Jump to content


Photo

[ROM] IKB [b940 base] b3 [updated 26-09]


  • Please log in to reply
69 replies to this topic

#21
b4da55

b4da55

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 919 posts
Did have wifi issue but reinstall with wipes and all is good really fast

Good work

  • 0

#22
PACOSH

PACOSH

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 94 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G300
ok, anyone can help me with this: i have lost the mic symbol for voice input on both jelly bean keyboard/ice cream sandwich keyboard which means i have to type text only.. i have google voice/search installed.. i ve checked input settings, everything seem to be ok.. any idea bout the reason?

edit: nevermind, because of force closing in app draw (even it cud b launcher issue) im goin back to vanilla 940.. but liked it..

Edited by PACOSH, 16 September 2012 - 01:50 PM.

  • 0

#23
andy/newbie

andy/newbie

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 176 posts
  • Gender:Male
  • Location:barnstaple/north devon
  • Devices:huawie g510,rk3066 tablet

If you want to send me a logcat I can take a look, did you do all the wipes as I don't have those fc issues?

sorry i am pritty new to this ill work out how to send that to .i done a full wipe.wipe/data.wipe cache partition. and then advance wipe delvik cache.i will flash it again if i have same issues ill send u that.

  • 0

#24
andy/newbie

andy/newbie

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 176 posts
  • Gender:Male
  • Location:barnstaple/north devon
  • Devices:huawie g510,rk3066 tablet
refashed rom, play store fine still had issue when holdind down home button for history changed launcher and all ok now,sweet now i can keep it.when i done the full wipe i rebooted first as heard somewere that cwm has problems some times.

  • 0

#25
sedj

sedj

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 206 posts
Working good here, just google maps crashing. Will stick with it as its pretty much sorted otherwise and a few nice additions added.

Just one question, how do you close the clipper app ??

Edited by sedj, 16 September 2012 - 08:52 PM.

  • 0

#26
dt_matthews

dt_matthews

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 335 posts

Working good here, just google maps crashing. Will stick with it as its pretty much sorted otherwise and a few nice additions added.

Just one question, how do you close the clipper app ??


Given that Link2SD is installed, easiest way is to 'Freeze' or 'Uninstall' using that - just fire it up and select it, then choose the appropriate action. hth.

Actually, I put it as a non-system app so you can just uninstall it natively!

Edited by dt_matthews, 18 September 2012 - 10:46 AM.

  • 0

#27
sedj

sedj

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 206 posts
Any chance you could release the update as flashable Hotfix.

Good rom 150mb memory spare after few days use :D

Edited by sedj, 19 September 2012 - 09:12 AM.

  • 0

#28
dt_matthews

dt_matthews

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 335 posts

Any chance you could release the update as flashable Hotfix.

Good rom 150mb memory spare after few days use data:image/png;base64,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

which update? Do you meet subsequent versions?

  • 0

#29
dt_matthews

dt_matthews

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 335 posts
I've got an update to upload which is benchmarking more than 20% faster, hopefully tomorrow, just a few things I need to do before its ready.

Edited by dt_matthews, 19 September 2012 - 09:04 PM.

  • 0

#30
peterck

peterck

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 231 posts
  • Gender:Female
  • Devices:Huawei Ascend G510-100
Does it come with flash player 11 :-)

  • 0

#31
dt_matthews

dt_matthews

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 335 posts

Does it come with flash player 11 :-)

I'll put that in as a data/app so it can be natively removed.

  • 0

#32
peterck

peterck

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 231 posts
  • Gender:Female
  • Devices:Huawei Ascend G510-100
do you have to install the old verison of b940 to install the current verison b940 or can you just install the current straight away

  • 0

#33
dt_matthews

dt_matthews

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 335 posts

do you have to install the old verison of b940 to install the current verison b940 or can you just install the current straight away

provided you have the correct [Settings > About Phone > baseband 2030] you can just flash it.

Edited by dt_matthews, 20 September 2012 - 10:36 AM.

  • 0

#34
peterck

peterck

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 231 posts
  • Gender:Female
  • Devices:Huawei Ascend G510-100
thanks :D, so is that yes that you have the old version to upgrade to the new or you don't :huh:

Edited by peterck, 20 September 2012 - 10:42 AM.

