Jump to content


Photo

WiFi Keeps Disconnecting After Flash

- - - - -

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
RoccoSiffredi

RoccoSiffredi

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:San Francisco
I have rooted a SF2 and tried various roms but cannot get a Wi-Fi connection. The SF2 connects then disconnects immediatly and keeps repeating the process. I have even tried fix my WiFi. Any ideas?


  • 0

#2
PsYcHoKiLLa

PsYcHoKiLLa

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 794 posts
  • Gender:Male
  • Devices:LG Nexus 4, Tesco Hudl
  • Twitter:@djsubterrain
Have you tried clearing all the partitions (i.e. data cache, dalvik cache, data, boot and system, even battery stats) before flashing the rom?


By the way...LOL at your member name.....dirty boy.

  • 0

#3
RoccoSiffredi

RoccoSiffredi

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:San Francisco

Have you tried clearing all the partitions (i.e. data cache, dalvik cache, data, boot and system, even battery stats) before flashing the rom?


Yep. Just tried that.

By the way...LOL at your member name.....dirty boy.


He's my hero!

  • 0

#4
RoccoSiffredi

RoccoSiffredi

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:San Francisco
Reset the rooter - couldn't before as I was downloading er something:) Anyway working now.

  • 0

#5
JohnnyZTE

JohnnyZTE

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 131 posts
  • Gender:Male
  • Location:Newry, Northern Ireland
  • Devices:San Francisco II
Sounds like you have lost the MAC address for the phone after rooting, you are supposed to back it up before you start with QPST software, I have the file here if you want me to email it to you, I will. I cant guarantee it will work as I thought this part was phone specific, but you could give it a lash.

Do you have the QPST back up software??

  • 0
N97 lost interest after Nokia did
3 x San Francisco II in this household all on Fish & Chips




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users