Jump to content


Photo

DUAL CORE G330D $209 or £132 LINK INSIDE

- - - - -

  • Please log in to reply
55 replies to this topic

#1
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,857 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Alien Life
  • Devices:Moto X
looks exactly the same as the g300 but dual core for and extra £30
i wonder how good the ics build is it ship's with...

http://www.merimobil..._p/meri5738.htm




WOW this is even better.. Chili 3G $169 or £106

dual core MSM8255
adreno 203

http://www.merimobil..._p/meri5648.htm

  • 1

#2
wrtease

wrtease

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,456 posts
  • Gender:Male
  • Location:SCOTLAND
  • Interests:TESTING ANDROID MOBILES TO THE LIMIT
    ALWAYS READY TO TRY OUT ANY ROM AND MOBILE TO THE LIMIT
  • Devices:SAMSUNG GALAXY TAB2 & S1 8GB
  • Twitter:@none
looks a good run around at that price .yeah would have one at that price for fun.

  • 0

#3
Smiff2

Smiff2

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 426 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:Blade, U8510, G300
i'd buy that.. on paper. shame it wasn't out a while back, that'd have been a massive hit probably.

  • 0

#4
FrankieADZ

FrankieADZ

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,255 posts

looks exactly the same as the g300 but dual core for and extra £30
i wonder how good the ics build is it ship's with...

http://www.merimobil..._p/meri5738.htm




WOW this is even better.. Chili 3G $169 or $106

dual core MSM8255
adreno 203

http://www.merimobil..._p/meri5648.htm

the 2nd is dual sim too....just what i want :)
if i knew how to root it i might well have got 1

*stop tempting me....lol*

Edited by FrankieADZ, 26 August 2012 - 05:05 PM.

  • 0

#5
tilal6991

tilal6991

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,781 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate, Huawei U8150
The G330D is MSM8225 as well. It's a entry level snapdragon S4 chip.

  • 0
If you like my work or if I helped, click the Plus button.

#6
FrankieADZ

FrankieADZ

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,255 posts

The G330D is MSM8225 as well. It's a entry level snapdragon S4 chip.

wonder if it has the basic Firmware the G300 has...only asking as would ya be able to use the unlockbootloader.exe on it..
tempted to order 1 :wacko:

Edited by FrankieADZ, 26 August 2012 - 05:25 PM.

  • 0

#7
RussellS

RussellS

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 452 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hampshire, UK
  • Devices:Blade, Huawei G300, Jiayu G3
The G330D looks like it has a front facing camera as well. That's what it looks like in the picture anyway.

Edited by RussellS, 26 August 2012 - 05:26 PM.

  • 0

#8
FrankieADZ

FrankieADZ

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,255 posts

The G330D looks like it has a front facing camera as well. That's what it looks like in the picture anyway.

basically looks like the phone the G300 should have been :ph34r:

  • 0

#9
RussellS

RussellS

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 452 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hampshire, UK
  • Devices:Blade, Huawei G300, Jiayu G3
I've just noticed that it a WCDMA phone. Doesn't that mean it won't work in the UK or am I thinking of something else.

  • 0

#10
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,857 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Alien Life
  • Devices:Moto X

The G330D looks like it has a front facing camera as well. That's what it looks like in the picture anyway.


it says 0.3 Megapixel Front Camera

I've just noticed that it a WCDMA phone. Doesn't that mean it won't work in the UK or am I thinking of something else.


wcdma is what we need in the uk, that's what the g300 is
you might be thinking of cdma or td-scdma

  • 0

#11
RussellS

RussellS

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 452 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hampshire, UK
  • Devices:Blade, Huawei G300, Jiayu G3

wcdma is what we need in the uk, that's what the g300 is
you might be thinking of cdma or td-scdma

Ah, yes. It was cdma I was thinking of. There's to many acronyms floating about, I get very confused :wacko:

  • 0

#12
FrankieADZ

FrankieADZ

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,255 posts

it says 0.3 Megapixel Front Camera



wcdma is what we need in the uk, that's what the g300 is
you might be thinking of cdma or td-scdma


thats good then....i see its got ROOT and custom recovery....shame I dont know chinese
http://bbs.anzhi.com...eid&typeid=9378
lol

  • 0

#13
dt_matthews

dt_matthews

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 334 posts
have to add Customs charges on I suppose [unless you are lucky and it slips thru']

  • 0

#14
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,857 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Alien Life
  • Devices:Moto X

have to add Customs charges on I suppose [unless you are lucky and it slips thru']


its free delivery and since its only £130, and is not a heavy item it should avoid customs charges in the uk,

iv had a few similar sized and priced things from china / Hong Kong in the passed without any charges, just delivered to my door like normal

bare in mind things from china can take 3 weeks to arrive...


they also have the zte mimosa x (u970) for the same price (£132) (1GB RAM version)

http://www.merimobil..._p/meri5714.htm


  • 0

#15
Ascend

Ascend

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 151 posts
  • Gender:Not Telling
  • Devices:S3, Cubot GT99, G300
Any thoughts on this vs Acer Gallant Duo at £149 ?

  • 0
Huawei G300 ICS

#16
Davidoff59

Davidoff59

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,317 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco, G300
It would be VAT that would be added on by customs which is based on its value, not its weight

  • 0

#17
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,857 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Alien Life
  • Devices:Moto X

Any thoughts on this vs Acer Gallant Duo at £149 ?


think most people hear already know my opinion on phones at the moment lol

looking at this the Acer is the worse choice since it says single core, plus it uses an older CPU (MediaTek MT6575)
http://www.phonearen...lant-Duo_id7437

  • 0

#18
Davidoff59

Davidoff59

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,317 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco, G300

  • 0

#19
dt_matthews

dt_matthews

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 334 posts
well, anyone gonna give them a go, im rather tempted I have to say?

Edited by dt_matthews, 26 August 2012 - 08:26 PM.

  • 0

#20
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,857 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Alien Life
  • Devices:Moto X

It would be VAT that would be added on by customs which is based on its value, not its weight


that's why i said since its only £130 (no customs)... any way i have orderd stuff from china up to £140 and not had to pay a penny, just delivered as normal
unless they paid the import VAT when sending it... (waived if the amount calculated due is less than £9)

all info on customs can be found here
http://customs.hmrc....tyType=document

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users