  • 0

#35
dt_matthews

dt_matthews

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 335 posts

thanks data:image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABQAAAAUCAMAAAC6V+0/AAAABGdBTUEAANbY1E9YMgAAAdRQTFRFV0AI////V0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIW0IIV0AIW0IIW0QJW0IIV0AIV0AIV0AIQzQQa0oJbEwJbVELbk4Kb0wJb1QMcVILc1cMlF8Ll2oNmXEQnn8Vo2gLpGgLpGoMpW8NpXEOp3YQq4MUrH0Rro0Xr4QUsI4XsZAYuXQNwIkSwI0VyIAOyocQyqcdy4QQzosS1Kod1rIf3ZMS3ZUT3a8c3o4Q3rcf4ZER5JUR5ZYS5ZgS5aIW55wT554U6KkZ6qQV6qUW6qYW6qcX66gW7Lsf7a0X7a0Y7a8Z7bEb7rAY7rEY7rMa7rMb77Ma77cd77oc8bob8b4f8cUh8skh870c88If88kk89Im9Mwl9cch9scf9skh9swi9swk98og988k99Mm+dMk+dYm+9cl+9gl+9kn+9on+9oo+9op+9so/Ngl/Non/Nso/N0o/N0p/eAp/eEp/uAn/uIq/uMp/uMq/uQq/+An/+En/+Eo/+Io/+Ip/+Mo/+Mp/+Mq/+Qp/+Qq/+Qr/+Uq/+Ur////QENjqgAAACd0Uk5TAAABCQoLHCYnMDY4OjuCg4WHiImKm56fx8jJys3P1Ofp6enq7/DyAdnyKAAAASJJREFUGNNjYMQCGBgZgICZi09CRUWCj4sZxIMIsgnr2ngW5HlYaQmzQQWZOOWM8xvaWuurSmOM5DiZwILsSq4NHb2zZvS015ZnOsmzgwRZxewbu9TVZ82cqa5eW5JmKcoCFOTRr2hXB4pMV582Sb0yN0ybGygoZFfXPX369GlTpkyZ3FldmGAhABSU8WuZChaZOHHihKbiFHdJoKBKdrO6OkhkYn9/n7p6srcCUFA1q0Z9tjoUzFaP9wIJyvpUqs+GA/UoN2mgoIhtMbJgqJkgUJBXL70MLqoe6a/DA3K8uHVGEVRUPTrQVIwV5E0OZcfUHIg94YEOiuywADEMjktKjI0I8TWABQgo6DTNXYICnE004EEHDmR+KTU1KX54IGMBAGd3XCYdIc62AAAAAElFTkSuQmCC, so is that yes that you have the old version to upgrade to the new or you don't data:image/png;base64,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

It's as I said, if your current ROM is baseband 2030 you are fine to flash this straight off - just check your settings for the answer, its down to whatever you have previously flashed.

  • 0

#36
sedj

sedj

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 206 posts
Good job, updating now

I can report gmaps appears to be working now :-)

This is a keeper everything working as it should, if you want frills go Infusion if you want clean install this is the one.

Edited by sedj, 22 September 2012 - 10:35 PM.

  • 0

#37
dan nedan

dan nedan

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 127 posts
  • Gender:Male
  • Location:bucharest
  • Devices:huawei ascend g300 u8815
  • Twitter:@dan nedan
hi tried ur rom
big issue: doesnt see vodafone provider signal
so no phone utility.
for the rest:
- sometimes - many times msg app has stopped
- no google voice
- in about phone - baseband version (unknown) whats this?
anyaway
back to infusion

Edited by dan nedan, 23 September 2012 - 05:52 PM.

  • 0

#38
dt_matthews

dt_matthews

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 335 posts

hi tried ur rom
big issue: doesnt see vodafone provider signal
so no phone utility.
for the rest:
- sometimes - many times msg app has stopped
- no google voice
- in about phone - baseband version (unknown) whats this?
anyaway
back to infusion


Did you do *all* the wipes before installing?

This is a bb 2030 and is shown as such for me, so I would suggest something specific to your phone is causing this behaviour.

Google Voice - just download it.

  • 0

#39
dan nedan

dan nedan

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 127 posts
  • Gender:Male
  • Location:bucharest
  • Devices:huawei ascend g300 u8815
  • Twitter:@dan nedan

Did you do *all* the wipes before installing?

This is a bb 2030 and is shown as such for me, so I would suggest something specific to your phone is causing this behaviour.

Google Voice - just download it.

yes all.
and believe me. i know what iam saying.
is probably the 6th rom ive installed
actually 2 big issues are
- no phone and the bb unknown.
yea google voice. i know. i can download it. just wanted you to know

i think i can try again. because generally i liked the rom: nice and new apps. contacts are like in gb. offers a good management of contacts
but just offer me an explanation for no phone signal.
i cant use the rom without phone features.
and what about messages app. it stopped all the time.

Edited by dan nedan, 23 September 2012 - 09:16 PM.

  • 0

#40
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,877 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Moto X

Good job, updating now

I can report gmaps appears to be working now :-)

This is a keeper everything working as it should, if you want frills go Infusion if you want clean install this is the one.


out of curiosity. what do people mean when they say "clean rom"
no mods or something ?

never really understood what people mean by it :huh:

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users