Jump to content


Photo

[ICS] [CM9] [4.0.4] CyanogenMod 9 for the ZTE Crescent [ROM] [Last updated: 13/07]

* * * * * 15 votes

  • Please log in to reply
2675 replies to this topic

#2641
Optimus Barcelona Owner

Optimus Barcelona Owner

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:Zte Optimus Barcelona
I tested 4.2 RoMs , in my opinion JB is slower than 4.0.4 !!!!!

Extra question : What is better fishNchips 2.3.7 or CM7 ?

Cm7 Seems have nice design but its slow : / .

Edited by Optimus Barcelona Owner, 11 April 2013 - 04:02 PM.

  • 0

#2642
PsYcHoKiLLa

PsYcHoKiLLa

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 803 posts
  • Gender:Male
  • Devices:LG Nexus 4, Tesco Hudl
  • Twitter:@djsubterrain
You might like CM7 better but FnC has more functionality, I don't think there's any problem with the cameras on FnC, front camera won't work on CM7.

If you're gonna stick with 2.3.7 though I would go for the rooted default rom.

  • 0

#2643
Optimus Barcelona Owner

Optimus Barcelona Owner

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:Zte Optimus Barcelona
Optimus Barcelona´s default ROM Kills me xD !!!!

Theres anny way to put ice cream Launcher on 2.3.7?

Edited by Optimus Barcelona Owner, 11 April 2013 - 07:31 PM.

  • 0

#2644
gbosh

gbosh

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 433 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Devices:ZTE Atlas W (Vivacity)
Holo Launcher
https://play.google.......olauncher
But it's quite laggy from my past experience, could be better now though

Edited by gbosh, 11 April 2013 - 08:36 PM.

  • 0

#2645
OuahOuah

OuahOuah

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 185 posts
  • Gender:Male
  • Location:France
  • Interests:Custom ROM on Android devices :)
  • Devices:ZTE Crescent
  • Twitter:@parigotmanchot
In your SlimBean port, Holo is not so laggy.

  • 0

#2646
gbosh

gbosh

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 433 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Devices:ZTE Atlas W (Vivacity)
Yeah, that's HoloLauncherHD, wich doesn't work on android 2.3
The one I linked however works only on 4.0+ is smoother however

  • 0

#2647
Optimus Barcelona Owner

Optimus Barcelona Owner

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:Zte Optimus Barcelona
i will try to make a own room ... 2.3.5 but with 4.0.4 interface..

  • 0

#2648
gbosh

gbosh

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 433 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Devices:ZTE Atlas W (Vivacity)
Good luck with that. There is already a Rom like that, maybe you should base yours on it if you're new to making Roms.If you need help with anything, feel free to ask .

  • 1

#2649
OuahOuah

OuahOuah

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 185 posts
  • Gender:Male
  • Location:France
  • Interests:Custom ROM on Android devices :)
  • Devices:ZTE Crescent
  • Twitter:@parigotmanchot
Try to install someting like last FNC and Holo Launcher :)

  • 0

#2650
Optimus Barcelona Owner

Optimus Barcelona Owner

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:Zte Optimus Barcelona
Someone know how to extract image.bin rom ?

Edited by Optimus Barcelona Owner, 13 April 2013 - 03:54 PM.

  • 0

#2651
Lesurvolte

Lesurvolte

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:Zte crescent
Hello,
Good work dazzozo, this rom is very nice. I haven't found any problem (apart from the landscape mode of the camera) but one. I don't succeed in partitioning my sd card in order to install my apps on it. I've made the partition with ROM manager ans installed the zip with a2sd's script but my partition is not detected by a2sdgui

  • 0

#2652
surfungus

surfungus

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 124 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cornwall
  • Interests:Tech, Seeing a cheap as chips phone run some amazing software, xbox (call of duty), beer...
  • Devices:Moto G

Hello,
Good work dazzozo, this rom is very nice. I haven't found any problem (apart from the landscape mode of the camera) but one. I don't succeed in partitioning my sd card in order to install my apps on it. I've made the partition with ROM manager ans installed the zip with a2sd's script but my partition is not detected by a2sdgui


Hi Lesurvolte,
Maybe have a read through this thread http://www.modaco.co...4-phone-memory/.

  • 0
Like the custom ROM on your phone? Why not buy the dev a beer!!

#2653
Lesurvolte

Lesurvolte

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:Zte crescent

Hi Lesurvolte,
Maybe have a read through this thread http://www.modaco.co...4-phone-memory/.


Thanks,I'll try this as soon as possible !

Edited by Lesurvolte, 15 April 2013 - 09:01 PM.

  • 0

#2654
dragutinvucic

dragutinvucic

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Zte Vivacity Blade 2
I'm new in this and i need your help! I have Telenor Touch Plus/Vivacity 2. It's locked, ROOT-ed, and I downloaded this ROM and installed like said in the text. Wipe data -> Choose Zip from SD card -> ROM, and Gapps...then I booted system but I think my phone was bricked(there was just green android thing)...so I used one program which i saved my phone( http://www.modaco.co...-dead-vivacity/ ) now the system is like when I bought the phone...but how can I intall the ROM properly? Is it because It is locked or what??

  • 0

#2655
tititj

tititj

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 37 posts
  • Devices:Telenor Touch Plus ZTE Atlas
Hi , i have Telenor touch plus in Serbia , you dont need to unlock the phone to install custom rom , you have to root the phone and install cwm (i have 5.0.... cwm) , than install the rom but after install when you see green android for first boot wait about 5-10min. I suggest you to install jelly bean slim rom , i am using thaty rom and it is great. Pozdrav

  • 0

#2656
dragutinvucic

dragutinvucic

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Zte Vivacity Blade 2
I already have CWM 5.0.2.7 and did everything, it just doesn't work, but I really want CM on my phone

Edited by dragutinvucic, 19 April 2013 - 07:38 AM.

  • 0

#2657
Lesurvolte

Lesurvolte

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:Zte crescent

Hi Lesurvolte,
Maybe have a read through this thread http://www.modaco.co...4-phone-memory/.


It's done! I've followed what's said in this thread and it now works! Thanks a lot.

I have noticed a bug, sometimes, (more often using wifi) the screen juste freeze and there is no way to unfreeze it... After a while, the phone juste reboot, what is quite annoying.

Edit: After thinking, I think this bug just occured after I installed the OMX patch. Is it possibe that this was because I installed the patch that my phone began to crash?
Will I be able to watch videos normally and youtube (without HD) normally, without lagg if I don't install the OMX patch?

Edit 2: I have wiped data, cache and Dalvik cache, installed another ROM and then reflashed the ROM. It is still rebooting, even if I have not installed the OMX patch... I've also found that each time my phone reboots, the back of it is very hot... Is it possible it reboots because it is too hot? If yes, then what can I do to prevent it from becoming too hot?

Edited by Lesurvolte, 09 May 2013 - 01:55 PM.

  • 0

#2658
rotproof

rotproof

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Crescent
Please add to the description that Flash is NOT working. So it makes it quite unusable for my parents :(

  • 0

#2659
OuahOuah

OuahOuah

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 185 posts
  • Gender:Male
  • Location:France
  • Interests:Custom ROM on Android devices :)
  • Devices:ZTE Crescent
  • Twitter:@parigotmanchot
All CM ROMs for ZTE Crscent have no flash and no front camera.

  • 0

#2660
Dovahpig

Dovahpig

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 310 posts
  • Devices:Telenor Touch Plus
Dazz pls update cm9 :P

  • 0




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users