Jump to content


Photo

Help me! The Blade heats up and doesnt charge!

- - - - -

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
Alemones

Alemones

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
First, sorry for my bad english ...
I was using my Zte Blade with CyanogenMod normally, but this week he unloaded and not loads more ... flashes the android home screen and does not load, with or without battery ...
sometimes it starts normally but when I plug it into the outlet, the charge doesnt exceed 1%
Furthermore, reaches high temperatures at the top rear, near camera... The battery is not heating up!
Cell Phone heats up when I plug it with or without the battery ...


Could someone help me?

Edited by Alemones, 23 December 2012 - 11:16 AM.

  • 0

#2
Rockstar6639

Rockstar6639

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:N860
Please check your phone with a spare battery or different charger once....!!!!!!!!!!! And try to reset your phone once which will resolve your issue.........

  • 0

#3
hydo1

hydo1

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 181 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:Samsung Galaxy Note II
  • Twitter:@tomhyde1
You may need to flash a TPT to resolve this. Instructions for flashing a TPT can be found here http://www.modaco.co...ng-a-zte-blade/

  • 0
If someone has helped you give them rep and vote Posted Image their post.

Device History: 2xHTC Prophet - HTC P4350 - HTC Widfire (sold) - ZTE Blade (sold) - 3x Motorola Atrix 4G (touchscreen died all 3) - ZTE Blade (retired) - Sony Xperia T (couldn't hack it) - HTC One X (Died) - Samsung Galaxy Note II

http://thydewebdesign.co.uk




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users