Jump to content


Photo

[DEV][ROM][24.7.] CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.2)

* * * * * 69 votes

3450 replies to this topic

#2301
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,722 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio

hi all

any help on this, to hear the rington via the speakerphone when headset is connected.

It works as intended. Ringtone is supposed to be routed to headset when connected.

  • 1

#2302
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III
Everyone who wanted to connect ad-hoc network: first: This is experimental and do not come and say: "peetu I am gettings reboots, pleeees help me" No, do this at ur own risk
1. Pick up latest daemond latest cm10
2. Flash is and gapps too
3. Do not setup NOTHING!
4. Connect to adhoc you want
5. pick up KonstaT latest build and gapps
6. Before rebooting to recovery: MAKE SURE YOU ARE CONNECTED TO ADHOC AS YOU WANT!
7. Reboot to recovery
8. Flash latest cm10.1 and gapps. DO NOT WIPE ANYTHING
9. Reboot
10. Thats it, you are still connected to ad hoc where you were connected while leaving cm10 :)

note: I tried it with joikuspot, working well. And you can only get the network while you were connected. AND: DO NOT "FORGET" THE ADHOC, BLADE WILL NOT FIND IT AGAIN!

that worked for mee 3 months ago, and I am living without problems :)

  • 1

#2303
Droopy_be

Droopy_be

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 117 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brussels
  • Devices:ZTE Blade
I think that I found the energy drain. I keep BT open all day and the battery is very low at the end of day.
When I stop BT, it seems better.

I will see after more days.

Edited by Droopy_be, 12 April 2013 - 12:00 PM.

  • 1

#2304
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III

I think that I found the energy drain. I keep BT open all day and the battery is very low at the end of day.
When I stop BT, it seems better.

I will see after more days.

bt always drains battery, in any phone

  • 1

#2305
keviv77

keviv77

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
Can someone plz tell me "how to check hardware and sensors of phone. Is there any *#*#-----#*#* code

  • 0

#2306
axebarauna

axebarauna

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 35 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade/OSF

bt always drains battery, in any phone

This is partially true, bt always cause bigger battery use, but on this rom it's huge battery drain when bt is on. I have always bt turned on, because I have my blade connected to my nexus 7 all the time, to sync text messages. When I was on cm7 my battery last for almost 3 days without charging, and on this cm10 it last for 20 hours. I change rom from cm7a few days ago, so my battery health is good. Btw its fantastic rom, but bt could eat less energy :P

  • 0

#2307
Min™

Min™

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Gender:Male
Hi all

I don't know int2ext is better or S2E is better ?
I used S2E and my Partition Info:
/data: 2.67MB/162MB
/sd-ext: 154MB/1.79GB
But I can't install apps because "out of space" :(
Int2ext is works fine !

Sorry ! My English is bad
I'm from Vietnam

Edited by Min™, 13 April 2013 - 05:25 AM.

  • 0

#2308
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III

Hi all

I don't know int2ext is better or S2E is better ?
I used S2E and my Partition Info:
/data: 2.67MB/162MB
/sd-ext: 154MB/1.79GB
But I can't install apps because "out of space" :(
Int2ext is works fine !

Sorry ! My English is bad
I'm from Vietnam

Make clean instll and backup you sdcard after install, go to cwm make the partition you want, install modded s2e from first page, tick from settings: "mount as ext4 without journaling" then reboot. Open s2e again and tick all boxes you want to tick

  • 0

#2309
Cyclothunder

Cyclothunder

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 198 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal

This is partially true, bt always cause bigger battery use, but on this rom it's huge battery drain when bt is on. I have always bt turned on, because I have my blade connected to my nexus 7 all the time, to sync text messages. When I was on cm7 my battery last for almost 3 days without charging, and on this cm10 it last for 20 hours. I change rom from cm7a few days ago, so my battery health is good. Btw its fantastic rom, but bt could eat less energy :P


