Jump to content


Photo

[DEV][ROM][8.1.] CyanogenMod 10 (Android 4.1.2)

* * * * * 69 votes

  • Please log in to reply
3134 replies to this topic

#721
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,782 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio

Ah right. BTW I've put up the fixes for streaming with the EGL hack.

Yeah, I've had that other part but it causes an issue for me. If I rotate my screen while watching youtube I get a soft reboot. Local videos work fine. Any ideas on that?

  • 0

#722
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,782 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio
System size for ROM + gapps from the first post seems to be ~161mb. You need to have system size larger than that or do some trimming on the ROM - simple as that.

And a quick reminder.

Updating from some other ROM:

  • boot to clockworkmod
  • mounts & storage -> format system
  • wipe data & factory reset
  • install zip from sdcard -> cm-10-xxxxxxxx-KonstaKANG-blade.zip
  • install zip from sdcard -> gapps-jb-xxxxxxxx-KonstaKANG.zip
  • reboot now

Updating from previous version of this ROM:
  • boot to clockworkmod
  • install zip from sdcard -> cm-10-xxxxxxxx-KonstaKANG-blade.zip
  • reboot now

If you have installed some other gapps package:
  • boot to clockworkmod
  • mounts & storage -> format system
  • install zip from sdcard -> cm-10-xxxxxxxx-KonstaKANG-blade.zip
  • install zip from sdcard -> gapps-jb-xxxxxxxx-KonstaKANG.zip
  • reboot now


  • 2

#723
Hayden3430

Hayden3430

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 227 posts
  • Devices:ZTE Blade
Anyone tried burstlams new jb release?

  • 0

#724
mikeb90

mikeb90

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 88 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade CM 10
oh thanx for the info... ;) which partition-set do you think is better?

  • 0

#725
arpit22x

arpit22x

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 113 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade (Dell XCD35)
  • Twitter:@arpit22x

Download simple2ext-v6-jb.zip from:

https://docs.google....m4tejhQaFU/edit

and flash it on each update.

I've patched the s2e app to work with api levl 16.


Thanks!! worked well.

  • 0
Current ROM: cm10-KonstaT-latest build Clockwork recovery 6.0.1.1 | Gapps:jb gapps |My Blade is DEAD!!

#726
vNa5h

vNa5h

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 774 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Dell XCD35 (ZTE Blade)

Anyone tried burstlams new jb release?


the only diff is
burstlams build has s2e i guess

  • 0

Dell XCD35 a.k.a ZTE Blade a.k.a Orange San Fransisco

Powered by

CM10.1 KonstaKANG, Soundmagic PL11 earphones, Samsung class 6 16GB



Apps installed

TV Shows / Movies .....I have watched....


#727
Felsch

Felsch

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 98 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Y300, Nexus 7(2013)
  • Twitter:@_ravir
159 MB with some older Gapps 8-).

either way, the rest seems to running fine... So I'd rather not comment, but showing off is always good to do :D.

Attached Files


Edited by Felsch, 22 August 2012 - 03:36 PM.

  • 0

#728
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,782 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio
I'm not exactly sure how polite it is to distribute this, but here is S2E (version 2.2.1) hacked to work with Jelly Bean API level 16. This is fully working with CM10 so I can't see no reason why this app hasn't been updated. I've resigned the app so you won't be able to update it via play shop if/when update is available. Also better make a nandroid backup before you use this. All credits to Oleg Krikun.

Instructions:
1. install S2E-JB.apk like any regular app
2. start the app, options are greyed out (that's normal)
3. MENU -> Settings -> Mount as ext4 -> reboot your phone
4. options still greyed out? format your sd-ext using clockworkmod 5.5.0.4+ (mounts and storage -> format /sd-ext)
5. check boxes for Applications and Private apps -> reboot your phone
6. never worry about a2sd again

rename .zip -> .apk
Attached File  S2E-JB.zip   469.71KB   1836 downloads

  • 3

#729
vasiloy

vasiloy

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 131 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Devices:zte blade
  • Twitter:@none
Sound routing seems to work with skype but when using viber I can't hear the other party. Anyone else experiencing this? Wanna see if the problem is from my end.

