Jump to content


Photo

[Recovery][Gen1/2/3 and Idea Blade] Fully working CWM 6.0.1.1 touch (stable) 6.0.1.5 (testing) [17/10]

* * * * * 4 votes

  • Please log in to reply
212 replies to this topic

#41
Snap.IT

Snap.IT

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 861 posts
  • Gender:Male
  • Location:Stockholm, Sweden
  • Devices:ZTE Blade 3, Alcatel OT995
The post and edit function on this forum is HORRIBLE!

It works when it wants to.

  • 0

#42
targetbsp

targetbsp

    Hardcore

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4,017 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Hudl 2, Blade V
Yeah, now you mention it, I remember it is bad with links! I used up all of my months bandwidth in one night once by temp uploading a rom to my webspace and then later editing in the mediafire link. Except it only edited the link description and not the link. I had to grovel to my web hosts!

That looks to be the right version now. :)

Although because it is, the MD5 for the zip file is wrong. It should be 93516E2D6569017D60FFED941CD247FB
You might have just not got that far yet though. :)

Edited by targetbsp, 17 August 2012 - 04:14 PM.

  • 0
My Blade site - includes vanilla KANGS's of CM7. Also available: modified GB Gapps with various market versions, mini ICS Gapps for 160mb system partitions and Flash for ARMv6
CM7 Blade changelog

#43
Snap.IT

Snap.IT

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 861 posts
  • Gender:Male
  • Location:Stockholm, Sweden
  • Devices:ZTE Blade 3, Alcatel OT995

Yeah, now you mention it, I remember it is bad with links! I used up all of my months bandwidth in one night once by temp uploading a rom to my webspace and then later editing in the mediafire link. Except it only edited the link description and not the link. I had to grovel to my web hosts!

That looks to be the right version now. :)

Although because it is, the MD5 for the zip file is wrong. It should be 93516E2D6569017D60FFED941CD247FB
You might have just not got that far yet though. :)


Fixed it.

And now it won't parse one link but it WILL parse the other?

I'll fix that too.

  • 0

#44
De@n

De@n

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 556 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:Xperia S & Blade
Works fine now, thanks you :D

  • 0

#45
emotty

emotty

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 158 posts
  • Gender:Male
  • Interests:knitting .. :P
  • Devices:san francisco
i restored the paranoid backup i made with this,left it over night then went to reboot into recovery and got stuck on the android logo ...


i pulled the battery and held down vol- to get into recovery and none of the hardware keys work ... just booted back into paranoid again and rebooted back into recovery to test ... and all hardware keys work fine :)


seems it doesnt like a cold boot :)


btw forgot to say mines gen 2 san fansisco


edit:- just got the new version,will test that thankyou :D

Edited by emotty, 17 August 2012 - 09:57 PM.

  • 0
Flash Freak !

#46
emotty

emotty

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 158 posts
  • Gender:Male
  • Interests:knitting .. :P
  • Devices:san francisco
just tried the same with the new one .. installed,pulled battery,booted into recovery = no hardware keys ...

reboot from rom all keys work :)


lot brighter and much easier to read thanks :)

  • 0
Flash Freak !

#47
Snap.IT

Snap.IT

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 861 posts
  • Gender:Male
  • Location:Stockholm, Sweden
  • Devices:ZTE Blade 3, Alcatel OT995

just tried the same with the new one .. installed,pulled battery,booted into recovery = no hardware keys ...

reboot from rom all keys work :)


lot brighter and much easier to read thanks :)


Yeah, i'm looking at the source right now but unfortunately i can't access the parts where this problem originates.

Touch works fine through reboots but the key bindings get lost for some reason. The bindings work in testing but i can't see the code that breaks it.

  • 1

#48
t0mm13b

t0mm13b

    Hardcore

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,784 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ireland
  • Devices:GT-S8500,Zte Blade,SE ST15i
  • Twitter:@t0mm13b

Yeah, i'm looking at the source right now but unfortunately i can't access the parts where this problem originates.

Touch works fine through reboots but the key bindings get lost for some reason. The bindings work in testing but i can't see the code that breaks it.


