Jump to content


Photo

[GEN2/European] AOSP GB 2.3.7 / t0mm13bROM

* * * * * 11 votes

  • Please log in to reply
535 replies to this topic

#41
t0mm13b

t0mm13b

    Hardcore

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,784 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ireland
  • Devices:GT-S8500,Zte Blade,SE ST15i
  • Twitter:@t0mm13b

Thanks for your work t0mm13b.

There are also problems with playing videos on YouTube (HQ), green band appears at the top, national data roaming, HSDPA status bar icon, and there are no shortcuts to the applications Sound Recorder and ZTE Blade Settings in te app drawer (this is solved including CM 7.1.0 versions).

http://www.mediafire...p88fy94g0cvq6gn


Am working on the youtube green band issue as am aware of it! pesky video decoding/drm crap is the root of it!

As for the browser - have that fixed and yes its fully working ;)

Stay tuned :)

  • 0
try{ not_laugh; }catch{ FAIL; }finally{ laugh; }

#42
k.d.11

k.d.11

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 117 posts
  • Devices:Zte Blade
I am sorry for not posting all the bugs in one place after proper testing but i am posting as soon as im realising my led notification light doesnt glow when theres a missed call or message or something like that is anyone else facing this?

  • 0

#43
tilal6991

tilal6991

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,781 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate, Huawei U8150
@tom

The YouTube issue might be sorted using these patches (they are for ICS but are also applicable to GB):
http://review.cyanogenmod.com/12129
http://review.cyanogenmod.com/12128.

HDSPA icon should be sorted by https://github.com/I...ues/config.xml.

  • 0
If you like my work or if I helped, click the Plus button.

#44
t0mm13b

t0mm13b

    Hardcore

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,784 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ireland
  • Devices:GT-S8500,Zte Blade,SE ST15i
  • Twitter:@t0mm13b
Can someone please mirror the updated ROM found here (don't hit my dropbox limit :P)

Have amended the second posting of this thread to include the changes.

Again, feel free to report back on this :)

Cheers!

  • 0
try{ not_laugh; }catch{ FAIL; }finally{ laugh; }

#45
Sulthekk

Sulthekk

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 619 posts
  • Devices:ZTE Blade

Can someone please mirror the updated ROM found here (don't hit my dropbox limit :P)

Have amended the second posting of this thread to include the changes.

Again, feel free to report back on this :)

Cheers!


Mirroring in progress :)

  • 0

#46
Loren82

Loren82

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 270 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bilbao
  • Devices:ZTE Blade - Xperia U - Moto G
I think I have fun tonight with your rom AOPK and ICS AOKP Tilal if published today, thanks to the two Posted ImagePosted ImagePosted Image

  • 0

#47
Sulthekk

Sulthekk

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 619 posts
  • Devices:ZTE Blade

I think I have fun tonight with your rom AOPK and ICS AOKP Tilal if published today, thanks to the two Posted ImagePosted ImagePosted Image

This one is AOSP...

Mirror here:

Edited by flibblesan, 21 April 2012 - 12:38 AM.
Removed adfly

  • 1

#48
Loren82

Loren82

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 270 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bilbao
  • Devices:ZTE Blade - Xperia U - Moto G

This one is AOSP...

Mirror here: http://adf.ly/7MiV4


Ahh, ok, ok , i thought it was AOKP, I translated all through the Google translator and is a mess Posted Image

  • 0

#49
t0mm13b

t0mm13b

    Hardcore

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,784 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ireland
  • Devices:GT-S8500,Zte Blade,SE ST15i
  • Twitter:@t0mm13b

This one is AOSP...

Mirror here: http://adf.ly/7MiV4


Cheers Sulthekk for that :)

  • 0
try{ not_laugh; }catch{ FAIL; }finally{ laugh; }

#50
Sulthekk

Sulthekk

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 619 posts
  • Devices:ZTE Blade

Cheers Sulthekk for that :)


I am happy to do so ;)

  • 0

#51
t0mm13b

t0mm13b

    Hardcore

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,784 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ireland
  • Devices:GT-S8500,Zte Blade,SE ST15i
  • Twitter:@t0mm13b
Quick heads up...

There's a small glaring glitch on the ROM itself, (just noticed it now after upgrading from the old market in which I tested out the youtubey, to the more modern version) and it bombs out!!! Its related to this posting on google

Basically, for the interim to get the market to work while I get the fix in place (a replacement boot.img to be flashed that contains the correct permission for /cache directory), to quote from the google linky comment #4..

I solved same symptoms on my mobile by issuing

# chmod o+x /cache

via adb shell.


Then the market app should work, whoops I mean, 'Play' :P

  • 0
try{ not_laugh; }catch{ FAIL; }finally{ laugh; }

#52
nemaga

nemaga

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
Prox. and light sensors are not working

  • 0

#53
t0mm13b

t0mm13b

    Hardcore

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,784 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ireland
  • Devices:GT-S8500,Zte Blade,SE ST15i
  • Twitter:@t0mm13b

Prox. and light sensors are not working


Proximity is working here, as for the light sensors - that is a CM specific thing...