  • 0

#730
docck

docck

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 77 posts
  • Gender:Male
  • Devices:zte libra + viewpad 10s
Seems like s2e developer has not gone anywhere, he was not so long ago on 4pda.ru forum, where he began to lay out his program, but his last post was in May this year, when was the last version of s2e. Attempts to contact him fail, unfortunately

  • 0

#731
staud

staud

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 58 posts
  • Gender:Male

System size for ROM + gapps from the first post seems to be ~161mb. You need to have system size larger than that or do some trimming on the ROM - simple as that.

Thanks, KonstaT. I would recommend that you better copy this to the opening post. Otherwise people will ask the same questions 100 times - like I did yesterday.

  • 1
Posted Image

#732
gunapriyan

gunapriyan

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 219 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade
Konsta, "Vibrate on answer" option is missing in call settings......

  • 0

#733
HDuser

HDuser

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 268 posts
  • Devices:Zte blade

Anyone tried burstlams new jb release?

link?

  • 0

#734
HDuser

HDuser

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 268 posts
  • Devices:Zte blade

System size for ROM + gapps from the first post seems to be ~161mb. You need to have system size larger than that or do some trimming on the ROM - simple as that.

And a quick reminder.

Edited as someone else answered.

Edited by HDuser, 23 August 2012 - 05:59 AM.

  • 0

#735
HDuser

HDuser

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 268 posts
  • Devices:Zte blade
have tillals ICS installed can i simply update or i have to format everything then fresh install your rom? and every after your new release can simply update without formatting systems etc?

Edited by HDuser, 22 August 2012 - 07:10 PM.

  • 0

#736
HDuser

HDuser

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 268 posts
  • Devices:Zte blade
KonstaT, can you tell me how i can personally mod status bar transparent and check it in your rom using ADB? because i love sense v4 like status bar :(

  • 0

#737
birdibird

birdibird

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 180 posts
  • Gender:Male
  • Location:Netherlands
  • Devices:ZTE Blade (OLED UK), HTC S710
Anyone has youtube working with this version? I only get a black screen, 8/8 version was fine.

  • 0

#738
flixblixclix

flixblixclix

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 96 posts
  • Gender:Male
  • Location:INDIA
  • Interests:Browsing
  • Devices:Dell xcd35
  • Twitter:@flixblixclix

I'm not exactly sure how polite it is to distribute this, but here is S2E hacked to work with Jelly Bean API level 16. This is fully working with CM10 so I can't see no reason why this app hasn't been updated. I've resigned the app so you won't be update it via play shop if/when update is available. Also better make a nandroid backup before you use this. All credits to Oleg Krikun.

Instructions:
1. install S2E-JB.apk like any regular app
2. start the app, options are greyed out (that's normal)
3. MENU -> Settings -> Mount as ext4 -> reboot your phone
4. options still greyed out? format your sd-ext using clockworkmod 5.5.0.4+ (mounts and storage -> format /sd-ext)
5. check boxes for Applications and Private apps -> reboot your phone
6. never worry about a2sd again

rename .zip -> .apk
Attached File  S2E-JB.zip   469.71KB   1836 downloads

attachment link expired.... can u refresh it

  • 0

Be Smart, Not Hard.


#739
mikeb90

mikeb90

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 88 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade CM 10

Anyone has youtube working with this version? I only get a black screen, 8/8 version was fine.


it's a bug of the mod... we're waiting for a fix.... just pay attention to the post on the first page ;)

Edited by mikeb90, 22 August 2012 - 06:26 PM.

  • 0

#740
staud

staud

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 58 posts
  • Gender:Male

Which things we don't need and can be trimmed off? 2nd question is how to trim off?

Read page 35 and 36.

KonstaT, Can i use this rom for daily use? mean is this bug free in normal using? what about battery timing? and i have tillals ICS installed can i simply update or i have to format everything then fresh install your rom? and last question after plenty of question :P every after your new release can simply update without formatting systems etc?

The ROM runs perfectly for daily use. Take a look at the list of non-working things in the opening post and decide for yourself if it's good enough for you.
I've been running CM10 since half a day now and the battery drain is totally normal.
Before you ask this yourself: You need ca. 161 MB of system partition, so maybe you have to tpt your phone before flashing CM10.
If you don't carry out a tpt anyway I would do a full wipe if I were you.

  • 0
Posted Image




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users