Jump to content


Photo

IRC channel #huawei-g300 is being logged

- - - - -

32 replies to this topic

#1
ScutulatusCrotalus

ScutulatusCrotalus

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 149 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G300
Hello guys,

I've managed to log #huawei-g300 channel on irc.freenode.net. Because of low capacity of this server, please, be patient - it's only low power VPS with no guarantees - if someone could mirror this site, I would be glad for it.

The URL is:

http://huawei-g300.no-ip.info/irc/huawei-g300/

Because logging started about five minutes ago, there's nothing yet. The logging bot is [SuperLogger], don't be mad at him. If logging does not work, do not hesitate to contact me.

Cheers

Edited by ScutulatusCrotalus, 10 November 2012 - 04:12 PM.

  • 1

#2
CommeRestus

CommeRestus

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 68 posts
  • Devices:Huawei G300
Tks for this. I see there are already some connections with Huawei. That's good. I have one question. Does this create logs automatically? or do you need to put the logs in the server?

  • 0

#3
ScutulatusCrotalus

ScutulatusCrotalus

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 149 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G300

Tks for this. I see there are already some connections with Huawei. That's good. I have one question. Does this create logs automatically? or do you need to put the logs in the server?


Automatically added by [SuperLogger] bot :)

  • 0

#4
holtend

holtend

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus 4
I have nearly a weeks worth of logs if you want them?
Also got a dedicated 100mbit server if you want to utilise that somehow?

  • 0

#5
ScutulatusCrotalus

ScutulatusCrotalus

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 149 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G300

I have nearly a weeks worth of logs if you want them?
Also got a dedicated 100mbit server if you want to utilise that somehow?


Well, if you do have a dedicated server, it would be good for better stability (the virtual server with my bot is "free hosted" and I can't use my dedicated server due to security restrictions - part work, part personal). The bot is a small python script with an init script. Do you want to host it?

  • 0

#6
holtend

holtend

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus 4
I'd be happy to host it, I will need a bit of help setting it up as I really don't have a clue about linux + hosting etc :lol:

All i use it for atm is seeding footy matches @ a small private tracker and to download stuff from usenet etc and then sftp to my home.

I have webmin installed if that helps?

  • 0

#7
Hans Gruber

Hans Gruber

    Diehard

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPip
  • 302 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich
  • Devices:Huawei Ascend G300
Could you get it to strip out the joins/parts? Makes it a little easier to follow :)

  • 0

#8
ScutulatusCrotalus

ScutulatusCrotalus

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 149 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G300

I'd be happy to host it, I will need a bit of help setting it up as I really don't have a clue about linux + hosting etc :lol:

All i use it for atm is seeding footy matches @ a small private tracker and to download stuff from usenet etc and then sftp to my home.


I think only ssh (and file transfer (sftp/scp/..) access - not neccessary) should be enough. I must go for now, so .. tomorrow I will give you a small tutorial, what to do

Hans: all logs are stored in following directory structure year/month/date. How would you like to strip out? Give me an idea and I would love to make it.

Edited by ScutulatusCrotalus, 27 October 2012 - 06:12 PM.

  • 0

#9
Hans Gruber

Hans Gruber

    Diehard

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPip
  • 302 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich
  • Devices:Huawei Ascend G300

Hans: all logs are stored in following directory structure year/month/date. How would you like to strip out? Give me an idea and I would love to make it.


Scripting isn't really my forte :P I know mIRC used to let you remove them but it's a long time since I've used IRC and I'm not going to be any help on that, unfortunately.

  • 0

#10
ScutulatusCrotalus

ScutulatusCrotalus

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 149 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G300

Scripting isn't really my forte :P I know mIRC used to let you remove them but it's a long time since I've used IRC and I'm not going to be any help on that, unfortunately.


So you want logs without messages as - user connected/disconnected, ... ?

  • 0

#11
holtend

holtend

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus 4

  • 0

#12
Valicek1

Valicek1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 33 posts
  • Gender:Male
  • Location:Czech Rep. - Jižní Morava
  • Devices:Ascend G300
  • Twitter:@Valicek1
My own logs - http://g300.valicek.name - but it depends on connection stability in our village. Files are hosted 100Mbit server, but logger works on small localhost machine at my home.... I can strip join/quit messages, if you wish. Valicek1

  • 3
Sorry for my bad english, im czech.

#13
stumark

stumark

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade, Huawei G300

My own logs - http://g300.valicek.name - but it depends on connection stability in our village. Files are hosted 100Mbit server, but logger works on small localhost machine at my home.... I can strip join/quit messages, if you wish. Valicek1


Hi, reading the IRC logs has given a really useful glimpse into the progress of the CM roms but the logging appears to have stopped. Has anyone else been logging or is there a way to re enable them? Thanks

Edited by stumark, 02 March 2013 - 09:10 AM.

  • 0

#14
Valicek1

Valicek1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 33 posts
  • Gender:Male
  • Location:Czech Rep. - Jižní Morava
  • Devices:Ascend G300
  • Twitter:@Valicek1
Hi, the logging is still runnig, but the PC which uploads logs to the internet fallen down and I forgot to recover upload script. And there are missing some logs too... There was no internet connection at these days...

  • 3
Sorry for my bad english, im czech.

#15
stumark

stumark

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade, Huawei G300

Hi, the logging is still runnig, but the PC which uploads logs to the internet fallen down and I forgot to recover upload script. And there are missing some logs too... There was no internet connection at these days...


Okay, thanks for the information. I see the missing logs now. Thanks a lot for your help :)

  • 0

#16
Rostilj xD

Rostilj xD

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 188 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@Milos_Zx
No new logs. Doesn't work again :(

  • 0

#17
Valicek1

Valicek1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 33 posts
  • Gender:Male
  • Location:Czech Rep. - Jižní Morava
  • Devices:Ascend G300
  • Twitter:@Valicek1
Should be fixed. Waiting to get paid for some work to buy raspberry or something simlar to do this things... Please, when you see, that it isn't working for longer time, tell me! I't is running on my windows laptop.... A lot of bugs...

  • 0
Sorry for my bad english, im czech.

#18
Valicek1

Valicek1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 33 posts
  • Gender:Male
  • Location:Czech Rep. - Jižní Morava
  • Devices:Ascend G300
  • Twitter:@Valicek1
It look like that PHP script which is generating HTML files exceed the time limit of 20 seconds. I'll make repair in near future. Logging works, but the generating of HTMLs not :/

  • 0
Sorry for my bad english, im czech.

#19
Valicek1

Valicek1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 33 posts
  • Gender:Male
  • Location:Czech Rep. - Jižní Morava
  • Devices:Ascend G300
  • Twitter:@Valicek1
Should work now. In case of any problems, send me mail :)

  • 0
Sorry for my bad english, im czech.

#20
stumark

stumark

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade, Huawei G300
Hi,

Sorry to be a pain but it's stopped logging again. Thanks

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users