Jump to content


Photo

[DEV][ROM][8.1.] CyanogenMod 10 (Android 4.1.2)

* * * * * 69 votes

  • Please log in to reply
3134 replies to this topic

#2201
Mettafox

Mettafox

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 61 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:Samsung Galaxy S II i9100

This has already been an issue under CM7. Don't know enough about it to say why it isn't 'fixed' but as far as I know the blade's zoom is done in software so it should be the same result as zooming in with an picture editing program of your choice..

Regarding Youtube HQ: As said, pretty smooth most of the time but not completley lagless from my experience. Just a guess that it has to do with bitrate.

btw: It is KonstaT to whom you should give credit.



OMG
Very sorry KonstaT.
Yes, I meant to say KonstaT.

Edited by Mettafox, 17 November 2012 - 03:10 AM.

  • 0
Devices:
Sapo A5 (ZTE Libra) - CyanogenMod 10 KonstaKang (Android 4.1.2 Jelly Bean)
Samsung Galaxy S II i9100 - Stock Android 4.1.2 Jelly Bean with TouchWiz 5.0

Recovery:
Sapo A5 (ZTE Libra) - ClockworkMod 5.0.2.0 from ROM Manager
Samsung Galaxy S II i9100 - Stock recovery

#2202
Mettafox

Mettafox

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 61 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:Samsung Galaxy S II i9100
Btw, anyone has seen the AOSP Android 4.2 source?
It's really true that the only thing not open source is the GPU drivers?

  • 0
Devices:
Sapo A5 (ZTE Libra) - CyanogenMod 10 KonstaKang (Android 4.1.2 Jelly Bean)
Samsung Galaxy S II i9100 - Stock Android 4.1.2 Jelly Bean with TouchWiz 5.0

Recovery:
Sapo A5 (ZTE Libra) - ClockworkMod 5.0.2.0 from ROM Manager
Samsung Galaxy S II i9100 - Stock recovery

#2203
Sparrow1

Sparrow1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
  • Devices:ZTE Blade
After upgrading to latest version I experience rendering problems with Nova launcher. Sometimes app list is not rendered on some pages (e.g. 1st and 2nd page rendered correctly, 3rd and 4th black with only header tabs visible, 5th rendered correctly). Also desktop icons/widgets disappearing. Anyone experienced similar problems?

Edit: Similar problems in Trebuchet - app icons are not rendering although they are here and can be used "blind".

Looks like it's problem with adreno drivers - lots kgsl of out of memory errors in logcat. I have 512 MB Blade and never saw such errors. Any suggestions that could help?

Edited by Sparrow1, 17 November 2012 - 12:12 PM.

  • 0

#2204
..Abel..

..Abel..

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 250 posts
  • Devices:Zte Blade / Dell XCD 35
  • Twitter:@Ace_Able
new build is really good 1 great work on camera ! can use the 4.2 CAMERA also now ! :D :P

  • 0

Posted Image
JELLY BEAN :)


#2205
dhavaljp.95

dhavaljp.95

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 84 posts
  • Devices:zte blade
i m experiencing a strange problem after 16/11 update .. the gallery app doesnt recognize my sd card pics and even the play music doesnt recognize any music !! plzz help ! should i reflash the rom or is there any solution ???

  • 0

#2206
bbdoc

bbdoc

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 52 posts

i m experiencing a strange problem after 16/11 update .. the gallery app doesnt recognize my sd card pics and even the play music doesnt recognize any music !! plzz help ! should i reflash the rom or is there any solution ???

Had the same issue in the past... I used the "fix permission issues" of ROM manager and this solved it for me.

  • 0
Device: ZTE Blade GEN2
ROM Version: CyanogenMod 10 - KonstaKANG (Android 4.1.2)

#2207
dhavaljp.95

dhavaljp.95

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 84 posts
  • Devices:zte blade
thanks i will try it !! i thought that my card was corrupted but it was fine dats y was a bit worried !

  • 0

#2208
dhavaljp.95

dhavaljp.95

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 84 posts
  • Devices:zte blade

new build is really good 1 great work on camera ! can use the 4.2 CAMERA also now ! :D :P

can u tell me whether u r using the 4.2 camera app with proper preview or only white screen !!????

  • 0

#2209
fileek

fileek

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Gender:Female
  • Devices:ZTE Blade

can u tell me whether u r using the 4.2 camera app with proper preview or only white screen !!????


Proper preview, but when you rotate the phone it makes artifacts. But it's pretty good.