Please read this. No comparing to CM7 specific stuff to this ROM as this is pure AOSP stock with no tweaks/mods... if you want the mods etc, use CM - simples :)

  • 0
try{ not_laugh; }catch{ FAIL; }finally{ laugh; }

#54
nemaga

nemaga

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
Hm. On my Blade proximity is not working (

What's about light sensor... It's not a CM stuff, it's a Blade hardware part, and without it backlight auto correction (wich is present in pure AOSP) will not work

Edited by nemaga, 12 April 2012 - 09:48 PM.

  • 0

#55
t0mm13b

t0mm13b

    Hardcore

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,784 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ireland
  • Devices:GT-S8500,Zte Blade,SE ST15i
  • Twitter:@t0mm13b
Please find the attached tar/gzip file which is the new boot image.

  • Un-tar/un-gzip it
    tar xvfz newt0mm13bROMBoot.tar.gz
  • Plug in usb cable and proceed to reboot into bootloader
    adb reboot bootloader
    OR
    Shutdown the handset, take battery out, pop it back in, press volume up and power on - your handset should be in fastboot mode.
  • Flash the file t0mm13bROMBoot.img
    sudo fastboot flash boot t0mm13bROMBoot.img
  • After the flashing of the boot image, reboot
    sudo fastboot reboot

The Market/Play app will work properly this time :)

@Nemaga: That light sensor - Oh, thought you were talking about the hardware lights on the keypad, that flash when a missed call/message comes on! Mea culpa! sorry! As for the light sensor, Settings > Display > Brightness, Have it set to auto here, thing is, I have the front custom screen protector with the logo on it, and its not exactly in the right spot, and hinders the light sensitivity...but cba to peel it off and put on a fresh one... :) Just a thought by the way, there's an app on the market/play called AndroSensor by Fiv Asim, download it and run it through, it checks all the sensors on your handset (I use it for testing the ROM) - that should confirm for you :)

Attached Files


Edited by t0mm13b, 12 April 2012 - 10:17 PM.

  • 0
try{ not_laugh; }catch{ FAIL; }finally{ laugh; }

#56
ilopez85

ilopez85

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 108 posts

Wait!

Am getting confused!

One screenshot showed some dialog asking for GPS to be switched on and now you're talking about barcode scanner? I do not see the connection here... look am trying to work this out and quite frankly I cannot reproduce it as there's a vague screenshot being shown with very little information on how you got it then you drop in on this thread another screen capture showing the barcode scanner... What app is it, what did you do, how did you get to that screen etc... those vitals - am not a mind reader. Be more specific so that I can fix it, am playing blind here in the dark so to speak. If I don't have all the vitals, how the hell can I fix it really? sorry if I'm sounding off here but it serves a reminder - include as much information so that I can reproduce the problem.. :)



Here is the application Barcode Scanner: http://www.mediafire...3t0ovw6yjlftbie
The problem with the GPS dialogue box happens when you start the Sygic Aura 11.2.6 with GPS off

More Information:

http://android.modac...ost__p__1839733

http://forum.cyanoge...post__p__265410

Sorry I can't be much more concise but my english is somewhat limited... Posted Image

Edited by ilopez85, 13 April 2012 - 12:00 AM.

  • 0

#57
t0mm13b

t0mm13b

    Hardcore

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,784 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ireland
  • Devices:GT-S8500,Zte Blade,SE ST15i
  • Twitter:@t0mm13b

Here is the application Barcode Scanner: http://www.mediafire...3t0ovw6yjlftbie
The problem with the GPS dialogue box happens when you start the Sygic Aura 11.2.6 with GPS off

More Information:

http://android.modac...ost__p__1839733

http://forum.cyanoge...post__p__265410

Sorry I can't be much more concise but my english is somewhat limited... Posted Image


Thanks :) No worries - your English is good! Am chasing down the issues... hmm... I do not have that Sygic Aura 11.2.6.. am checking out the barcode scanner and will report back on this.. how did I miss that I do not know - yet everything on screen appears correct graphically wise barring that camera - so its related to it somewhere... need to dig deeper :D

Cheers for the input! :)

  • 0
try{ not_laugh; }catch{ FAIL; }finally{ laugh; }

#58
ilopez85

ilopez85

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 108 posts

Thanks :) No worries - your English is good! Am chasing down the issues... hmm... I do not have that Sygic Aura 11.2.6.. am checking out the barcode scanner and will report back on this.. how did I miss that I do not know - yet everything on screen appears correct graphically wise barring that camera - so its related to it somewhere... need to dig deeper :D

Cheers for the input! :)



It seems that replacing these files work, but I don't know exactly which of the three files is the one that has solved the problem... (possibly one of the lib/.so)

http://www.mediafire...c865hb58tdntxt9

  • 0

#59
t0mm13b

t0mm13b

    Hardcore

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,784 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ireland
  • Devices:GT-S8500,Zte Blade,SE ST15i
  • Twitter:@t0mm13b
Latest update:

From dropbox here, can someone mirror this for me please.
MD5Sum: f7b08402ca58457b6c2d88e513f9e87e

This fixes up the obscure graphics glitch showing up in barcode scanner/google goggles...

  • 0
try{ not_laugh; }catch{ FAIL; }finally{ laugh; }

#60
Sulthekk

Sulthekk

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 619 posts
  • Devices:ZTE Blade
Mirror in progress :)

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users