Jump to content


Photo

[DEV] [JB] [CM10] [4.1.1] CyanogenMod 10 for the Huawei Ascend G300 [ROM] [Last updated: 26/08]


  • This topic is locked This topic is locked
1633 replies to this topic

#21
Rico_89

Rico_89

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 767 posts
  • Gender:Male
  • Location:London, UK
  • Devices:Huawei Ascend G300, Vowney V5.
  • Twitter:@Rico_89_
Honestly what can I say but outstanding work.. !! :)

  • 0

#22
sonicprogress

sonicprogress

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Gender:Male
  • Devices:G300
I wiped and flashed this with the gapps.
It hung whenever I tried to log in to my google account. (at the 'do you use gmail screen').

So I went back into recovery and tried to reflash, but it failed with a symlinks not copied error. Now recovery is gone, and i'm stuck at the bootloader screen. Looks like my phone is bricked. My laptops dmesg can't see it when I plug it in via usb.

Is there anything I can do?

  • 0

#23
sonicprogress

sonicprogress

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Gender:Male
  • Devices:G300

I wiped and flashed this with the gapps.
It hung whenever I tried to log in to my google account. (at the 'do you use gmail screen').

So I went back into recovery and tried to reflash, but it failed with a symlinks not copied error. Now recovery is gone, and i'm stuck at the bootloader screen. Looks like my phone is bricked. My laptops dmesg can't see it when I plug it in via usb.

Is there anything I can do?


Ok scrap that, recovery is still there and just wouldn't load for some reason. Restoring back to 934....

  • 0

#24
naghtan

naghtan

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 50 posts
  • Gender:Male
  • Devices:HTC Desire, U8815, U8650
Come On! I come back from holidays, and found these!
Hey you are the best!

thanks!

  • 0

#25
andy.hyde4

andy.hyde4

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 260 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:Huawei G300, Nexus 5
When you say display doesn't properly turn off will things burn into the screen? Or is it just slightly on in black?

  • 0

#26
sonicprogress

sonicprogress

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Gender:Male
  • Devices:G300

I wiped and flashed this with the gapps.
It hung whenever I tried to log in to my google account. (at the 'do you use gmail screen').

So I went back into recovery and tried to reflash, but it failed with a symlinks not copied error.


Even more bizarre.... Tried to flash again straight away and now its fine!

  • 0

#27
sammyc77

sammyc77

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Devices:Huawei G300

When you say display doesn't properly turn off will things burn into the screen? Or is it just slightly on in black?


It's on but a dark screen.

  • 1

#28
anything-but

anything-but

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 457 posts
  • Gender:Male
  • Location:Higham,Kent.
  • Devices:Huawei Ascend G300
Did you "reboot recovery" after wiping/ formatting /system the 1st time? CWM sometimes get stroppy,so it`s usually best to do that before flashing a rom.

  • 0

#29
tcpaulh

tcpaulh

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 980 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Coolpad F1, Moto G, G300
  • Twitter:@tcpaulh

I had the wi-fi crash as described in other issues. Following the crash on reboot the phone freezes at the CM load screen. Can't get past there.

Exactly the same here.

  • 0

How To Provide Error Logs

 

There's a problem on KitKat with text wrap / reflow not working. Issue raised here. Please Star and Reply if you think it's a stupid regression


#30
buddn07

buddn07

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 90 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@buddn07

Exactly the same here.


I had the same problem. Booted into recovery, fix permissions, wipe cache and davlik seems to have fixed it.

Edit: scrap that, it rebooted to updating apps and crashed.

Update: Complete wipe > reboot recovery > re-flash > still freezing on wi-fi turn on.

Edited by buddn07, 18 August 2012 - 11:04 AM.

  • 0

#31
sammyc77

sammyc77

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Devices:Huawei G300
The wifi issue seems to have sorted out now. After the second freeze I removed battery then rebooted and all was fine and wifi was on.

  • 0

#32
anything-but

anything-but

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 457 posts
  • Gender:Male
  • Location:Higham,Kent.
  • Devices:Huawei Ascend G300
Those locking up,did you boot the rom 1st before installing gapps? I flashed the rom,booted up,left it while i made a drink then back into CWM and flashed gapps. Not had wifi probs or a crash of any kind here yet.

  • 0

#33
sonicprogress

sonicprogress

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Gender:Male
  • Devices:G300
Found a bug. My phone network doesn't auto download the APN settings so you have to input them manually to get net access.
I can put them in fine on this rom, but when I hit save, it goes back to the APN screen. Theres nothing there and nothing to select, its as if I hit discard instead of save.

  • 0

#34
curtido

curtido

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
I see on various foruns that adreno 200 dont support triple buffering (project butter) , and adreno 200 enhanced on G300 ?

  • 0

#35
blaztar

blaztar

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300

I see on various foruns that adreno 200 dont support triple buffering (project butter) , and adreno 200 enhanced on G300 ?


My old phone X10 mini had adreno 200 too and in JB rom is that project butter works well.

  • 0

#36
curtido

curtido

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
but what I see, the hardware adreno 200 dont support, I think you dont got the 'real' project butter..

  • 0

#37
srspinto

srspinto

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
  • Devices:huawei g300
Great Work Daz!!!
I have 2 bugs;
- First, the headset does not work:
- Second, when I make a call the sound is always in speakerphone.

Someone has these bugs?

Edited by srspinto, 18 August 2012 - 12:19 PM.

  • 0

#38
anything-but

anything-but

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 457 posts
  • Gender:Male
  • Location:Higham,Kent.
  • Devices:Huawei Ascend G300

Great Work Daz!!!
I have 2 bugs;
- First, the headset does not work:
- Second, when I make a call the sound is always in speakerphone.

Someone has these bugs?


Just checked,same here.

This is exactly what dazz needs,can`t fix unless he knows. :)

  • 0

#39
srspinto

srspinto

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
  • Devices:huawei g300

Just checked,same here.

This is exactly what dazz needs,can`t fix unless he knows. :)


ok, I'll see what I can do!

  • 0

#40
djuroue

djuroue

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 280 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Alcatel OT-6030X, Nokia N85

Great Work Daz!!!
I have 2 bugs;
- First, the headset does not work:
- Second, when I make a call the sound is always in speakerphone.

Someone has these bugs?


Same here! Had a call as soon as i installed CM10, and when i answered, i found out that internal speaker is not working, but speakerphone is ! Didnt try to tap that button for speakerphone, maybe it would turn internal mic on !?

  • 0

Like and use my Huawei G300 Facebook page :

https://www.facebook...500555660012245

5979.gif
47648.gif
39369.jpg
23706kl7.gif
7232ky4.jpg





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users