Jump to content


Photo

zte skate rooting problem

- - - - -

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
RamayaGr

RamayaGr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
when i run the install-recovery-windows.bat the phone reboots and stuck in the android screen and dont actually reboots plz help me (yes i read the previous post and i dont find any help)

  • 0

#2
omegavesko

omegavesko

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subotica, Serbia
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@omegavesko
Sounds like you don't have the drivers installed properly.

  • 0
Posted Image
ZTE Skate // CM7.2 // 2.3.7
ZTE Crescent (P736E) // CM9 // 4.0.4
Alcatel OT-990 // MIUI // 2.3.7 Sold!

#3
RamayaGr

RamayaGr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
when i plugged the phone on pc the drivers installed directly

  • 0

#4
razzmataz1478

razzmataz1478

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,215 posts
  • Gender:Male
  • Location:HULL
  • Interests:Flashing ROMs, Being distracted by my skate
  • Devices:ZTE Skate

when i plugged the phone on pc the drivers installed directly


Are you installing clockworkmod or rooting? If clockworkmod use my recovery.
If rooting, was you're rom 2.3.5 or 2.3.4? Did you try to flash super boot?

  • 0

Posted Image

Current Phone:

Xperia T


Previous Phones:

Orange Monte Carlo

Nokia 5530 XpressMusic (Nokia C6-00 CFW)

Sony Ericsson v640i

Nokia 3120

Various other Nokia phones.

Not the best history of phones Posted Image


#5
RamayaGr

RamayaGr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
for rooting and is 2.3.5

  • 0

#6
omegavesko

omegavesko

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subotica, Serbia
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@omegavesko

when i plugged the phone on pc the drivers installed directly


Google USB drivers, not ZTE's handset driver. Very different things.

  • 1
Posted Image
ZTE Skate // CM7.2 // 2.3.7
ZTE Crescent (P736E) // CM9 // 4.0.4
Alcatel OT-990 // MIUI // 2.3.7 Sold!

#7
RamayaGr

RamayaGr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
ok prob fix it (thanx omegavesco) i install and jelly bean and all works fine now thanks :D

Edited by RamayaGr, 30 December 2012 - 05:00 PM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users