Jump to content


Photo

CM6.1 UltraFast - Custom tweaked Android 2.2 ROM

* * * * * 2 votes

  • Please log in to reply
167 replies to this topic

Poll: What doesn't work well (50 member(s) have cast votes)

ROM Options

  1. Launcher (7 votes [14.00%] - View)

    Percentage of vote: 14.00%

  2. SMS App (5 votes [10.00%] - View)

    Percentage of vote: 10.00%

  3. ROM Speed (38 votes [76.00%] - View)

    Percentage of vote: 76.00%

App selection

  1. Launcher (33 votes [66.00%] - View)

    Percentage of vote: 66.00%

  2. SMS App (7 votes [14.00%] - View)

    Percentage of vote: 14.00%

  3. Browser (10 votes [20.00%] - View)

    Percentage of vote: 20.00%

Do you like bootanimation?

  1. Yes (31 votes [64.58%] - View)

    Percentage of vote: 64.58%

  2. No (17 votes [35.42%] - View)

    Percentage of vote: 35.42%

Vote Guests cannot vote

#41
Hypnotical

Hypnotical

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:T-Mobile Pulse
Hello! I have the same problems with installing programs, but the bigger problem is that i can't connect to wireless network. Also can't install Clockwork recovery to change the ROM to v0.3(or to load backup). Sorry for question, but I'm newbie(this was my first change of ROM) and i have no ideas Posted Image.
10x

  • 0

#42
Domica

Domica

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 123 posts

Hello! I have the same problems with installing programs, but the bigger problem is that i can't connect to wireless network. Also can't install Clockwork recovery to change the ROM to v0.3(or to load backup). Sorry for question, but I'm newbie(this was my first change of ROM) and i have no ideas .
10x


On the first page there is a link for recovery( you can find install instructions), for every ROM install the first step should be wipe/clear data and after that install new ROM, but of course first install recovery.

The ROM update script will format whats needed and install ROM. The WiFi problem is usually related to the wipe/clear procedure.

  • 0
"Carpe diem"

Check out:

CyanMod6.1 UltraFast Rom
JoyOS 1.2.2 CM7.2 based ROM
JoyOS 1.2.4 CM7.2 based ROM

Would you like to donate for a new MTK GSM for developing ROMs? Please do... :)

Posted Image

#43
Domica

Domica

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 123 posts

I am already install the last version of ultra fast rom. The same prablem are still here. These appliation doesn' work: CPU master, QuickPic. There is still problem with install application.


Tell me are the files linked with Link2SD or Darktremor?

I think that could be the problem, /data and symlink permissions and ownership for sd-ext.

Tomorrow during the day I will write a sh script for setting permissions on this sd ext for applications, for testing I can inform you how to run it to verify is this the problem.

Can Link2SD normally relocate apps to sd-ext?

I will try installing the ROM once more for testing of this theory....

Thanks for testing and sending feedback... :o

  • 0
"Carpe diem"

Check out:

CyanMod6.1 UltraFast Rom
JoyOS 1.2.2 CM7.2 based ROM
JoyOS 1.2.4 CM7.2 based ROM

Would you like to donate for a new MTK GSM for developing ROMs? Please do... :)

Posted Image

#44
twrock

twrock

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,683 posts
  • Gender:Male
  • Location:Taiwan
  • Devices:Jiayu G2S & Huawei G300

Thank you for the suggestion, I will set it up accordingly in the next versions. I presume that until then I can provide your link to the latest BOOT.IMG for 614 Mhz kernel? Posted Image

Yes, you can link to anything you like that I have uploaded. :)

  • 0

#45
ChinaT

ChinaT

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Devices:CHT8000+
Please release No OC version。CHT8000+ isn't working good

  • 0

#46
Domica

Domica

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 123 posts

Please release No OC version。CHT8000+ isn't working good

I will post a link for boot.img update( from recovery).

Edited by Domica, 22 December 2011 - 04:30 PM.

  • 0
"Carpe diem"

Check out:

CyanMod6.1 UltraFast Rom
JoyOS 1.2.2 CM7.2 based ROM
JoyOS 1.2.4 CM7.2 based ROM

Would you like to donate for a new MTK GSM for developing ROMs? Please do... :)

Posted Image

#47
najed

najed

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:T-mobile pulse
I install v3 but when i install update the system doesn't not up, but reboot to recovery. It seems to me that there are still old bugs.

  • 0

#48
Domica

Domica

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 123 posts

I install v3 but when i install update the system doesn't not up, but reboot to recovery. It seems to me that there are still old bugs.


What Android 2.1 Rom do you have prior installed (UK, Hungarian)?

You updated v03+ additional flash zip (with data permissions setting and superuser update?

According to info, your boot.img didn't install correctly, reflash above zips and prior to that wipe data+ dalvik cache.

