Jump to content


Photo

Interim ClockworkMod Touch Recovery for the HTC One S (+stock download)

- - - - -

  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#1
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,175 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
Hi folks!

Until such time as an official ClockworkMod recovery is available, I have created an interim (non official) ClockworkMod Touch release.

INSTALL AND USE AT YOUR OWN RISK!

To use, either flash via fastboot ('fastboot flash recovery r1-modaco-recovery-clockwork-touch-ville.img') or boot directly ('fastboot boot r1-modaco-recovery-clockwork-touch-ville.img').

I have also uploaded the stock recovery should you wish to flash it (e.g. for OTA).

Enjoy! :)

  • DOWNLOAD (ROMraid) - MD5: 6e3dfe0d22c91dacd77db035da983f6c
  • DOWNLOAD (ROMraid) - MD5: b107f4b007abdc782bea64d925033f00
P

PS If you find this useful, please consider supporting MoDaCo by signing up for a MoDaCo subscription! Visit this topic for further details. ClockworkMod Touch recovery is the result of Koushik Dutta's hard work - if you wish to support him, consider buying ROM Manager from the Android Market.

  • 1

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#2
ptr_hamilton

ptr_hamilton

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Gender:Male
  • Devices:HTC Sensation, HTC One S
The fastboot boot r1-modaco-recovery-clockwork-touch-ville.img doesn't work on my device. I was able to boot the superboot though. Is there a way to save the original recovery img so I can try to flash you recovery but possible flash back stock recovery?


Thats wat happens:



fastboot boot r1-modaco-recovery-clockwork-touch-ville.img
downloading 'boot.img'...
OKAY [ 1.092s]
booting...
OKAY [ 0.016s]
finished. total time: 1.108s

Special Splash Screen
Splash Screen without additional text
Phone boots up normally

Edited by ptr_hamilton, 03 April 2012 - 02:22 PM.

  • 0

#3
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,175 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
I have added the MD5 sum, please check it!

P

  • 1

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#4
ptr_hamilton

ptr_hamilton

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Gender:Male
  • Devices:HTC Sensation, HTC One S

I have added the MD5 sum, please check it!

P


That was it :) Stupid me, I could have tried to redownload. Sorry

And thanks for quick reply! Now let's start flashing :D
Pete

  • 0

#5
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,175 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
Stock recovery download added should you wish to revert.

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#6
ptr_hamilton

ptr_hamilton

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Gender:Male
  • Devices:HTC Sensation, HTC One S
I don't know if you got my pm on xda but here's a log from recovery. only backed up boot and recovery here.
http://pastebin.com/sPw3tEpU

Sorry Pete

  • 0

#7
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,175 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
I uploaded r2 of the recovery to fix an issue, please update if you have already installed.

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#8
ptr_hamilton

ptr_hamilton

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Gender:Male
  • Devices:HTC Sensation, HTC One S
R2 fixed my issue. Thanks a lot mate Posted Image
Pete

  • 0

#9
xkonni

xkonni

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 243 posts
  • Gender:Male
  • Location:Berlin
  • Devices:ville, vision, passion, dream
  • Twitter:@xkonni
well done sir!

so i guess you figured out what the problem with creating boot-images was then? ;)

  • 0

#10
lionel7

lionel7

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
hi

i've installed the clockwork...and my google music app won't download any of my songs...could it be related ?

thanks

btw: the one s is a great phone :-)

  • 0

#11
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,175 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
Definitely not related! :)

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#12
StripLV

StripLV

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 23 posts
Paul,



does this CWM wipe my "sdcard" (internal memory) or is this excluded? On my TF101 I have a CWM that skips to wipe my "sdcard"

This would be really not good everytime i flash a ROM and this need a wipe, I have to copy again my personal files (Videos, Music, Word, Excel, PDF´s, saved apk´s, etc.) back to the internal memory....


Thanks!

Edited by StripLV, 11 April 2012 - 01:11 PM.

  • 0

#13
ethicalstrategy

ethicalstrategy

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 33 posts
Is it OK to use the Official CWM Touch recovery now that it's available?

  • 0

#14
gmoneyrox

gmoneyrox

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
Error, and yes I'm rooted and unlocked. Anyone?

fastboot flash recovery r1-modaco-recovery-clockwork-touch-endeavoru.img


error: cannot load 'r1-modaco-recovery-clockwork-touch-ville.img

  • 0

#15
LuckyMethod

LuckyMethod

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
Hi Paul, first thank you very much for helping the community so much.

I have a problem: when I try to activate the usb connectivity I get an error that says:

"unable to open ums lunfile"

Do you have any idea how to fix this? I tried to flash both the touch version and the normal "modified" version of ClockWorkMod but without success, it keeps happening.

  • 0

#16
chizuoka

chizuoka

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:HTC ONE S S3
Hi Paul, your CWM does not work on S3 HTC One S devices. It causes us to have red text about a development device on a white HTC background and stays there. Any chance you might be working on one for HTC One S? Thanks so much!

  • 0

#17
chizuoka

chizuoka

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:HTC ONE S S3
The boot images and RUUs and so on are right here... http://forum.xda-dev...d.php?t=1719911

It would be so nice if you could have one version running for us S3 users.. cant thank you enough!

  • 0

#18
dmac2007

dmac2007

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belfast
  • Devices:HTC One S
Hi guys,

I am very new to rooting and need a little advise please. I have rooted my HTC One S, TeamWin recovery (twrp217.img) ...
So to my question... am i able to install new HTC android updates to my phone? I have an update ready to download and install for the HTC One S, and it apparently fixes a known WiFi dropping issue i have.
So when i download this update (via software updates on the device), and it tries to install it, the phone reboots but it seems to boot into the TeamWin recover img, instead of installing the core updates?
I have read that i need to flash the "stock" recovery image first. Is the ville_recovery_signed.img attached to this topic by paul the img i need? Is the "ville" the same as the HTC One S?

When Pauls says: >> I have also uploaded the stock recovery should you wish to flash it (e.g. for OTA).
So, when i flash this stock recovery, can i then proceed to apply the OTA updates? Really appreciate a reply on this, just new to roms and flashing.

Thank a lot.
Darren.

  • 0

#19
moazo

moazo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:htc one s
Hi, I recently bought a htc one s. being a fan I first unlocked the bootloader. and after I installed the rommenager and super user.
the only problem I can not go into recovery mode every time I get this written :

this build is for development purposes only do not distribute outside htc with out htc write permission failure to comply my lead to legal action .

can you help me thanks

  • 0

#20
FatherD

FatherD

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 466 posts
  • Gender:Male
  • Location:Harrow
  • Devices:HTC One S, ZTE Blade
  • Twitter:@codeandchips
solved:
Paid up for the RomManager app .. touch recovery looks sweet!

Edited by FatherD, 04 October 2012 - 10:25 AM.

  • 0
If it ain't foke .. don't brix it!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users