Jump to content


Photo

[DEV] [JB] [CM10] [4.1.1] CyanogenMod 10 for the Huawei Ascend G300 [ROM] [Last updated: 26/08]


  • This topic is locked This topic is locked
1633 replies to this topic

#41
andy.hyde4

andy.hyde4

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 260 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:Huawei G300, Nexus 5

but what I see, the hardware adreno 200 dont support, I think you dont got the 'real' project butter..


all project butter requires is working hardware acceleration.

  • 0

#42
G00fY2

G00fY2

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:Motorola Defy

all project butter requires is working hardware acceleration.

And what about triple buffer and vsync? ;)

I know, that "old" adreno 200 doesn't support this functions. But maybe adreno 200 enhanced (as we got it in the G300) does. I don't know.

Edited by G00fY2, 18 August 2012 - 01:04 PM.

  • 0

#43
tilal6991

tilal6991

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,781 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate, Huawei U8150
Vsync and triple buffering are not hardware functions. All that needs to be done is patching of the kernel.

  • 0
If you like my work or if I helped, click the Plus button.

#44
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,304 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo

all project butter requires is working hardware acceleration.


Wrong. Project Butter is vsync and triple buffering.

  • 1
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

You're likely to get a quicker response from me on Twitter.

#45
G00fY2

G00fY2

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:Motorola Defy

Vsync and triple buffering are not hardware functions. All that needs to be done is patching of the kernel.

Don't know if it's possible right now, but at the moment there is no way to get it work: http://review.cyanog....com/#/c/20381/

Edit: Sorry tilal6991! I missed the posts over here:
http://www.modaco.co...00#entry2004866
Just knew, that triple buffering and vsync still don't work with old armv6 SoCs. :)

Edited by G00fY2, 18 August 2012 - 01:26 PM.

  • 0

#46
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,304 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo
Yeah, audio routing probably won't work. We're using pretty primitive audio code.

Thanks for the confirmation.

Do people actually have SIM issues? You'll have to be a little more specific but I think I know what that's all about.

  • 1
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

You're likely to get a quicker response from me on Twitter.

#47
andy.hyde4

andy.hyde4

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 260 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:Huawei G300, Nexus 5
Data and messaging all works didnt really try anything else back on infusion.

  • 0

#48
anything-but

anything-but

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 457 posts
  • Gender:Male
  • Location:Higham,Kent.
  • Devices:Huawei Ascend G300
Apart from the speaker phone/ ear phone issues, mines behaved itself really. No wifi crashes/sim probs.

  • 0

#49
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,304 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo
I'm surprised how frequent you guys have had the Wi-Fi crash, I only saw it once when I enabled it over the last week when I was testing all sorts of changes to the RIL.

I have an idea for it though.

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

You're likely to get a quicker response from me on Twitter.

#50
wrtease

wrtease

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,456 posts
  • Gender:Male
  • Location:SCOTLAND
  • Interests:TESTING ANDROID MOBILES TO THE LIMIT
    ALWAYS READY TO TRY OUT ANY ROM AND MOBILE TO THE LIMIT
  • Devices:SAMSUNG GALAXY TAB2 & S1 8GB
  • Twitter:@none
well in just doing what anything but said and is working okay.

  • 0

#51
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,304 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo
Re: vsync on 7x27A - all the kernel work is already there, nothing for me to do, the display driver came out of the box with vsync enabled and triple buffering already enabled in the defconfig.

Basically just a wait until it's available in CM. It'll just start working one day.

  • 1
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

You're likely to get a quicker response from me on Twitter.

#52
skobywan

skobywan

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 37 posts
  • Devices:Huawei ascend g300

Yeah, audio routing probably won't work. We're using pretty primitive audio code.

Thanks for the confirmation.

Do people actually have SIM issues? You'll have to be a little more specific but I think I know what that's all about.


Yeah Daz. I was playing around all day with it and I couldn't get my Sim detected. I don't know if it's because I downgraded to b89x from b92x via that 0 IMEI method. But after I went back to B89x I went CM9 -> b934 -> cm10.

When I installed cm10 I formatted everything as requested. I installed cm10, then google apps with no issue. Cm10 boots no issue. No internet issues, No any issues, just the sim icon was the same as it was on the previous test build without RIL.

I've tried to install a couple of logging programs to see what's going on but each time I install, for example, .logcat, it freezes on the reboot.


I'm on Vodafone Ireland btw.

Edited by skobywan, 18 August 2012 - 09:11 PM.

  • 0

#53
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,304 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo
Did you have that SIM icon on CM9?

Fairly sure I know what it is if that's not the case.

  • 1
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

You're likely to get a quicker response from me on Twitter.

#54
b4da55

b4da55

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 919 posts
When you say audio routing daz what is that mean in terms of will/won't work. As you can probably tell I ain't got a clue about these things.

  • 0

#55
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,304 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo
Sound will work, but you probably can't switch to headset / speakerphone / internal speaker very well.

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

You're likely to get a quicker response from me on Twitter.

#56
Sonny Atwal

Sonny Atwal

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 85 posts
  • Gender:Male
Not Working:
  • All Camera features
  • Bluetooth
  • USB Mass Storage
All of these work fine in the infusion ROM, just wondering why they are not working in this one? can you not just copy tillaz's work then mod it?

bluetooth and camera are essential features, therefore i will need to wait before trying this ROM out.

  • 0

#57
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,304 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo

Not Working:

  • All Camera features
  • Bluetooth
  • USB Mass Storage
All of these work fine in the infusion ROM, just wondering why they are not working in this one? can you not just copy tillaz's work then mod it?

bluetooth and camera are essential features, therefore i will need to wait before trying this ROM out.


...

lmao

This isn't a hacked up modified stock ROM, friend.

  • 3
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

You're likely to get a quicker response from me on Twitter.

#58
Sonny Atwal

Sonny Atwal

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 85 posts
  • Gender:Male

...

lmao

This isn't a hacked up modified stock ROM, friend.


so this ROM is built from the ground up? therefore it should be the "smoothest" when 100% complete?

  • 0

#59
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,304 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo

so this ROM is built from the ground up? therefore it should be the "smoothest" when 100% complete?


Yes, you should probably search what CM actually is.

We're ultimately creating a device config for the G300 that will be compatible with anything building from source.

What tillaz does is totally different. He takes a _working_ stock ROM (however great they may not be, everything works in them) and improves it.

  • 1
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

You're likely to get a quicker response from me on Twitter.

#60
b4da55

b4da55

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 919 posts
Cheers mate just wondering

  • 0




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users