Jump to content


Photo

[22/07/2013] Eco CM7 - A minimalist cm7 build

* * * * * 5 votes

186 replies to this topic

#141
Le Dam

Le Dam

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
Hi all,
Thank you jventura for this update !

I've two questions (and sorry for my bad english !):
Important : I don't yet update my phone. It is under 27/01/2013 version.

1. Is it possible since this update for customise the "power off" menu ? I want remove some propositions
- Screenshot
- Reboot
- Fly mode
- Silent mode
- recovery
- bootloader

2. The proximity sensor calibration don't work. How can I make it ?

Thanks ;)

Edited by Le Dam, 25 May 2013 - 09:01 AM.

  • 0

#142
Ashley2010

Ashley2010

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:Orange San Francisco
Hi all,

Edited by Ashley2010, 26 May 2013 - 01:40 PM.

  • 0

#143
Silveste

Silveste

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:ZTE Blade
Hi,
I've been using this ROM for almost 4 months and is amazing but I have a little issue. I can't reproduce movies in Hard-decodind mode in applications like MoboPlayer or BSPlayer.
I would like to use this mode because is better to save up battery and it get better performance.
Is there any way to fix this problem? If not, Do you know any application to watch movies?

Thanks

Edited by Silveste, 27 May 2013 - 10:38 AM.

  • 0

#144
Le Dam

Le Dam

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts

Hi all,
Thank you jventura for this update !

I've two questions (and sorry for my bad english !):
Important : I don't yet update my phone. It is under 27/01/2013 version.

1. Is it possible since this update for customise the "power off" menu ? I want remove some propositions
- Screenshot
- Reboot
- Fly mode
- Silent mode
- recovery
- bootloader

2. The proximity sensor calibration don't work. How can I make it ?

Thanks ;)


Help, please...

  • 0

#145
jventura

jventura

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 454 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:ZTE Blade

Hi all,
Thank you jventura for this update !

I've two questions (and sorry for my bad english !):
Important : I don't yet update my phone. It is under 27/01/2013 version.

1. Is it possible since this update for customise the "power off" menu ? I want remove some propositions
- Screenshot
- Reboot
- Fly mode
- Silent mode
- recovery
- bootloader

2. The proximity sensor calibration don't work. How can I make it ?

Thanks ;)


Hi there,

I won't change anything in the power menu..
To calibrate the proximity sensor: Settings > Device Settings > Calibrate Proximity Sensor. When you're calibrating the sensor, don't put anything near the sensor, and do it where there's some light..

  • 0

#146
Le Dam

Le Dam

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
Thank you jventura, I'll testing that.

  • 0

#147
UEGHIO

UEGHIO

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
Servers are down :(

Edit: Fixed

Edited by UEGHIO, 06 June 2013 - 03:59 PM.

  • 0

#148
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III
Heay all, tried this rom today first time, never used cm7, when I installed first Rom, it was cm9, so I am feeling this rom laggy at all, BUT peoples, go to Settings>Cyanogenmod settings>Perfomance>Scrolling cache and select FORCE DISABLE. Chancing this to force disable, will make scrolling so much smoother, that I finally could use gb roms....the difference is very big, positively :)

Edited by peetu20, 06 June 2013 - 04:21 PM.

  • 0

#149
Tonny73

Tonny73

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bulgaria
  • Devices:Cubot GT99 | ZTE Blade 3
Hi jventura,
Is this ROM contains Bulgarian language?

  • 0

#150
presola

presola

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Hi jventura,
Is this ROM contains Bulgarian language?


Yes, it contains bulgarian. You might want to check EcoCM9 as well, Gingerbread is getting really old.

  • 1

#151
andr0idbeliev3r

andr0idbeliev3r

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 253 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Sapo a5 (Portugal's ZTE Blade)
WOW this ROM is super duper fast, thanks jventura!

  • 0
Thanks to all developers for developing such beautifull and stable ROMS and thanks to Google for developing android aaaaand thanks to the original creators of android.

My devices:

ZTE Blade- MegaDrive 4.0.4

#152
probals

probals

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 71 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco, Nexus 7
  • Twitter:@probals
Hi JVentura,

Quick heads up. Just following one of the other threads: noticed there is a Android venerability that has come to light - bug 8219321 (Described here - http://googlesystem....ndroid-bug.html). Used the app (https://play.google.....onerootscanner) to check on my Eco CM7 system - our phones are vulnerable to the Masterkey bug.

Do you have any plans for a patch for Eco CM7. The CM team seem to think it's a simple fix, but I have no clue (http://review.cyanog....org/#/c/45251/)

Most probably relevant for Eco CM9 too.

Cheers!
P

  • 0
OSF user living in India
ROM: Eco CM9; SD Card: 16 GB San Disk Class 10; Network: Airtel (India) 3G/2G; Using since: Dec '10
Other devices: Nexus 7 (Stock, Rooted)

#153
jventura

jventura

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 454 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:ZTE Blade

Do you have any plans for a patch for Eco CM7. The CM team seem to think it's a simple fix, but I have no clue (http://review.cyanog....org/#/c/45251/)


Hi there, I don't know if any patches have been merged to cm7 and cm9, but as soon as something arrives there, I'll compile and release a build.. :)

  • 0

#154
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,764 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio

Hi there, I don't know if any patches have been merged to cm7 and cm9, but as soon as something arrives there, I'll compile and release a build.. :)

Patches have been merged to all branches.
https://github.com/c...android_libcore

  • 1

#155
jventura

jventura

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 454 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:ZTE Blade

22/07/2013 (http://www.multiupload.nl/58Y6SWMG4J)

  • Fixes Masterkey bug.
  • Set scrolling cache default to disabled (faster scroll on menus).
  • Synced with cm7 repositories.


Hi there,

I've uploaded a new build.. :)
For users of previous versions, you can install over the previous versions. If you want to disable the scrolling cache, go to Settings > CyanogenMod Settings > Performance > Scroll Cache > Force Disable.

Edited by jventura, 22 July 2013 - 11:42 PM.

  • 1

#156
ochentay4

ochentay4

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Devices:Huawei U8800H
I tested 21/05/2013 version and my Unicom Chinese ZTE Blade with 256mb and I gotta say its really great. Thanks for all your hard work! It works better than official CM7!!!

  • 0

#157
probals

probals

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 71 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco, Nexus 7
  • Twitter:@probals

Hi there,

I've uploaded a new build.. :)


Brilliant mate! Thanks.

It is because of selfless devs like KonstaT & you that this phone is still going strong.

P

  • 0
OSF user living in India
ROM: Eco CM9; SD Card: 16 GB San Disk Class 10; Network: Airtel (India) 3G/2G; Using since: Dec '10
Other devices: Nexus 7 (Stock, Rooted)

#158
Medina.SP

Medina.SP

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:ZTE BLADE
  • Twitter:@not
very good , tank you
very fast in the my zte 256 mb :D

  • 0

#159
d_borghi

d_borghi

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 324 posts
Hi all,

i would try this new release.
but i don't know why, after i installed rom+gapps+launcherpro, when i install ink2sd it doesn't recognize my ext3 partition.
on micro7 and other roms i haven't this kind of problem.

help me, please
tnx
db

  • 0

#160
jventura

jventura

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 454 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:ZTE Blade

but i don't know why, after i installed rom+gapps+launcherpro, when i install ink2sd it doesn't recognize my ext3 partition.
on micro7 and other roms i haven't this kind of problem.


Hi there,

micro7 is based on this, so it should work. Did you wipe the data? I suggest to wipe the data, format /system, and reinstall the ROM + gapps.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users