Jump to content


Photo

Zte blade goes from 100% batteri to 0 overnite, without use

- - - - -

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Frode Molland

Frode Molland

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
Hi

For a long time ago I installed swedish spring, but running good for a very long time, but from yesterday till this morning, battery dropped from 100% to zero % this morning.

I have NOT been using it, since I've been sleeping, battery use says 66% used to android OS system.

What have happened?

Frode

  • 0

#2
mrz_hun

mrz_hun

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 53 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade, POV Mobii Tegra
  • Twitter:@-
Try to another charger. My stock charger broken about 18 months after buying. I thought my battery was dead...
If you put the device on a charger for some time and it fails to charge the battery fully, the system might still report 100% even though the battery is not full.
(Android tries to calibrate the battery percentage.)
Try to find out (there are several apps for this) how much voltage your battery has when it reports 100% (4200mV is fully charged ~3600mV is empty).

  • 0
ZTE Blade
POV Mobii Tegra

#3
Frode Molland

Frode Molland

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
Ok, thanks for info. I'll be looking for an app like that now.

Frode

  • 0

#4
ufizo

ufizo

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 222 posts
  • Gender:Male
  • Location:Roorkee, India
  • Devices:DELL XCD35
  • Twitter:@ufiz0
It is also possible that something is causing a battery drain.
check with betterBatteryStats

  • 0

#5
Frode Molland

Frode Molland

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
Hi

It now says voltage is 4191, with battery left widget

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users