.
But i found these problem:
-My gallery don't recognize my sd but if i use a file explorer it works.
-My camera for the first point don't works

yesterday i found that cpu governor in your cm have a problem.If you use smothassv2 o smartass the phone don't work well. For example when the lokers start, if you try to re-activate the screen it blink and after it works, or sometimes it doesn't work and i must remove the battery.
So now i use ondemand governor.
This rom works very well for me but the governor is a real problem.
i'd like to understand how to solve the problem abaut cm9 to help you and lens..

  • 0

#933
Lens_flare

Lens_flare

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,504 posts

i'd like to understand how to solve the problem abaut cm9 to help you and lens..

see kernel source, possibly the answer is there.

  • 0

#934
pigio92

pigio92

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 87 posts
  • Gender:Male
  • Location:Treviso
  • Devices:Liquid Metal

see kernel source, possibly the answer is there.

ok tomorrow i try to understand something!

  • 0

#935
Mtman1

Mtman1

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 686 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Liquid MT

cm7.29 link
https://docs.google....VlZ2MFAtSS1FMnc

this is just pure awesomeness! Faster than 7.2 and 7.24 and has more useable space. Thanks davide

  • 0

#936
Ianis G. Vasilev

Ianis G. Vasilev

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 42 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer Liquid Metal
Is it just an updated version? Or there are bugfixes? More importantly, do 128k SIM cards work properly already? EDIT: Answer: NO!!!

Edited by Ianis G. Vasilev, 27 September 2012 - 02:17 PM.

  • 0

#937
guido89

guido89

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 74 posts
There is no way to fix bluetooth bug?it woul be awsome and it will make this rom perfect...

  • 0

#938
freakk

freakk

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 57 posts
  • Devices:Liquid MT (S120)

I used link2sd for 1 years.
But i found these problem:
-My gallery don't recognize my sd but if i use a file explorer it works.
-My camera for the first point don't works

yesterday i found that cpu governor in your cm have a problem.If you use smothassv2 o smartass the phone don't work well. For example when the lokers start, if you try to re-activate the screen it blink and after it works, or sometimes it doesn't work and i must remove the battery.
So now i use ondemand governor.
This rom works very well for me but the governor is a real problem.
i'd like to understand how to solve the problem abaut cm9 to help you and lens..


Same for me. It seems that the FAT partition get unmounted or not recognized after a few hours of a reboot. I searched trough several forums about cm7+linksd and it seems that this problem occurs very often after a couple of months of installing the ROM.

I´m not expert in this matter, but i can´t figure out if the problem is LinkSD related or CM7 related.

I´m thinking to try another ROM using linksd to find if the problem remains, but i´m not very confident because linksd is known as a trouble software.

Edited by freakk, 29 September 2012 - 12:26 AM.

  • 0

#939
pigio92

pigio92

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 87 posts
  • Gender:Male
  • Location:Treviso
  • Devices:Liquid Metal

see kernel source, possibly the answer is there.

where i found kernel source? sorry but i search by google but i don't find nothing

EDIT: FOUND IN MODACO POST CM9.... you're post :)

Edited by pigio92, 29 September 2012 - 10:01 AM.

  • 0

#940
digitaldai

digitaldai

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 34 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Mako and Grouper - cyanogen

Same for me. It seems that the FAT partition get unmounted or not recognized after a few hours of a reboot. I searched trough several forums about cm7+linksd and it seems that this problem occurs very often after a couple of months of installing the ROM.

I´m not expert in this matter, but i can´t figure out if the problem is LinkSD related or CM7 related.

I´m thinking to try another ROM using linksd to find if the problem remains, but i´m not very confident because linksd is known as a trouble software.


I had the same issue with gallery and camera, drove me mad I even reinstalled rom.
In the end I repaired my SD using disk utility (mac) and has been fine since then.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users