Try disabling FTM Mode in there ;)

That borks up and causes it to freeze during cold-boot!

  • 3
try{ not_laugh; }catch{ FAIL; }finally{ laugh; }

#49
Snap.IT

Snap.IT

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 861 posts
  • Gender:Male
  • Location:Stockholm, Sweden
  • Devices:ZTE Blade 3, Alcatel OT995

Try disabling FTM Mode in there ;)

That borks up and causes it to freeze during cold-boot!


Ahh, i should know that by now. :D Thanks.:)

I'm resetting my build env, will fix this tomorrow. :)

  • 1

#50
t0mm13b

t0mm13b

    Hardcore

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,784 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ireland
  • Devices:GT-S8500,Zte Blade,SE ST15i
  • Twitter:@t0mm13b

Ahh, i should know that by now. :D Thanks. :)

I'm resetting my build env, will fix this tomorrow. :)


No problem :D

  • 2
try{ not_laugh; }catch{ FAIL; }finally{ laugh; }

#51
ZTR

ZTR

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 259 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Galaxy S i9000,Dell XCD 35
  • Twitter:@Zakitheracer
Just flashed it and it works like a charm!

  • 0
ROM:CM10.1 KonstaKANG 24/07/13
Recovery:CWM 6.0.2.7

#52
n1729

n1729

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 37 posts
  • Devices:ZTE Blade
Amazing work ..... Thanks snap.IT

  • 0

#53
mercurio.

mercurio.

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:Blade
works great on a gen 1 converted to gen 2! great work

  • 0

#54
Snap.IT

Snap.IT

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 861 posts
  • Gender:Male
  • Location:Stockholm, Sweden
  • Devices:ZTE Blade 3, Alcatel OT995

Try disabling FTM Mode in there ;)

That borks up and causes it to freeze during cold-boot!


You were right, that did the trick. :)

  • 0

#55
Shiv Prajapati

Shiv Prajapati

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
Can anyone confirm?? This is working on chinese blades?

  • 0

#56
Akash P

Akash P

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 293 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Sony Xperia ZR

Can anyone confirm?? This is working on chinese blades?


Why don't you try it out yourself and be the first to test it out on a Chinese Blade and help others?

Fully working CWM 6.0.1.1

New version with rebuilt kernel, removing FTM mode fixed the problem with no HW keys on cold boot, lightsensor is disabled and brightness set to 200.

Fastboot flashable image: https://dl.dropbox.c...ensor-noFTM.img
MD5: d2c382e8dfb95abca170211638c48977

Flash from recovery: https://dl.dropbox.c...ensor-noFTM.zip
MD5: a60e5cb4439886b5473e59bbfb0492de


Thanks Snap.IT. Works perfectly fine on European Blade :)

  • 1
Sony Xperia ZR ( C5502) (Rooted!)


Try a thing you haven’t done three times. Once, to get over the fear of doing it. Twice, to learn how to do it. And a third time, to figure out whether you like it or not.

#57
docck

docck

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 77 posts
  • Gender:Male
  • Devices:zte libra + viewpad 10s
Thanks a lot, Snap.IT! That's what I need for my weak eyes! From now I'll not search spectacles to do something in CWM :)

  • 1

#58
Shiv Prajapati

Shiv Prajapati

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts

Why don't you try it out yourself and be the first to test it out on a Chinese Blade and help others?


Thanks for the advice buddy..huge thanks to Snap.IT you can update the OP it's working fine in my chinese blade..hope I m the first one who tried it on chinese blade.. :-)

  • 1

#59
XMasterNinni

XMasterNinni

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 427 posts
  • Gender:Male
  • Location:Austria
  • Devices:ZTE Blade
Awesome work Snap! ;)

  • 1

ZTE Porting Tool



Ever wondered how to Port ROMs from one Phone to another? Well it isn't that easy if you do it manually. But, luckily, there is a simple tool, which makes it easy for you to port ROMs. Curious?


Easy ROM Porting for Everyone


#60
DrPaua

DrPaua

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 37 posts
  • Devices:Orange San Francisco
gen2: this works for me: thank you :)

  • 1




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users