  • 0

#2210
dhavaljp.95

dhavaljp.95

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 84 posts
  • Devices:zte blade

Proper preview, but when you rotate the phone it makes artifacts. But it's pretty good.

ya i saw that ,thanks !!

  • 0

#2211
陰莖:)

陰莖:)

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 108 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Lenovo A820, Cool pad F1
Is tat OMX working now?

  • 0

Click + if i´ve helped u :P


#2212
vNa5h

vNa5h

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 774 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Dell XCD35 (ZTE Blade)

Proper preview, but when you rotate the phone it makes artifacts. But it's pretty good.


you can disable autorotate using 'perapp' anyway

  • 0

Dell XCD35 a.k.a ZTE Blade a.k.a Orange San Fransisco

Powered by

CM10.1 KonstaKANG, Soundmagic PL11 earphones, Samsung class 6 16GB



Apps installed

TV Shows / Movies .....I have watched....


#2213
bartiiiiiii

bartiiiiiii

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Devices:zte blade
And what about Photosphere in 4.2 camera. Does it works (somehow) or just FC?

  • 0

#2214
dhavaljp.95

dhavaljp.95

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 84 posts
  • Devices:zte blade

And what about Photosphere in 4.2 camera. Does it works (somehow) or just FC?

force close , i dont think it will be der any time soon , it might be impossiblefor blade !

  • 0

#2215
..Abel..

..Abel..

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 250 posts
  • Devices:Zte Blade / Dell XCD 35
  • Twitter:@Ace_Able

can u tell me whether u r using the 4.2 camera app with proper preview or only white screen !!????

works well no white screen ! but if u got to record video then there are artifacts ! but just close it and try it again!

  • 0

Posted Image
JELLY BEAN :)


#2216
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,499 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio
Here's Camera/Gallery I built from 4.2 AOSP for ARMv6 (actually for ARMv5 ;)). Photosphere and sphereview are Google's propriatary features so the code is not published in AOSP. There's pretty much zero change of it ever working (available only for ARMv7 devices). Photo editing feature works in gallery thanks to ARMv6 compatible libs.

I'm not going to include these/any 4.2 apps in my builds unless the code is merged into CM10. It seems that there are not that many new 4.2 features that ARMv6 devices can benefit from.

Android-4.2-Camera-Gallery-ARMv6.zip
http://www.mediafire...7y9cntbedr4mu4s
md5:417a1f47ee5369dc8f8103c502db3943

Edit. Removed 4.2 keyboard because gesture typing will never work on ARMv6.

  • 8

#2217
Loki86

Loki86

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 278 posts
  • Gender:Male
  • Location:Terni
  • Devices:Orange San Francisco
so in the new version to have a fully work camera i have to use camera 4.2?
now only youtube hq has to fix?
ui is smooth like ics or it's a bit laggy?

  • 0
ZTE blade: OLED black gen1-->gen2 v10f
clockwork: v6.0.1.1 touch
current rom: CM10.1 KonstaT

#2218
reedo_17

reedo_17

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus4,Blade,CrescentY300MotoG
  • Twitter:@@Ollie_Reed17
any way of making the notification bar smoother when pulled down?

  • 0

#2219
raizor6th

raizor6th

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 100 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTEblade V880 512mb

Here's Camera/Gallery I built from 4.2 AOSP for ARMv6 (actually for ARMv5 ;)). Photosphere and sphereview are Google's propriatary features so the code is not published in AOSP. There's pretty much zero change of it ever working (available only for ARMv7 devices). Photo editing feature works in gallery thanks to ARMv6 compatible libs.

I also built the 4.2 keyboard. Even though the gesture typing feature is available in the settings, it doesn't appear to be working. Probably just another Google's proprietary feature.

I'm not going to include these/any 4.2 apps in my builds unless the code is merged into CM10. It seems that there are not that many new 4.2 features that ARMv6 devices can benefit from.

Android-4.2-Camera-Gallery-ARMv6.zip
http://www.mediafire...7y9cntbedr4mu4s
md5:417a1f47ee5369dc8f8103c502db3943

Android-4.2-LatinIME-ARMv6.zip
http://www.mediafire...pqm3u7mrloj8hds
md5:8c21d3cd64e31fef2ea9d0d75fcb4234

are the files is flasable zip?

  • 0

#2220
gbosh

gbosh

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 432 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Devices:ZTE Atlas W (Vivacity)
Yes, they are

  • 1




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users