Jump to content


Photo

Charging Bug?

- - - - -

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
Frankish

Frankish

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,535 posts
  • Gender:Male
  • Devices:iPhone 4S Xiaocai X9 THL W200
This has happened on B882, B886 and B888 for me so far. It rarely happens but occasionally i plug my phone in to charge and the LED comes on but green, lockscreen says "Charged." and the battery icon doesn't do anything. Even if the battery is almost dead it seems sometimes the phone gets confused about the state of the battery. A simple restart and it's charging again. Is it just me?

  • 0

#2
FrankieADZ

FrankieADZ

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,255 posts

This has happened on B882, B886 and B888 for me so far. It rarely happens but occasionally i plug my phone in to charge and the LED comes on but green, lockscreen says "Charged." and the battery icon doesn't do anything. Even if the battery is almost dead it seems sometimes the phone gets confused about the state of the battery. A simple restart and it's charging again. Is it just me?

i think it could have happened to me; i unplugged the charger then plugged it back in the phone. It seemed to fix it tbf.

  • 0

#3
Sebastian404

Sebastian404

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,104 posts
  • Gender:Male
  • Location:Somwhere Near Mountain View, California
  • Devices:lots of them
  • Twitter:@sebastian404
That's common with all the Huawei devices I've seen, do some google-foo, lots of people have the issue.

Its to do with the way they implement the charging, with the battery animation, in the recovery.. its made worse if you have installed a custom recovery and your trying to charge it while turned off..

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users