Hi, just saw your message and i thought i should share this: SMS Text Messaging ↔PC Texting
I think you don't need bluetooth for syncing. I don't have a tablet so can't say if it works well :)

  • 0
Sapo A5 (aka Zte Libra)
Rolling SwedishSnow
_____________________________________________

#2310
Min™

Min™

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Gender:Male

Make clean instll and backup you sdcard after install, go to cwm make the partition you want, install modded s2e from first page, tick from settings: "mount as ext4 without journaling" then reboot. Open s2e again and tick all boxes you want to tick

Many thanks. But still not...
And I used int2ext instead of S2E :-)

  • 0

#2311
axebarauna

axebarauna

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 35 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade/OSF

Hi, just saw your message and i thought i should share this: SMS Text Messaging ↔PC Texting
I think you don't need bluetooth for syncing. I don't have a tablet so can't say if it works well :)

thanks, but I prefer bluetooth because i mostly use my tablet to texting even outside, and my nexus is wifi only

  • 0

#2312
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,722 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio

I think that I found the energy drain. I keep BT open all day and the battery is very low at the end of day.
When I stop BT, it seems better.

I will see after more days.

Well, no surprise there. Device doesn't enter deepsleep in 4.2 if bluetooth is on.

Can someone plz tell me "how to check hardware and sensors of phone. Is there any *#*#-----#*#* code

Use some app from the play store. Dialer codes only work in stock ROMs.

  • 1

#2313
1soproni

1soproni

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Devices:Wayteq ZTE Libra

I think that I found the energy drain. I keep BT open all day and the battery is very low at the end of day.
When I stop BT, it seems better.

I will see after more days.

I didn't enabled BT but I have energy drain too

  • 0

#2314
mio180

mio180

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade | Haier W910

You can't test GPS inside. :D What you get is AGPS, not GPS, it locates you by network.

Hey elrond_bs, don't you think I saw "AGPS moons" :P .
By the way I am in a penthouse, two meters from the window. It is tested usually with GPS Test and GPS Essentials.
So at last it is fast for getting gps fix (not a triangled value).

  • 0

Haier W910 4.1.2
ZTE Blade (gen II.) Android 4.2.2 cm-10.1-20130724-KonstaKANG


#2315
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III
Great news to everyone who likes transparent statusbar...
One guy in xda has hacked it so I will port it to blade soon, maybe tomorrow :D

  • 1

#2316
Roeloff

Roeloff

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 49 posts
  • Devices:ZTE Blade
Wow! Installed Nova Launcher and the Blade has never been faster! Smoother than a cashmere codpiece! Thank you KonstaT & team

  • 1

#2317
johnnyjoe

johnnyjoe

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Devices:ZTE Blade Gen 2 (Sapo a5)
Hi! A while ago I've posted something here about a problem with network failure. I guess that was all about my sim card - it's a bit beaten up. I've cleaned it, and I never had that problem since. : )

  • 1

#2318
Kaskelokki

Kaskelokki

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:ZTE Blade
Hi!

I thought I should share my experience concerning battery life with (but not limited to) this rom. I had occasional lagg on my internet connection on my computers. Unchecking sync happened to cure the problem (Blade connected over wifi). Further investigation showed that the reason was android backup syncing endlessly. It had uploaded something of the size of 3 gigabytes to google's servers already. I wonder if it tried to backup my music collection, which most certainly is not something one would want it to do.

Regards

Edited by Kaskelokki, 14 April 2013 - 11:15 AM.

  • 1

#2319
RZRV8

RZRV8

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 40 posts
  • Devices:ZTE Blade
  • Twitter:@RZRV8
Hey guys! Now, I dont know if its relevant or not, but Facebook Home works flawlessly on this ROM. Its a little slow at first-time start, but its working good for me. Been using it since a day and not much battery loss. Y'all should try it out.

http://www.modaco.co...ed-apk-version/

  • 0

#2320
masterlud

masterlud

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 98 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Globul Z3 (ZTE Blade)
Do you find some way to fix camcorder skipped, very bad record

  • 0




3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users