Jump to content


Photo

Official B936 Vodafone NZ


  • Please log in to reply
230 replies to this topic

#201
Colin Whiteside

Colin Whiteside

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 116 posts
  • Devices:HTC Desire, Huawei G300
  • Twitter:@spacehost

Rooting doesn't lose any data.


Really? Hmm, maybe I was thinking of something else then.

  • 0

#202
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,309 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo

Really? Hmm, maybe I was thinking of something else then.


You were probably thinking of bootloader unlocking a Nexus.

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#203
BergkampHUN

BergkampHUN

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:Huawei G300
I installed original 926, then 926(chinese custom rom) then 934 in a last few months. Now i want to install the 936, but i want a full wipe. How can i do that? I have and old chinese boot logo, thats weired after the offical 934.
So can i delete all of old data, then install this 936?

  • 0

#204
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,309 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo

I installed original 926, then 926(chinese custom rom) then 934 in a last few months. Now i want to install the 936, but i want a full wipe. How can i do that? I have and old chinese boot logo, thats weired after the offical 934.
So can i delete all of old data, then install this 936?


You may as well just install the update.app. It sounds like you want everything gone.

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#205
Davidoff59

Davidoff59

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,317 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco, G300
Attached File  Screenshot_2012-09-07-19-23-56.png   52.29KB   30 downloads

took about 5 mins for screen to redraw after adding this file on stock browser so not sure if its the rom or Modaco.

Edited by Davidoff59, 07 September 2012 - 06:58 PM.

  • 0

#206
b4da55

b4da55

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 919 posts

Attached File  Screenshot_2012-09-07-19-23-56.png   52.29KB   30 downloads

took about 5 mins for screen to redraw after adding this file on stock browser so not sure if its the from it Modaco.


Mine does this after flashing 936 from cwm. If you want it gone your going to have to do update install. But imo its no biggie. Don't do anything

  • 0

#207
FrankieADZ

FrankieADZ

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,255 posts

Attached File  Screenshot_2012-09-07-19-23-56.png   52.29KB   30 downloads

took about 5 mins for screen to redraw after adding this file on stock browser so not sure if its the rom or Modaco.

what does that mean? :wacko:

  • 0

#208
b4da55

b4da55

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 919 posts

what does that mean? :wacko:


It means that the screen to ages to get bac to normal is dock missing, clock missing ect

  • 0

#209
Davidoff59

Davidoff59

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,317 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco, G300
Its still showing as a China Unicom from when its a Vodafone release. As above it may be because I did a cwm flash from B934 which was a Chinese rom. Would this explain English dictionary fix needing to be flashed again?

  • 0

#210
bladebuddy

bladebuddy

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 955 posts
  • Gender:Male
  • Interests:All things outdoors , family and phone
  • Devices:zte blade + Huawei Ascend G300
Are you on about settings/ about phone/ operator + country info. If yes then I am sure you're correct as I also got a China splash screen and a few Chinese widgets on the screen, easily removed but that might be down to flashing vendor app. I also had the spell checking problem, as I use smart keyboard pro with English dictionary I only need to in tick spell checking in settings.

  • 0
Biohazard

#211
Davidoff59

Davidoff59

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,317 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco, G300
yes that would have been the vendor app as I have no Chinese bits now.
Yes I mean the operator and country info

  • 0

#212
emu123

emu123

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 35 posts
  • Devices:g300
hi
can you go from b892 straight to this?

  • 0

#213
fr0do

fr0do

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,156 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300

hi
can you go from b892 straight to this?


If you install the middle package first, then yes.

  • 0

Posted Image


#214
figueira

figueira

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Devices:G300
Hello, everyone.

Noob here, so please be patient.

Yesterday I installed B934 (following this thread).

I downloaded the update.app available on this thread, tried the "Update from SD Card" and the update just hangs, the pink bar stops about 1/3. After 30 mins I thought I had bricked the phone, but it still boots and everything is ok.

What am I doing wrong?

Any help is appreciated!

EDIT> Done, flashed it using CWM. The phone is lot faster than previously, but Flash performance is still not up to par. GB was a lot smoother when using Flash.

Thank you very much for the upload!

Edited by figueira, 12 September 2012 - 09:34 AM.

  • 0

#215
paulus22

paulus22

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 57 posts
  • Gender:Male
  • Devices:San Francisco, Huawei G300
Can anyone confirm whether 936 is merely 934 + Voda bloat? (or is it more than that?)

  • 0

#216
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,309 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo

Can anyone confirm whether 936 is merely 934 + Voda bloat? (or is it more than that?)


How would one "confirm" such a thing? We don't have their change logs.

People report it runs better, especially with 3D. Of course it is all subjective.

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#217
theoldsmithy

theoldsmithy

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Gender:Male
  • Location:Crewe, UK
  • Interests:Photography, tech
  • Devices:Huawei G510
  • Twitter:@theoldsmithy

hi
can you go from b892 straight to this?

Yes. No need for any other steps. I did that yesterday with no problems at all - using the full update version from page 1 of this thread, not the CWM version.

  • 0

#218
ferriscat

ferriscat

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Gender:Male
  • Devices:g300
Hi

Anyone else experiencing widgets going missing ?? i put a load of direct dials and direct message links onto a screen and they just go missing after a while??

  • 0

#219
nsmacd1

nsmacd1

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 345 posts
  • Gender:Male
  • Location:Croydon
  • Devices:Vowney (Verne) V5 & G300

Hi

Anyone else experiencing widgets going missing ?? i put a load of direct dials and direct message links onto a screen and they just go missing after a while??


Not widgets, but mobile phone contact shortcuts (with pictures) disappeared - This was resolved after a flash to B940

  • 0
Currently using:-

Posted Image

#220
Caskarut

Caskarut

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hamburg, Germany
  • Devices:Huawei G300

hi
can you go from b892 straight to this?


It worked perfectly fine for me.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users