  • 0
"Carpe diem"

Check out:

CyanMod6.1 UltraFast Rom
JoyOS 1.2.2 CM7.2 based ROM
JoyOS 1.2.4 CM7.2 based ROM

Would you like to donate for a new MTK GSM for developing ROMs? Please do... :)

Posted Image

#49
najed

najed

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:T-mobile pulse
I was wipe data and dalvilk cache

  • 0

#50
Domica

Domica

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 123 posts

I was wipe data and dalvilk cache


Other info from my previous post?

Which 2.1 ROM, was the additional zip also flashed?

Try formatting boot from recovery and try again installing by previous order....

  • 0
"Carpe diem"

Check out:

CyanMod6.1 UltraFast Rom
JoyOS 1.2.2 CM7.2 based ROM
JoyOS 1.2.4 CM7.2 based ROM

Would you like to donate for a new MTK GSM for developing ROMs? Please do... :)

Posted Image

#51
najed

najed

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:T-mobile pulse
I was flashed hungarian 2.1

Edited by najed, 22 December 2011 - 09:41 PM.

  • 0

#52
Domica

Domica

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 123 posts

I was flashed hungarian 2.1


As noted at the beginning of the post, UK ROM is needed because of partition layout and compatibility, HU is not tested.

Best option is to wipe all, flash UK and try again flashing v03+ update zip.

  • 0
"Carpe diem"

Check out:

CyanMod6.1 UltraFast Rom
JoyOS 1.2.2 CM7.2 based ROM
JoyOS 1.2.4 CM7.2 based ROM

Would you like to donate for a new MTK GSM for developing ROMs? Please do... :)

Posted Image

#53
samnang

samnang

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
can u help me? i can't flash UK Rom got failed!

  • 0

#54
Domica

Domica

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 123 posts

can u help me? i can't flash UK Rom got failed!


What is the error message at recovery?

  • 0
"Carpe diem"

Check out:

CyanMod6.1 UltraFast Rom
JoyOS 1.2.2 CM7.2 based ROM
JoyOS 1.2.4 CM7.2 based ROM

Would you like to donate for a new MTK GSM for developing ROMs? Please do... :)

Posted Image

#55
samnang

samnang

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts

What is the error message at recovery?

after i copy dload to my sd card and then press power + volume up + end call, always got that message!
but now i trying to flash your ur rom with recovery, it done and successful but i got "Application 360 Launcher (in process android.process.acore" is not responding and reboot again and again.:(

Edited by samnang, 23 December 2011 - 09:37 AM.

  • 0

#56
Domica

Domica

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 123 posts

after i copy dload to my sd card and then press power + volume up + end call, always got that message!
but now i trying to flash your ur rom with recovery, it done and successful but i got "Application 360 Launcher (in process android.process.acore" is not responding and reboot again and again.


Strange, it seems that you have a different amount of memory (T-Mobile Pulse original or different market variation?)....

Well, the described problem could indicate 2 things:
1) Lack of free space( data)
2)Non mounted sd-ext

My recommendation would be (if you cannot start Link2SD app from within Android) to flash Darktremor A2SD and try to initialize Android (assuming you flashed latest ROM version+update zip file).

Edited by Domica, 23 December 2011 - 11:36 AM.

  • 0
"Carpe diem"

Check out:

CyanMod6.1 UltraFast Rom
JoyOS 1.2.2 CM7.2 based ROM
JoyOS 1.2.4 CM7.2 based ROM

Would you like to donate for a new MTK GSM for developing ROMs? Please do... :)

Posted Image

#57
Domica

Domica

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 123 posts

after i copy dload to my sd card and then press power + volume up + end call, always got that message!
but now i trying to flash your ur rom with recovery, it done and successful but i got "Application 360 Launcher (in process android.process.acore" is not responding and reboot again and again.


Is it OK now?

  • 0
"Carpe diem"

Check out:

CyanMod6.1 UltraFast Rom
JoyOS 1.2.2 CM7.2 based ROM
JoyOS 1.2.4 CM7.2 based ROM

Would you like to donate for a new MTK GSM for developing ROMs? Please do... :)

Posted Image

#58
najed

najed

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:T-mobile pulse
I can't flash official 2.1 rom UK, only Hungarian. I dont understand why, but it appear update faild when flash UK rom. I think that is the reason why I can't install some other
2.1 custom roms.

As noted at the beginning of the post, UK ROM is needed because of partition layout and compatibility, HU is not tested.

Best option is to wipe all, flash UK and try again flashing v03+ update zip.


  • 0

#59
Keepar

Keepar

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Devices:u8230
when i try to install any app i can't .. phone reboot every time what can i do dude ?!

  • 0

!! Dza Fi 9alBi saKna !!


#60
Rizwan Sheikh

Rizwan Sheikh

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:T-Mobile Pulse
i am unable to run the rom on my Pulse. after clearing data, cache and delvik, when i install the rom and the update, it jus reboots to the recovery screen everytime. can u(Domica) please help me getting through it?

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users